• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

UA4WHX

Autor 9A6AA, 07. Svibanj 2012, 19:26:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

Što mislite je li ovo snimljeno prije ili poslije roštilja:

S lijeva: Štef, 9A2UA, Petar, 9A6A, Emil, 9A9A, Vlad, 9A8VB (aka UA4WHX), Emir, 9A6AA i Daki, 9A2WJ.

"Najviše vjerujem mojoj anteni", Vlad postavlja antenu za 18MHz.

Vlad, UA4WHX, radi kao 9A8VB.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6R

Meni trebaju QSL-ke sa njegovih DXpedicija a ne fotke ::)
Još da je žensko pa ajde... ali ovako ;D

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3JB

Evo karte još vruće!

Imao sam čast i sreću da me osobno posjeti veliki operator i Ruski Prijatelj Vlad! Naravno , osobno mi je uručio  kartice za sve do sada odrađene veze! Lijepe kartice i lijepo druženje sa vrlo dragim čovjekom!

Sutra odlazi u Daruvar gdje će mu biti super u prelijepom gradu i sa još boljim ljudima!

Hvala Vlad ! Do skorog viđenje i slušanje sa neke nove destinacije!

73 de Mike

9A6AA

Drago mi je Marinko da smo i taj susret uspješno ostvarili.
Daki je odradio lavovski dio posla.
Vlad je, nakon tri (kako reče) neprospavane noći, konačno u krevetu. ;D

Sutra, prije odlaska u Daruvar, cijelo prijepodne razgledavati ćemo Zagreb, jer mu je ovo prvi posjet Hrvatskoj.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A5CY

Citat:Meni trebaju QSL-ke sa njegovih DXpedicija a ne fotke 6R

Reni, trebaš se samo dogovoriti s njim, pozvati ga na kavu i sve ti karte Vlad donese osobno kući (vidi po stolu)  ;)  8)

9A5CY

Citat:Evo karte još vruće!
Imao sam čast i sreću da me osobno posjeti veliki operator i Ruski Prijatelj Vlad! Naravno , osobno mi je uručio  kartice za sve do sada odrađene veze! Lijepe kartice i lijepo druženje sa vrlo dragim čovjekom!
Sutra odlazi u Daruvar gdje će mu biti super u prelijepom gradu i sa još boljim ljudima!
Hvala Vlad ! Do skorog viđenje i slušanje sa neke nove destinacije!
73 de Mike

još da potpišem i ovo Marinkovo, ako dopustite...
Zaista, sada imamo jednog novog, velikog, a tako jednostavnog prijatelja u svijetu. Svakome od nas bila je posebna čast upoznati ga osobno. U Daruvaru je proveo 5 dana družeći se s nama, usput odradivši oko 3200 QSO kao 9A8VB, uglavnom na 17 i 12m. Također nam je donio hrpu lijepih QSL potvrđenja sa svojih prijašnjih destinacija (o tome u 2.om postu QSL received). Nakon što smo sinoć završili zajedničko druženje na lokaciji Batinjani - 9A5Y i obavili današnji doručak uz jutarnju kavu, zajedno sa Bobanom-E77O, koji je došao po njega iz Banja Luke, otputovao je na novu destinaciju u E7.

Vlad, CUL on BANDs, wherever you be. TNX For visiting

members of 9A1CCY

9A6R

Deane jel ti to mene kao malo zekaš?Ja sam rekao da još čekam njegove karte bolje reći makar jednu.A ko će koga gostiti na volju svakom.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A5CY

Ma naravno da se zekam,
kad dobijem QSL-s u ruke s bilo koje strane i na bilo koji način, sretan sam ka malo dite.
Ti si mi došao samo kao dobra prilika za zafrkanciju, s obzirom da još čekaš karte, a ja nisam znao kako bih se javno pohvalio pa uhvatio tebe zafrkavati.  NHF, smatram da si kao stari OC možemo to dopustiti ?

73, Dean

9A4KW

Ko ima vaku kartičku miceki?
73
9a4kw

9A5CY

To nemam, ali imam npr. ovo :

(vidi datum zadnje veze na 28 SSB - karta rješena unutar 10ak dana)

73, Dean

9A4KW

A reko mi je Vladek da je to "very rare" qslka.
Gdje je uspio odštampat te tvoje karte? Mu je poslal netko iz Rusije?
Ja mu uručil moje karte za veze sa su9vb, i 9a8vb za vezu od prije sat vremena. Najbrže uručena karta...
Obečal je da bu mi poslal svoje...
73
9a4kw

9A4W

Da li je Vlad doneo qsl karte za veze sa svim 9a stanicama ?

9A6AA

Evo, nakon što se nauživao rada na svim bandovima od Ranka, 4O3A, s Obosnika na poluotoku Luštici, kao 4O7VB, Vladimir je aktivan iz Puka na sjeveru Albanije, kao ZA/UA4WHX. Očekivao sam da će se na granici mimoići s Vladom, Z35M, koji je upravo završio svoju aktivnost iz ZA, no, ovaj potonji je radio iz krajnjeg juga Albanije (Saranda) ("U slobodno vrijeme kupao sam se u Jonskom moru" - kaže mi on).

Neću zaboravit Vladimirove riječi kada je trebao po prvi puta raditi iz 9A kao 9A8VB. Kažemo mu da su prilike nikakve te da je band zatvoren.
"Otvori ću ga" - reče on samopouzdano. Tako i bi.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A5CY

Iskreno,

malo sam zabrinut za prijatelja,  da nema nekih problema sa radom na sjeveru ZA ?
Nakon jučerašnjih sat vremena aktivnosti na 17m, u eteru ga nema već skoro cijeli dan (20ak sati) .

Držimo fige da opet sretno proradi u eteru.

Dean, 9A5CY

9A4WY

Citat: 9a4w  u 24. Lipanj 2012, 11:32:34
Da li je Vlad doneo qsl karte za veze sa svim 9a stanicama ?
da li netko zna?
Kiko 4WY
Logic will take you from A to B.
Imagination will take you everywhere
    A.E.