• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Mirko i Slavko

Autor 9A3JB, 18. Svibanj 2012, 12:17:04

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1AA

Denise (7DCK), moraš naći novoga teklića. Ovome su već prsa poplavila od hamspirita  :D
Mike, hoće li Mirko i Slavko dolaziti slijedeći vikend u Osijek, na hamfest?
Da pošaljem nekoga jer od tih vašara ipak više volim WPX CW kontest  ;)
73, Ivo 9A1AA

9A6XX

Marinko, ako si već javno izašao s ovime, bilo bi također lijepo da kažeš tko te to tako iznervirao jer ovako si možda uperio prst nagađanja na krive ljude.

73,
Hrle - 9A6XX

9A5CW

Citat: 9A6XX  u 20. Svibanj 2012, 12:17:07
Marinko, ako si već javno izašao s ovime, bilo bi također lijepo da kažeš tko te to tako iznervirao jer ovako si možda uperio prst nagađanja na krive ljude.

73,
Hrle - 9A6XX
Sad cu namjerno provocirati ;)
Marinko mozes li mi odgovoriti na private poruku ili pak na post u Topicu kojeg si sam otvorio?

Ako si vec qsl-manager imaj barem malo dostojanstva prema nama Userima LOTW;EQSL;ADIFa;Cabrilla i ostalih naprednih teknika u hamradio svijetu da odgovoris na moje pitanje!

Zahvaljujem unaprijed i drugarski pozdrav ma gdje bili iz Istre,

73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A6AA

Citat: 9A1AA  u 20. Svibanj 2012, 12:16:29
Denise (7DCK), moraš naći novoga teklića. ...

Denis, 9A7DCK, je član RK HFF, pa kako budu stizale karte za ostale članove, tako će i za njega.
Nema iznimke.

Upravo sam mu spakirao jednu pošiljku.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A3JB

:D hvala svima koji su se javili ovdje i na privatni e-mail!

Evo , malo prije je još jedan teklić ( Neno, 9a5AN ) kod mene u bolnici na odjelu preuzeo paket karata za Slovačku ( cca. 3 kg) .

Znači - ja morao dotegliti na posao - on otegliti uza sve  stvari preko granice ,....i još nas treba pljuvati i grditi jer to nije u redu ...ta postiji pošta  i svi ste platili članarinu od  u najboljem slučaju 0,41 kunu dnevno a u onom  ( u kojem ima dosta korisnika ) čak 0.22 kune!

E pa sad Neno ..sram te bilo ...rušiš nam koncepciju i ostavljaš u blagajni za biro bar 100 kuna !

Svi koji želite pomoći , javite se ...dobro došli !

Hvala 1IW na ponudi!

73  mike

P.S.  Meso trune brže od papira !

9A6AA

Mike,

jake snage hrvatskih radioamatera polako se spremaju u Friedrichshafen.
Trebam li ti reći što to znači?
;)

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A3JB

:D  Hvala Emire!

svakako , spremit ću nijemce . Znaš li za nekoga od susjeda da će biti gore ( Z3 , OE , HA ) ?

Pozdrav! :)

9A3JB

Moram izvijestiti svekoliku javnost o nevjerojatnim otkrićima!

naime , postoje  vrlo ugledni članovi našeg lena i to još duuugogodišnji koji mi vrlo ozbiljno tvrde, podsjećaju  i PODVLAĆE činjenicu da je moj posao SAMO donijeti karte spakovane u HZTK-u i predati ih u ( pazi sad ) službu za slanje pošte !

Ta što ja to pravim nauku oko tog malo posla kad mi plaćamo službu koja to savršeno radi!?!

E , sad ....recite Vi meni SAN ili JAVA ! A tvrdi kako on ima svoje ljude i kako sve zna što se događa u Savezu!?

Evo , sad iz zemlje čudesa  odoh u stvarnost mojih bakica i dedica na odjelu ( možda nađem kojeg teklića) !

Živjela služba za slanje  pošte pri već nečemu!

P.S. Hajmo slaviti , pa praznik je danas!

9A6AA

Citat: 9a3jb  u 25. Svibanj 2012, 06:45:07
:D  Hvala Emire!

svakako , spremit ću nijemce . Znaš li za nekoga od susjeda da će biti gore ( Z3 , OE , HA ) ?

Pozdrav! :)

Dečki (i cure) iz Z3 su redoviti gosti. Normalno je da su tamo i oni iz OE i HA. Potražit ću link na popis onih koji su zakupili štandove. To je najbolji pokazatelj. Npr., i dečki iz 4X su uvijek na Sajmu.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9a6c

Citat: 9a3jb  u 25. Svibanj 2012, 06:58:18
Moram izvijestiti svekoliku javnost o nevjerojatnim otkrićima!

naime , postoje  vrlo ugledni članovi našeg lena i to još duuugogodišnji koji mi vrlo ozbiljno tvrde, podsjećaju  i PODVLAĆE činjenicu da je moj posao SAMO donijeti karte spakovane u HZTK-u i predati ih u ( pazi sad ) službu za slanje pošte !

Ta što ja to pravim nauku oko tog malo posla kad mi plaćamo službu koja to savršeno radi!?!

E , sad ....recite Vi meni SAN ili JAVA ! A tvrdi kako on ima svoje ljude i kako sve zna što se događa u Savezu!?

Evo , sad iz zemlje čudesa  odoh u stvarnost mojih bakica i dedica na odjelu ( možda nađem kojeg teklića) !

Živjela služba za slanje  pošte pri već nečemu!

P.S. Hajmo slaviti , pa praznik je danas!

Ajde Marinko rode, budi pametan ;)

Vidiš da je lito došlo, biće čoviku udrilo u sufit pa je pomiša bajke, jer ovaj je ka Alisa u zemlji čudesa...

Biće umislija da sve zna i se njega ne može tek tako...tribalo bi mu pod hitno uvalit kakvu nagradu dok ga još drži :D

Samo ti radi ka i do sad, a ovim se ne zamaraj.

73 GG

9A3JB

Hvala Emire !

Da , no ne bih htio ovima iz daleka slati karte i ovima koji dolaze zrakoplovom, hi...
Z3 lani nisu preuzeli kartice....zato bi bilo dobro ponijeti samo ono što znamo da se nosi bez veze i opterečuje vas koji imate dobru volju!

Poslao bih DL , Z3 , HA i OE .

Pozdrav

9A1IW

Citat: 9a3jb  u 24. Svibanj 2012, 12:16:19

Hvala 1IW na ponudi!

Kad sakupiš materijala, ti javi. Tek za info, juče smo kolege i ja bili u Istri, Rijeci i Slavoniji (Županja, Osijek, Beli manastir, Đakovo), naredni tjedan idemo prema Virovitici, Splitu i Varaždinu. I tako non stop :-)
Keep 'em Rolling! http://www.mvpa.org/
MVPA: 29718
http://s186.photobucket.com/albums/x51/btudan/

73 de 9A1IW - Boris

S54G

Marinko,

Tvoj e-mail na QRZ.com ne radi više.
Vraća se mi e-pošta za tebe.
Dolazim 8.sept. na Jarun.
Nosim 10 kg kartica za 9A hamove.
Pa nisam ni Mirko ni Slavko.
Nadam se, da se vidimo.

73

Miloš
S54G

9A3JB

Svakako Miloš!

prešao sam samo na ovaj mail radi jednostavnosti . Bit će mi drago da se vidimo i razmjenimo kartice!

Lijep pozdrav!

Mike 9A3JB

9A3JB

Ops , nisam napisao adresu:

marinko.9a3jb@gmail.com

73 9A3JB  Mike