• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

ZRF 2012

Autor 9A3MN, 27. Kolovoz 2012, 13:25:42

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3MN

pozdrav svima!

hoće li i ove godine na Jarunu biti organizirano checkiranje QSL kartica za DXCC program?

(za Marka 9A8A):
kolika je cijena checkiranja do 120 kartica za DXCC mixed? kolika je cijena ako se popuni zahtjev na ARRL-ovom webu?

73! Zlaja 9A3MN

P.S. Molim odgovor u doglednom roku, jer mi je to glavni razlog dolaska na ovogodišnji hamfest...

9A8A

Pozdrav !

Na Jarunu ce biti pregled QSL karti za DXCC, ja sam tamo u subotu od 8 sati na dalje !

Cjenik pregleda nalazi se na:

http://www.arrl.org/files/file/DXCC/Fees/2012%20Fee%20Chart%20ver%207.pdf

Meni se dodatno placa samo postarina iz 9A u USA (da vas zahtjev posaljem u ARRL).  Za sve ostale upite molim na MAIL (9a8a@mail.inet.hr) da druge ne zamaramo sa detaljima... ;D

73
Mark

9A6ARP

..
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

9a6c

Citat: 9A6ARP  u 31. Kolovoz 2012, 08:26:59
Obavještavam sve radio amatere da ove godine neće biti video prijenosa uživo sa Jaruna jer izvršni odbor očito i treću godinu zaredom nije zainteresiran.

Srdaćan pozdrav od ATV tima..

Baš šteta da IO ZARS nema sluha za ovo, bilo bi zanimljivo.

Možda dogodine kad stvari krenu na bolje ::)

GG

9A7PJT

Citat: 9A6ARP  u 31. Kolovoz 2012, 08:26:59
Obavještavam sve radio amatere da ove godine neće biti video prijenosa uživo sa Jaruna jer izvršni odbor očito i treću godinu zaredom nije zainteresiran.

Sigurno  nije bio moguc  dogovor oko autorskih prava za prenos ZRF-a  sa Jaruna  ::)

73 PJT
uvik kontra, uvik kontra uvik kontra, takva sorta uvik kontra, takva sorta kad je nije, kad nije je je

9A4QV

Možda će MAX-TV prenositi, ako ne  oni zasigurno FTV, Al Jazeera, a čujem da se guraju i Kater_Air iz Slovenije koji imaju koncesiju za Istarsko područje na 10ghz.

Naravno, svi koji imaju pristup nato spijunskim satelitima moci ce to pratiti iz pričje perspektive.

QV

9A3JB

Pozdrav

bilo bi dobro , a i jako bi olakšalo ( u kilogramima ) stvar kada bi mi se na bilo koji naćin
( marinko.9a3jb@gmail.com , 091 3712-871 , 01 299 37 38 ) javili  oni koji namjeravaju ili ne namjeravaju doći na Jarun da im znam donijeti ili ne donijeti QSL kartice! Ima toga podosta!

Hvala lijepo na suradnji i pomoći!

Mike 9A3JB

9A6R

Šteta za ATV prijenos,nadam se boljem u budućnosti.
Ali da nebi čitali samo loše vijesti evo i jedne dobre.
Nakon višegodišnje apstinencije ZRF-a, ove godine sam odlučio pohoditi u Beli Zagreb Grad.
Subota,08.09.Jarun "ZG more",od jutra do večeri.Znam da me mnogi željno očekujete,ali molim polako, bez panike, svi ćete doći na red.S nestrpljenjem očekujem susret s Vama dragi moji RA.

Do subote lipi pozdrav iz Splita.

73,Renny,9A6R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A6AA

Mada sam očekivao, a nekima i obećao, na ZRF 2012 neće biti izuzetno zanimljive prezentacije rada iz Afganistana, koju je pripremio Branko, T6BP (aka 9A3PM). Njegov prikaz organizatori nisu uvrstili u satnicu.

Šteta. A imalo se što i vidjet i čut'.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A1IW

Citat: 9A6AA  u 05. Rujan 2012, 09:16:14
Mada sam očekivao, a nekima i obećao, na ZRF 2012 neće biti izuzetno zanimljive prezentacije rada iz Afganistana, koju je pripremio Branko, T6BP (aka 9A3PM). Njegov prikaz organizatori nisu uvrstili u satnicu.

Šteta. A imalo se što i vidjet i čut'.

9A6AA

Nisu? Još se stigne ispraviti greška. Razgovarao sam sa dečkima iz ZG prije tjedan dana i rečeno je da će biti predavanja.
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

9A6AA

Citat: 9A1IW  u 05. Rujan 2012, 13:33:30
Nisu? Još se stigne ispraviti greška. Razgovarao sam sa dečkima iz ZG prije tjedan dana i rečeno je da će biti predavanja.

Teško je reći da se radi o greški. Jednostavno, organizacijski odbor smatra da nam to nije potrebno i - točka.
Predložio sam da se predavanje održi u petak u popodnevnim satima, ali smatraju da ne bi bilo dovoljno zainteresiranih. Ti si jedan od rijetkih koji je odgledao cijelu Brankovu prezentaciju i uvjeren sam da bi još jednom, s istom znatiželjom, to ponovio. Video zapis načinjen iz helikoptera je fantastičan!

C'est la vie...

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A4WY

Nego, ima kakva "važna" manifestacija ove godine...lani nismo mogli autom unutra na Jarun jer je bila nekakva "važna" tekma.
molim one koji nešto znaju da nas malo upute kamo, kuda .... da najlakše i najbrže uđemo na Jarun .
tnx....Kiko
Logic will take you from A to B.
Imagination will take you everywhere
    A.E.

9A4CD

Citat: 9a4wy  u 06. Rujan 2012, 08:51:21
Nego, ima kakva "važna" manifestacija ove godine...lani nismo mogli autom unutra na Jarun jer je bila nekakva "važna" tekma.
molim one koji nešto znaju da nas malo upute kamo, kuda .... da najlakše i najbrže uđemo na Jarun .
tnx....Kiko

Pozdrav svima !

Kiko, koliko se može vidjeti na kalendaru događanja u Zagrebu (http://www.sportskiobjekti.hr/default.aspx?id=63) uvijek ima aktivnosti na RŠC Jarun ali ne vidim neku međunarodnu utrku kao prošle godine. Što se ulaza tiče ima tri službena ulaza na Jarun i više sporednih ulaza (bez automobila). Uglavnom svi putevi vode na Jarun... :) :) :)

73's
9A4CD
Igor

9A4WY

Hvala Igore...
napisao sam "vazna manifestacija"  prije...zar mi nismo "važni"  ::)...zašto nebi radi nas zatvorili jarun jednom ;D
73...Kiko
Logic will take you from A to B.
Imagination will take you everywhere
    A.E.

9A3XV

Ima li negdje ovogodišnji program manifestacije? Ja ne uspjevam pronaći.

tnx adv!

73xv
73 Sale, 9A3XV