• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

XR0YG Easter Island

Autor 9A2QP, 21. Ožujak 2013, 08:18:45

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2QP

Poceli raditi na svim bandovima G3TXF tim od 20.03 - 27.03. 2013 (danas ujutro 05:21 GMT odradjen na 30m jako dobar signal i naravno guzva hi hi)
QSL: VIA G3TXF AND LOTW
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A1AA

E to znači da je QSL-ka sigurna preko biroa 1.000 % i da ih neće biti teško odraditi na CW.
73, Ivo 9A1AA

9A5BS

Citat: 9A1AA  u 21. Ožujak 2013, 10:08:46
E to znači da je QSL-ka sigurna preko biroa 1.000 % i da ih neće biti teško odraditi na CW.

Tocno, QSL-ka je sigurna ako se odrade. Meni CE0E uredno bjezi svake godine (isto kao FK).. nadam se da cu ih ove godine i odraditi. Najavili su i prekide struje, a to znaci jos manja mogucnost da ih se odradi.

9A3IH

Pozdrav

Odrađen jutros na 40m. bez većih problema ( oko 6 loc. time ) , a čuo sam još par stanica iz 9A koje su ga odradile. Signal solidan 579 , operatori izvrsni , ....

9A6C

Eto na, kod mene je na inverted L bio na granici razumljivosti uz QSB +/- 1 S unit... zvao ga, ali avaj...
Ono što ne mogu nikako shvatit je količina ometača na njegovoj frekvenciji, šta li se u tim glavama odvija... a ni polismeni nisu bolji, prave vie QRM od njih...

Sutra ćemo opet u boj!
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A4KW

A kaj , ti tini poslušo band u zadnjih 10-15 godina pa ti je to novo. EU je sve poznatiji po gnoju a ne po znalcima -operatorima.
9a4lw

9A2QP

Vec su ujutro log stavili online (ja sam provjeravao u 7:30 i vec je log azuriran) : XR0YG Club Log Updates
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A6C

Citat: 9A4KW  u 21. Ožujak 2013, 15:59:12
A kaj , ti tini poslušo band u zadnjih 10-15 godina pa ti je to novo. EU je sve poznatiji po gnoju a ne po znalcima -operatorima.
9a4lw

Nemojmo pretjerivat, uvijek je bilo čudaka po bandu, ali u zadnjih mjesec dana ima ih koji svakodnevno onemogućavaju rad s ekspedicijama, osobito ako se ne čuju baš sjajno. 
Ali je onda i veći gušt kad odradiš ;)
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A1IW

Citat: 9a6c  u 21. Ožujak 2013, 17:12:40
Nemojmo pretjerivat, uvijek je bilo čudaka po bandu, ali u zadnjih mjesec dana ima ih koji svakodnevno onemogućavaju rad s ekspedicijama, osobito ako se ne čuju baš sjajno. 
Ali je onda i veći gušt kad odradiš ;)

Bilo kako bilo , no Ojropejci su jedni od najgorih operatora. To tvrde sve DX ekspedicije u zadnjih par godina.
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

9A6C

Bilo kako bilo, predmetna ekspedicija jutros pade na 30 m i samo 800 Hz od njegove frekvencije... izgleda da sluša jako blizu, za razliku od ovih po Pacifiku koji su2-3 i više UP na prijemu.

9A6R

O tom Easter-u se priča ko da je teški raritet a svako malo,skoro jednom godišnje netko ode doli. ::)
Uvijek je bilo i biti će boljih i lošijih operatora,što se može.... :'(
Osim toga nije lako s jednom ekspedicijom odraditi entitet na svim bandovima i modovima ;)
GL

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A4WY

vidi se da je G3TXF u ekipi...jutros QSO jutros LOTW conf    ;D
Kiko 9A4WY
Logic will take you from A to B.
Imagination will take you everywhere
    A.E.

9A6C

Citat: 9A6R  u 22. Ožujak 2013, 07:40:31
O tom Easter-u se priča ko da je teški raritet a svako malo,skoro jednom godišnje netko ode doli. ::)
Uvijek je bilo i biti će boljih i lošijih operatora,što se može.... :'(
Osim toga nije lako s jednom ekspedicijom odraditi entitet na svim bandovima i modovima ;)
GL

73,9A6R

A sve u svoje vrijeme... Prije 40 godina smo father Davea radili na 40 m za dobrojutro, ali od njegovog CE0AE kojeg više nema dalje idu samo ekspedicije s više ili manje galame koja ih prati.

Zanas mlade dxere i ovo je dobro :D

9A6R

Čuo sam ih na 30m ali tiho.Pošto imam Easter na tom bandu cfm nije mi se dalo gazit kolege,HI.
Čekam ih na 50 :P
Tamo mi fale za #224.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A6C

Radio ih oko 02.00 UTC kad je uglavnom ljuštio USA i bio oko 589, kasnije zvao samo EU, ali je bio oko 56/79.