• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Rezultati VHF KUP-a SRRS-a

Autor yu4nc, 15. Prosinac 2004, 14:31:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

yu4nc

Pozdravljam cjelokupno drustvo posle duzeg vremena odsustva sa ovog sajta...

(intervenirao Urednik web-a)
...
Za Takmi~arsku komisiju
             @eljko Ostoji}, YU4NC

9A7ZZ

A meni prigovaraju da ja pišem ovako i onako.Pa ovdje očito može pisati tko hoće i što hoće.Vjerujem da će netko ubrzo objaviti rezultate u brzom šisanju ovaca koje je održano "near Adelaide" 2004 g.

čl.18 točka 1.4. Zakona o radioamaterskim................

To očito ne važi za ove momke iz Lipika.Kako ste mjenjali rst.Vi njima
599 oni vama 7.62.Samo naprijed.Kako bi rekao moj prijatelj 5AVC:
"ne vidi se svaka..."
73 iz Broda na Savi-Viktor

9A6AA

Citat: yu4ncPozdravljam cjelokupno drustvo ...
...
Za Takmi~arsku komisiju
             @eljko Ostoji}, YU4NC
Ako hrvatski operatori žele pogledati navedene razultate, dovoljno je navesti web adresu gdje su oni objavljeni...
Hvala.
Emir, 9A6AA
Glavni urednik HRS web-a
"DX never sleeps..."

N5CRO

9A7ZZ>>>čl.18 točka 1.4. Zakona o radioamaterskim................ <<<

Izgleda da ce Sud casti imati prilicno posla....
73,Josip  N5CRO

Laissez Le Bon Temps Roulez

9A7ZZ

N5CRO-Ma nisam ja spominjao Sud časti niti mi ti pada na pamet, ljudski je griješiti, pa i ja ponekad........ samo mislim da sudjelovanje 9A operatora u ovakvome nelegalnome takmičenju ne služi na čast, pogotovo kada se znaju i ostale činjenice vezane za braću YU4, koji su usput rečeno T9 sviđalo se to njima ili ne. Malo morala i prema drugima koji nisu radioamateri ne bi škodilo. Vidio sam (iz litanije koju je gl. urednik HRS-ova weba opravdano izbrisao), da je konkurencija bila žestoka, te da su ovi momci iz Lipika u konkurenciji 8 stanica postigli divne rezultate. Moraš biti među prva tri i da nećeš.
Čestitam! To je vama vaša borba dala.......dalje po izboru!
73 iz Broda na Savi-Viktor

N5CRO

Citat: 9a7zzN5CRO-Ma nisam ja spominjao Sud časti niti mi ti pada na pamet, ljudski je griješiti, pa i ja ponekad........ samo mislim da sudjelovanje 9A operatora u ovakvome nelegalnome takmičenju ne služi na čast.....!
Slazem se Viktore,samo mislim da zakonska regulativa ipak nije napisana bez veze i da stoji tamo kao ukras  :D
Ovo bi bio dobar primjer onima kad iduci put sjednu za stanicu da malo razmisle o svojim postupcima i da budu sigurni da ono sto rade,rade po zakonu.Svi mi pogrijesimo ponekad,nekad svjesno nekad ne....
73 Josip
73,Josip  N5CRO

Laissez Le Bon Temps Roulez