• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Ima li protuotrova?

Autor 9a6c, 04. Listopad 2012, 11:01:27

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9a6c

Izborna su vremena, iako se baš i ne može birati, ali što je tu je...

Mene samo zanima ima li Skupština lijeka kojim bi premazala ovako nešto:

- Sad, kada odvrćem film unatrag, prošla Skupština je bila režirana majstorski, i bez akademika-režisera (skupština), mog nadimenjaka Kokija, 2TN !

Umjetno su bili napravili nedostatak kvoruma, napravili pauzu, da se kritična masa nacuga, i da sve prođe glatko i ekspresno !
Oni jesu to tako izrežirali, i napravili, ali ljudi nisu bedaci. 

Ili ovo:

-Napiti i nervozni zastupnici (ne znam zašto su i došli ako im je sve bila "tlaka") su , očigledno, jedva čekali da se sve završi, i da idu, ne znam gdje, neki u birtiju, drugi doma.

Autor je, naravno delegat u Skupštini HRS...ono, ko peti ortak: svima dobro poznat itd...
Možda bi javna isprika bila sasvim dovoljna...bilo kome od onda prisutnih...

?

9A3TY

Ma Gogo, samo si čovika krivo shvatija. Nije on mislija reć da su bili pijani. Samo da su se na pauzi napili puno soka i/ili vode pa im se pripišalo pa su zbog toga bili nervozni (žurilo im se u WC) a i na autobus da se vrate što prije svojim obiteljima.

A seruma antiviperuma ima sve manje u ljekarnama. Ne isplati im se. Reka mi je ratni druga da više ne otkupljuju poskoke od njega.

P.S. Dugo li je potrajala tvoja stanka  ;D
73 de Ivo, 9A3TY

9a6c

E moj Ivo, pobratime mio...jutros te kolega demantira pa pojašnjava, za slučaj da netko nije shvatio kako treba:

"...piše da bi sa JA trebao ispričati što sam napisao da su se prije zadnje skupštine neki išli natankirati, kad je predsjednik dao odgodu početka ! Ne da su se išli tankirati, nego su i tankirali. Čulo se, vidjelo se, i bazdilo je !"

Od viška kažu glava ne boli, ali vrag zna, možda koji put bude i obratno.

9A3TY

E moj Gorane, jabuko sa grane. A što ćeš kad sam ja vječni optimista i vjerujem ljudima dok se ne uvjerim u suprotno.
73 de Ivo, 9A3TY

9A6R

Ivo,znam ti ja protuotrov.Reći ću ti kad se čujemo di nas ne mogu čut. ;)

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!