Autor Tema: up load galerije  (Posjeta: 1604 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 9A6ARP

 • Master in Training
 • *****
 • Postova: 323
  • ATV 9A6ARP
up load galerije
« u: 11. Listopad 2011, 21:49:36 »
Ako već plačamo iz HRS- članarine i plačamo administratora weba i foruma ,, ako me pamčenje služi ,, bilo bi ljepo da bar jedan dan pogledaju što treba pustiti na public da svi mogu vidjeti ,, pogotovo mislim na qsl galeriju,, zar nešto mora čekati tako dugo gospodo draga,, pola sata pregleda u jumli nije nikakav problem za to dobivate novčanu nagradu..
  unaprijed hvala i budite malo ažurniji a ne da se bavite pojedincima koji trkeljaju gluposti ko je a ko nije radioamater i tome slično ,,
  vidno ogorčen 9a6arp..

p.s ATV modul vam već stoji nepromjenjena od 2008 godine ,, sramota.. bavite se samo sobom.
Hvala na povjerenju to ide sve one koji su administrirali od te godine kada su napravljanjenje  zadnje promjenje..
« Zadnja izmjena: 11. Listopad 2011, 21:54:16 od 9A6ARP »
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

Offline 9A6JRZ

 • Master
 • ******
 • Postova: 603
  • Osobna stranica - 9A6JRZ - Zoran Rendula
Odg: up load galerije
« Odgovori #1 u: 11. Listopad 2011, 22:31:33 »
Pozdrav,

Koliko je prošlo vremena od kako si javio uredniku da objavi slike, tj. da si napravio upload ?
Mislim da je prihvatljivo da u roku 24 sata aktivira, ako ih se obavijesti.

Baš gledam ali ne mogu pronaći modul za ATV, ali se ATV spominje u izborniku sa lijeve strane. Zar netko nije zadužen za ATV pri Savezu. Taj je zakazao što nije poslao uredniku novije informacije. Nadam se da se ne očekuje od moderatora i webmastera da to uređuju. Urednik bi trebao srediti u dogovoru s osobom koja je zadužena za ATV

Možda da s urednikom dogovorite da ima modul koji prikazuje RSS vijesti s www.9a-atv.net
73 de 9a6jrz

Offline 9A6ARP

 • Master in Training
 • *****
 • Postova: 323
  • ATV 9A6ARP
Odg: up load galerije
« Odgovori #2 u: 11. Listopad 2011, 23:23:11 »
Dok sam ja bio urednik toga modula sve je funkcioniralo na vrijeme ali neki prdonja se sjetio da ja to nesmijem raditi mislim besplatno a on za to plačen ,, ja njemu alo čovjće radim ti modul đabalesko i na vrijeme i sve iformacije dolaze na vrijeme,, zbog toga smo izgubili od 2008 godine generalno natjecanje to jest da vodimo natjecanje 1IARU regiona,, to si možete zahvaliti znate kome posle Petra,, do danas ništa ,, jedina mogučnost je bila osnovati zasebni portal i neka se stavi tamo link na njega,, ja sam i dalje kordinator za atv u RH ali od 2008 me nitko nije pozvao u HRS da napravimo nešto jedino je gospodim Blažičević dobio moj projekt koji se ne realizira kako treb a troši se lova na bog te pitaj šta ,, a sam projekt je prema tome nula bodova,,, znaći moderatoru usmjeri link na 9a  atv port koji nije u svojstvu hrs jer ga plačamo sami a stranci se i dalje čude zakaj je tak,, ja im nemam srca niti živaca objašnjavt,, baš sramota..
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

Offline 9A6JRZ

 • Master
 • ******
 • Postova: 603
  • Osobna stranica - 9A6JRZ - Zoran Rendula
Odg: up load galerije
« Odgovori #3 u: 12. Listopad 2011, 00:04:31 »
Priznajem da ni meni neke stvari nisu jasne vezano za uređivanje hamradio.hr (mislim samo na uređivanje), ali valjda tako mora biti.
Ja sam preko vikenda imao problem sa telefonskom linijom pa sam se na net spojio preko mobitela (Android) i kad tamo na index stranici www.hamradio.hr i cro-cc.net nema najave za Kup Jadrana (najave kao vijest). Sjećam se da je 9a5k napisao na forumu da imaju banneri, a kad tamo meni bannere ne prikazuje na mobitelu (plavi pravokutnik) i onda par puta klikanje na nevidljivi banner dok mi se nisu učitale propozicije da vidim kad počima natjecanje.
Ovo da stave RSS vijesti na hamradio.hr vjerojatno neće proći kad nisu to napravili niti za ove dvije gore navedene web stranice. Ako se dobro sjećam hrvhf.net nije u početku bio HRS-ov službeni portal.

