Autor Tema: Upgrade weba  (Posjeta: 793 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 9A8MM

  • Master in Training
  • *****
  • Postova: 401
    • http://www.rkp.hr
Upgrade weba
« u: 08. Veljača 2012, 12:20:15 »
Pozdrav svima.

U proteklih je par dana izvršen upgrade nekoliko HRS-ovih web stranica: hamradio.hr, ioca.hamradio.hr i cro-cc.net. Glavni razlog nadogradnje bilo je izdanje nove verzije Joomla CMS-a (2.5) koji pogoni ove stranice i skori prestanak podrške za verziju na kojima su se ovi webovi do sada vrtili (1.5).

Hvala svima na strpljenju ovih par dana koliko je trebalo Ivi (9A1AA) da provjeri sadržaj i meni da ponovo konfiguriram sustav kako bi zadržali sve funkcionalnosti, te hvala svima koji su nam u tome pomogli slanjem svojih komentara i prijavama grešaka. Naslovnica je malo preslagana i rasterećena nekih podataka koji su se ponavljali na nekoliko mjesta kroz portal HRS-a, a neki su moduli povećani kako bi stalo više informacija koje se češće prate.

Najčešće pojavljivani problem bili su:
- logiranje na forum i naslovnicu - zbog promjene sustava predlažem svima da pobrišu cookije i ponovo se prijave na hamradio.hr kako bi im opet ispravno radila veza portal - forum
- neispravan link u obnavljanju malih oglasa - greška je jutros ispravljena i uskoro će svi čiji oglasi ističu za manje od 48 sati dobiti novi email s linkom za obnovu oglasa

Ukoliko primijetite neke nepravilnosti u radu, pozivam vas da to prijavite na email webmaster@hamradio.hr, kako bi se problem što prije detektirao i otklonio.

Marko, 9A8MM