Autor Tema: 9AFF-015, Žumberak- Samoborsko gorje ...  (Posjeta: 1183 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 9A3SM

  • Master in Training
  • *****
  • Postova: 482
9AFF-015, Žumberak- Samoborsko gorje ...
« u: 06. Svibanj 2013, 00:11:36 »
Poslije Muškog bunara za odmor duše i tijela priroda i zelenilo ali bez komaraca.
Već prije obavljenim dogovorima sa Krešom - 9A2HM ponudjeni poziv za učestvovanje u UKV kontestu uz ugodno druženje se nikada ne odbija i dapače vrlo rado se prihvati jer su nam mnogi prijašnji susreti na brdu ostali u lijepom sjećanju.

Uz tradicionalno svibanjsko okupljanje uz " travoždera - janjca ovaj puta se našao i  klempo - odojak tako da je to bilo ugodno dodatno iznenadjenje.

Dok se čekalo da se toplo meso skine sa vatre nestrpljivost je rasla i Daki i ja smo odlučili da mi prije toga postavimo brzinski svoj portabl set-up i da ja uradim novu aktivaciju . Brz dogovor i uhodana ekipa je rezultirala za 15 minuta je u eteru bio 9A3SM/p sa 9AFF-015. Prva veza sa ekipom na Sljemenu 9A1WFF/p i tako se za sat i nesto vremena naslo u logu 116 veza.

Mirisi počeli da se "kotrljaju oko nas " i popustili smo tj. nismo dozvolili da nas puno nagovaraju da sjednemo za stol.

Jelo, tekućina... stiže vrijeme za kontest i tako do nedjelje popodne u 16 sati po lokalnom vremenu.

Poslije kišne noći i jutra koje je nastavilo sa padavinama od nastavka eventualno još koje veze u logu 9A3SM/p nije bilo niša .. pakiranje antena, kofera sa opremom i povratak doma.

Naravno opet lijepo proveden vikend u druženju sa prijateljima i stanicom .. tko to može platiti ... NITKO sa nikakvom karticom .. hahaha

Šlag na kraju sa par sličica ...  svaka pohvala ekipi domaćina Krešo - 9A2HM, Miljenko - 9A2MI i nezaboravni vrhunski kuhar Frenky ...

Do sljedećeg kontesta, VY 73 de Mato - 9A3SM