• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Lista QSL biroa u Svijetu

Autor 9A6R, 19. Veljača 2012, 16:54:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A9L

Citat: 9A2QP  u 21. Veljača 2012, 06:07:09
Pa primjetili ste da vec sad skoro sve vaznije ekspedicije imaju mogucnost REQUEST QSL via BUREAU i ja mislim da je to jako zgodno napravis popis veza za doticnu stanicu i online das zahtjev za QSL kartom dostave preko biroa. Jako ekspeditivno i ne opterecujes managera sa hrpom karata i troskova slanja nasem birou. 9A3TY pa imas na HRDlog.net-u vec jako puno korisnika koji svoj log stavljaju i nadogradjuju ga redovito. A i DX WATCH ima klub log  pa imas i tamo logova za provjeru , e sad bi bilo lijepo samo na tim stranicama napraviti REQUEST modul da online zatrazis QSL odnosno da ako netko tvoju QSL trazi moze i tebi taj QSL REQUEST poslati pa da mu preko biroa lijepo posaljes QSL obavezno. Ja inace svaka 3 mjeseca pisem QSL i saljem preko biroa a one koje su mi interesantne za direkt njih direktno posaljem.

Mislim da ovo sa HRD logom nema nikakve veze sa nacinom slanja karata. A sto se tice expedicija moze se naruciti karte  direktno ali to ide sa uplatom na racun i to sa paypalom. A bas bi volio vidjeti kartu sa zadnje aktivacije 9AFF u izvedbi 9A2QP/P.  Nestrpljivo cekam 3 mjeseca da dobijem potvrdu.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A6R

145 entiteta nema buro.Velika brojka od 341 :-\

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A6AR

Ova tema mi je došla kao poručena. Ovih dana printam QSL-ke  i pitam se kako da ih posložim.Čitam ove postove no bilo bi mi milije da negdje pročitam i konkretne upute i  i eventualno FAQ-s .
Marinko, i tebi bi bilo lakše.
73 Dinko 6ar

9A9L

Cini mi se da je Marinko u nekoliko navrata napisao kako slati qsl karte za biro. Trebalo bi to biti tu negdje na ovoj nesluzbenoj stranici HRS-a
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A7DCK

-- 73 de 9A7DCK, Denis -- http://9a7dck.atspace.eu
RK BELIŠĆE; CroCC; CTC; 9AQRP; LZO-CC; RCWC; FP; NAQCC; EPC; DMC; CDG; IFTC; 30MDG; WCAG#; WSC
http://44hr.atspace.eu

9A1AA

Mislim da ima negdje na netu i snimak predavanja koje je Marinko održao u 9A1ADE na temu rada qsl biroa i načinu slanja karata kao i nekim drugim malim tajnama velikih majstora  ;)
73, Ivo 9A1AA