Mislim da sa urednikom možeš jednostavno dogovoriti objavu vijesti vezano za ATV (poslati vijest preko forme za unos vijesti) i obavezno poslati mail uredniku da  to pogledai objavi (u krajnjem slučaju mail Marku :) ).

Sva sreća pa više troškovi smještanja web stranica nisu tako visoki za portale poput 9a-atv.net, ali bilo bi lijepo imati nekog sponzora (pa makar za gablec na Jarunu)
73 de 9a6jrz

Offline 9A5K

 • Master
 • ******
 • Postova: 826
  • http://www.9a5k.com
Odg: up load galerije
« Odgovori #4 u: 12. Listopad 2011, 08:23:27 »
Dragi 9A6ARP,

ti jako dobro znaš da je HRS zbog postavljanja gomile WIFI opreme koja se vodila pod ATV tehnikom na objekte OiV-a (konkretno Sljeme) bez ikakvih dozvola
umalo ostao bez mogućnosti postavljanja bilo kakve opreme na sve objekte OiV-a u RH.

Dakle, ako te baš zanima, nisi "maknut" zato što je neki "prdonja" bio ili je plaćen za nešto, već iz sasvim drugih razloga.

U privitku, PDF sa spornim stanjem na Sljemenu, zaprimljen u to doba iz OiV-a.

73,
Krešo - 9A5K
Offline 9A6ARP

 • Master in Training
 • *****
 • Postova: 323
  • ATV 9A6ARP
Odg: up load galerije
« Odgovori #5 u: 12. Listopad 2011, 22:10:46 »
onda kospodine krešo zašto niste skinuli paket radio koji je u isto vrijeme radio gore na sljemenu bez važeče dozvole a drugo 9a0TVR atv i danas na učki nema dozvolu a dozvolili ste nadogradnju opreme za nju ,, mislim da i dalje igrate prljavu igru a s time što su neki bili ljubomorni  i da napominjem da nisam i nitko nije uzimao nikakvu novčanu zaradu od toga a i samo su radioamateri bili prilključeni na postojeći wifi koji je radio po zakonu u ISM bandu,, koliko ja znam nije u pitanju to nego samo interesi pojedinaca ,, to što je bio priključen sa par radioamatera na lokalnu mrežu razlog je bio bitan zbog toga da se ne penje svaki puta na sljeme i popravlja banalna sitnica ,, samo se pitam koliko vi naplačajute svoje antene amaterima a ja sam svojom penzijom sve napravio a hrs nije odradio papirnato ništa ,, i pitam te kaj imaš protiv toga,, jer ljudi koji rade gore na tornju su izjvili da im ništa ne smeta i da je sve ok ,, samo ste vi izmislili neke nebuloze,, imam to napismeno od djelatnika oiv-a,, žalosno da znaš a imaćete problema sa d starom a ja imam rijšenje o tome ,,i još k tome samo netko nije nekto napravio na vrijeme ,,hrs nije uložio ni lipe u projekt niti sam tražio za dolazak gore ni za opremu ,, sve samm vam poklonio,, samo da se zana.. toliko od mene i završavam sa bilo kakvom diskusijom na tu temu,, hvala na suradnji ,, čak kad me sretnte negde na cesti okrenite glavu lijepo vas molim ,, toliko o širenju ham spirita,, pitaču vas za dest godina ko če vam raditi... ma briši post kolko očeš ja sam dsefinitivno u pravu,, jer radio sam izmjere na spektralaem analajzeru na sljemneu i povuko struju do platforme , nabavo 2 m rack ormar sa ključem i staklenim vratim a moja dozvola za QSP modulaciju radi u granicama amaterizma i ima eu certifikat i nije se radilo više od 100mw,, hvala na suradnji i nadam se da čete skinuti atv repetior na učki koji radi nelegalno  9AoTVR
« Zadnja izmjena: 12. Listopad 2011, 22:33:53 od 9A6ARP »
9A6ARP, Darko
(9a6arp @ gmail.com)

Offline 9A1AA

 • Global Moderator
 • Život posvećen forumu
 • *****
 • Postova: 1.856
Odg: up load galerije
« Odgovori #6 u: 12. Listopad 2011, 22:21:01 »
Lijepo molim za pridržavanje pravila ponašanja na forumu.
Daleko se otišlo od teme......

Zadnja opomena a nakon toga brišem sve što nema veze sa temom.
73, Ivo 9A1AA