• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

lista prefiksa

Autor 9A3IV, 11. Lipanj 2012, 18:44:59

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3IV

Malo sam tražio po internetu, ali nisam našao. Zanima me lista prefiksa, ali kompletna. Znači ne samo SP za Poljsku, nego i 3Z, čega nema na standardnim DXCC listama.

Ima li tko ili zna gdje se može naći?

73  Damir
SVE ILI NIŠTA

9A2EU

Na stranici: http://life.itu.int/radioclub/rr/ap42.htm imaš listu svih ITU prefiksa i kojoj su zemlji dodijeljeni.
73
Zlatko, 9A2EU

9A3JE

9A3TY

73 de Ivo, 9A3TY

9A9L

Klijkni na to sto ispod pise CLICK HERE TO GO BACK TO THE MAIN MENU.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2VX

Idi na www.ac6v.com i odaberi pod 17. opcijom prefixes, pa će ti se prikazati svi prefiksi.
Doduše nisu poredani po zemljama nego prefiksima, ali mogu poslužiti.
pozz

9A4OE

OO
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A2VX

Nekoliko posljednjih dopuna došlo je jutros u 02 h (ne znam da li UTC ili LT, Damire, a ja sam gledao rezultate KJ, pa sam vidio te postove i odgovorio, iako ja nisam posvećen forumima, nego pomoći ljudima koji su zatražili pomoć. Hvala na razumijevanju.
Ako  vrtiš ono da si član RK Rijeka, a živiš daleko izvan Rijeke, pitam se pitam, kako ispunjavaš obveze prema radio klubu, ili ti koristiš samo prava pripadnosti klubu?
Kada navratiš u Rijeka, bar platiti članarinu, stvarno bih volio s tobom popiti onu kavicu koju sam ti davno obećao, ne znajući da ne živiš u Rijeci....

9A4OE

OO
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A2VX

Damire!
Duboka isprika jer sam ono 20.08. pročitao kao zastarjela reakcija na post koji je tražen još 20. 08.
Onaj dio rečenice Tebe je ovo interesiralo 20. 08. krivo shvaćeno.
Pozz.