• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

HH2/9A7GAE

Autor 9A2TN, 10. Travanj 2012, 00:58:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2TN

Tiho, 9A7GAE je javio da su mu na Haiti stigli novi uređaj i antena. Potrebno mu je još pribaviti stup, namontirati kablove i sve podići u zrak. Kaže da je tamo problem bilo šta naći pa nije siguran koliko mu još dana treba da započne sa radom. Bit će aktivan fonijom na 80, 40, 20, 15, 10 i 6m na uobičajenim DX frekvencijama. Ako bude gužve radit će razdvojenim frekvencijama 5-10 u plusu. Povremeno će omogučiti veze sa postajama sa ovih prostora. Namjerava na hrvatskom jeziku najaviti frekvenciju na kojoj će slušati (20-30 u plusu) kako bi olakšao kontakt. Budite strpljivi jer ovo nije ekspedicija i radit će u slobodno vrijeme. Dnevnik će vjerovatno biti na internetu. QSL karta direktno (njegova kućna adresa), preko biroa ili LoTW.

9A2TN

Upravo sam razgovarao sa Tihom. Napokon je nabavio sve i jučer je proradio (treba mu još samo CAT kabel). Kome treba Haiti, potražite ga a kada budem imao više detalja, saznat će i svi ostali.

9A2TN

Koga zanima, Tiho će danas biti na 14.175 (sluša u plusu 80-85). Bit ću sa njim u kontaktu pa se možemo dogovoriti i drugu prijemnu frekvenciju za postaje iz 9A i susjedstva. Ako frekvencija ne bude dobra pokušat će na 14.230 +.

9A2TN

9A2TN

Večeras poslije 23 sata Tiho će biti na 14220 (+-)

9A5CY

Evo ga, čuje se za 55. Šteta što ga ne smijem pozvati na SSB jer ću probutiti ukučane  :'(  :-\  ;)
Bit će još prilika, lijepo ga je čuti i kao SWL, ima navalu EA stanica.

Sretno Tiho,

Dean

9A2TN

Vidim u dnevniku da je Tiho radio sa 9A:
9A0W         
9A2TN 
9A2UZ     
9A205AN     
9A4WY     
9A5BWW         
9A6AI
9A6NA

Sada je na 21.295

9A1AA

Evo i mene na listi.
Solidan mu je signal na 21 mhz samo "ubiše" ga ovi Francuzi :-)
73, Ivo 9A1AA

9A2TN

Evo, da bude i na našim stranicama objavljeno. Tiho HH2/9A7GAE poslao licencu u ARRL. Šta mu je Bill Moor odgovorio možete vidjeti na http://web.hamradio.hr/9a7gae (pogledajte jer je u pitanju slika). A stavio sam i nekoliko najnovijih slika iz Haitija.

9A2GA

Neki radili sa  Tihom, a neki mene smjestili na Haiti  (Haiti čitaj: hajd' i ti) !  ;D

http://youtu.be/eP5hJdM-H9g

73 de Boris 9A2GA (not HH2/9A2GA)
9A2GA is a member of 9A1WFF

9A5CW

ZZ,
neka proba ovih dana i na 6m... GL

73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:
Ni EU nije šta je bija, držmo se mi Istre.
On je u Božjim rukama, ka i Papin sobar. Razlika je jedino šta sobar viruje u Boga.

9A2TN

Ovih dana je u Osijeku, kad se vrati, dogovorit ćemo i 6m ako može. On radi do 17 sati po lokalnom (23 kod nas), dok dođe kući i ostalo....

9A2TN

NA-096 HH2/9A7GAE
Pokušat ću dogovoriti sa Tihom da se javi u IOTA natjecanju. Neznam kako stoji sa slobodnim vremenom. Ako se javi, bit će pravi množitelj. Polomit će se ruke i noge da ga se odradi. Možda neki pametan prijedlog kako da se olakša kontakt sa našim postajama? Mislim da ću večeras biti u kontaktu sa njim pa mi javite (franjo.kokoric@gmail.com)