• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

ZRF 2011

Autor 9A6ZT, 04. Rujan 2011, 18:56:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6ZT

Pozdravljam !

Potsjećam Vas  da  se  9. i 10. rujna održava ZAGREB RADIO FEST 2011.

Više o ZRF-u  na : http://zrf.zars.hr/

Bitno  je  napomenuti da u subotu neće biti  dozvoljen ulaz automobilima u SRC Jarun do 16:00, zbog održavanja međunarodne sportske manifestacije.

Automobile parkirajte van SRC Jarun pa polako  pješice do ZRF-a !.

73, Zdravko-9A6ZT / član IO ZRF-a 2011

9A2D

Svake godine ista stvar, a kako vući tu kramu tamo i nazad. Pa da li je teško promijeniti termin ubuduće, a i valjda ovaj skup nešto predstavlja i, koliko sam vidio, ima međunarodni karakter. Opet sport važan, a sve ostalo ima drugorazredan značaj. Čini mi se da me ove godine neće biti, iz inata.

73 de 9a2d

9A6ZT

Pozdrav,

nadopuna obavijesti,

radioamateri  koji  planiraju prodavati  višak  svoje  opreme,  moći će do 8:00  ući u  prostor SRC Jarun s automobilom s time da će na ulazu dobiti posebnu dozvolu i pratnju,  kad iskrcaju  opremu moraju automobil vratili izvan SRC Jarun.

9A4MF

UH UH, daj malo više info, gdje ima neko parkiralište da možeš slobodno ostaviti auto? Dobro je prošetati, ali treba znati i gdje ostaviti auto, barem mi koji baš i ne poznajemo svaki kutak ZG.

73 de Miro

9A7KTF

9A7KTF, Sergio

9A5BCL

Citat: 9A6ZT  u 04. Rujan 2011, 18:56:00
Pozdravljam !

Potsjećam Vas  da  se  9. i 10. rujna održava ZAGREB RADIO FEST 2011.

Više o ZRF-u  na : http://zrf.zars.hr/

Bitno  je  napomenuti da u subotu neće biti  dozvoljen ulaz automobilima u SRC Jarun do 16:00, zbog održavanja međunarodne sportske manifestacije.

Automobile parkirajte van SRC Jarun pa polako  pješice do ZRF-a !.

Pozdrav!

Znaci, u nedjelju je slobodan ulaz autima?

73 de 9a5bcl, Zvonimir

9A6ZT

Pozdrav !

Odgovor za 9AMF-a: Pozdrav Miro, evo  9A7KTF  ti  je  odgovorio.

Odgovor za 9A5BCL-A: Zvonimire, za  nedjelju  nemam  informaciju,  a  ZRF ionako  traje  samo  u  petak popodne ( 9.) i  subotu (10.) .

73, Zdravko-9A6ZT

9A3TA

Ako netko želi bez obaveze pogledati nešto iz mog oglasa Prodajem ili mijenjam opremu, molim da mi to najavi na mob ili mail.

Zasad je plan da donesem samo Coca-colu i osmijeh...

LP Dado
Prodajem ili mijenjam opremu...

9A9L

Pa neides valjda u kupovinu u Pevec ????
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A6ZT

Pozdrav još jednom !

Zbog QRM-a u komunikaciji donosim točnu obavijest o načinu ulaska automobilima na ovogodišnji ZRF 2011.

Zbog istovremenog održavanja sportske manifestacije u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora (subota, 10.09.2011., 9-14 sati) promet prema Domu tehnike odvijat će se isključivo uz posebne propusnice organizatora.
Izlagači na otvorenom prostoru (buvljak) moći će nesmetano pristupiti Domu tehnike, uz propusnicu koju će dobiti na ulazu u ŠC Jarun, najkasnije u subotu do 9 sati ujutro. Zadržavanje vozila ispred Doma tehnike ograničeno je na 15 minuta, nakon čega vozilo mora biti ukljonjeno izvan prostora ŠC Jarun.
Organizator ne odgovara za eventualni nestanak ili štete nad  prodajnim stvarima tijekom trajanja sajma. Izložbeni proizvodi u zatvorenom prostoru su tijekom noći pod fizičkom zaštitom.

73, Zdravko-9A6ZT

9A5BCL

Citat: 9A6ZT  u 06. Rujan 2011, 09:57:08
Pozdrav !

Odgovor za 9AMF-a: Pozdrav Miro, evo  9A7KTF  ti  je  odgovorio.

Odgovor za 9A5BCL-A: Zvonimire, za  nedjelju  nemam  informaciju,  a  ZRF ionako  traje  samo  u  petak popodne ( 9.) i  subotu (10.) .

73, Zdravko-9A6ZT

Hvala, moja greska, malo sam se preračunao!

73 de 9a3bcl

9A3LI

Citat: 9A6ZT  u 06. Rujan 2011, 19:01:08
Pozdrav još jednom !

Zbog QRM-a u komunikaciji donosim točnu obavijest o načinu ulaska automobilima na ovogodišnji ZRF 2011.

Zbog istovremenog održavanja sportske manifestacije u organizaciji Hrvatskog olimpijskog odbora (subota, 10.09.2011., 9-14 sati) promet prema Domu tehnike odvijat će se isključivo uz posebne propusnice organizatora.
Izlagači na otvorenom prostoru (buvljak) moći će nesmetano pristupiti Domu tehnike, uz propusnicu koju će dobiti na ulazu u ŠC Jarun, najkasnije u subotu do 9 sati ujutro. Zadržavanje vozila ispred Doma tehnike ograničeno je na 15 minuta, nakon čega vozilo mora biti ukljonjeno izvan prostora ŠC Jarun.
Organizator ne odgovara za eventualni nestanak ili štete nad  prodajnim stvarima tijekom trajanja sajma. Izložbeni proizvodi u zatvorenom prostoru su tijekom noći pod fizičkom zaštitom.

73, Zdravko-9A6ZT

I sad mi reci da niste znali za tu paralelnu manifestaciju?!
Malo neozbiljno od vas ozbiljnih.
Ne bi se čudio da posjet bude mršav.
(ja na pivu dolazim!)
:)

9A5TD

A- Neka premjeste proslavu HOO-a za 7-dana
B- Pomaknimo mi ZRF za 7-dana

Vrlo jednostavno....svake godine neki kur...., a uvijek mi izvucemo deblji kraj....

9A2D

Baš me zanima da li će se na ulazu, i oni koji uđu s autom, morati uzeti parkirna karta te platiti za 15 min. kao jedan sat, kao i pri ponovnom ulasku popodne.

73 de 9a2d

9A6ZT

Bok  Darko !

Drago  mi  je  da  cemo se  vidjeti  na  ZRF-u  ove  godine, a  sto  se tice  termina  on  je  svake  godine  isti  i  upisan  je  u  kalendar  aktivnosti ( vec i za slijedecu godinu ).

O  ozbiljnosti  budemo popricali kad  se  vidimo.

73, Zdravko-9A6ZT