• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Tko zna nešto o ovoj slici?

Autor 9A3VV, 01. Rujan 2011, 16:51:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3VV

U fotogaleriji je Marko 9A8MM objavio ovu sliku pa me zanima zna li netko nešto više o njoj (gdje i pošto ako se kupuje, gdje se mogu naći nacrti za izradu i t.d.). Kada bih imao precizne nacrte upustio bih se u gradnju, za teoretiziranje nisam kvalificiran.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A9C

pozdrav
ti quadovi izgledaju kao CUBEX QUAD
9a9c..đuro

9A2D

Hm, neka pagoda je u pozadini. To sam negdje prije vidio drugdje, ali znam da podataka o antenama tamo nema. A ništa, pitaš Marka.
Marko, javi se s kojom pametnom, rasvjetli misteriju.

73 de 9a2d

9A8MM

Morat ću vas razočarati i reći da fotka nije moja, nego su prijelazom sa starog sustava galerije na novi, pred 2 godine, sve slike koje nisu imale autora automatizmom dodijeljene meni (jer sam ja radio upgrade, a fotke u novom sustavu galerije moraju imati autora).

Marko, 9A8MM

9A2D

Budući da mi se čini da su razmaci između elemenata podjednaki, probaj za prvu ruku s ovim
http://n6ach.com/calc/quad.html

73 de 9a2d

9A3LI

Tu sliku sam vidio na nekom ruskom forumu.

9A4WW

Ako me sječanje ne vara, slika je viđena u fotogaleriji s ARDF prvenstva u Korei 2008. godine...

73 Alen, 9A4WW

VE3ZIK

Alen 4WW je u pravu, ta slika se pojavila sa ARDF u Koreji. ;D
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A3VV

Je, točno, slika je bila objavljena u setu slika sa ARDF u Koreji. Gledao sam na Cubex stranici, imaju 2, 4 i 8 elemenata na 2 metra, na slici su 5-elementni. Ona pagoda je u stvari vrh šatora iz kojega izlazi, ako me oči ne varaju, monoband jež quad.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!