• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

IC756

Autor 9A2QP, 21. Kolovoz 2011, 12:21:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2QP

Pozdrav svima koji citaju moj upit!
Dali netko ima iskustva sa tim uredjajem ,sta se desava sa tim njegovim displejem i dali se to trajno moze rijesiti. Kako se taj uredjaj ponasa u pileup-u i dali je koristenje CW filtera rjesenje od QRM.Koji CAT modem za njega koristiti  uz HRD.
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A8DU

Pozdrav,imao isti problem ,rješivo u Nizozemskoj,pošalješ svoj čovjek napravi modifikaciju i radi besprjekorno,Milan 9A2HC je to napravio,najbolje da se Milanu obratiš za detalje,inače odličan uređaj,ja ga se rješio zbog narečenog problema ....
Milanov mob.0952000000
CAT modem ,neznam na čega misliš ako je RS 232 je CT-60,ako je za digitalije koristiš svaki sa namjenskim setom priključnih kablova....
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2QP

Hi Drago kaj si se zbunil pa CAT kontrola uredjaja poznata stvar a u manualu pise CT-17 (a ne CT 60 kaj si ti napisao)modem za CAT kontrolu sa PC odn softwerom HRD koji ja koristim sa TS480 sada (normalno tam je drugaciji slucaj samo treba kabl RS232) a za RTTY i sve druge vrste rada normalni modem za digitalne komunikacije koji vec imam. Mene je interesiralo kak se ponasa taj stroj na CW-u posto ja 95% veza radim samo CW. Kontaktirao sam Milana pa je to sve rijeseno vec. No hvala na odgovoru na moj upit i pozdrav tebi...
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A8DU

Veseli me dasi problem rješio,nisam te dokraja razumio,telegrafiju neradim,neznam obzirom da si vrstan telegrafista ,najbolje ćeš sam procjeniti mogućnosti tvog 756 ....
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???