• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Zanimljivo

Autor 9A7KSJ, 03. Kolovoz 2011, 06:47:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7KSJ

Dali je ovo samo kod mene PREKLAPANJE TEXTA  ili još netko ovako ima , na slici .

9A7KSJ

9A6M

Kod mene je bez preklapanja.

Franjo

9A8MM

Koji web preglednik koristiš? Od kada imaš ovakvo ponašanje?

Btw, ovakve stvari bi se trebale prijavljivati webmasteru (webmaster@hamradio.hr) ili bar na board "HRS - O Webu" :)

Marko, 9A8MM

9A9L

Citat: 9A8MM  u 03. Kolovoz 2011, 07:45:04
Koji web preglednik koristiš? Od kada imaš ovakvo ponašanje?

Btw, ovakve stvari bi se trebale prijavljivati webmasteru (webmaster@hamradio.hr) ili bar na board "HRS - O Webu" :)

Marko, 9A8MM
Marko, bas ti i nje neka opaska.
Covjek je uredno pitao dal se kome slicno dogadja, a to nema nikakve veze sa pitanjem o WEB-u. Cemu onda upozoravanje da bi trebalo prijavljivati webmasteru. Znaci da ako netko ima pitanje o nekoj dx stanici mora postaviti pitanje dedi Marku na DXCC novosti??? ili na njegov email ili mozda na (webmaster@hamradio.hr)
NHF
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A6JRZ

Citat: 9A7KSJ  u 03. Kolovoz 2011, 06:47:37
Dali je ovo samo kod mene PREKLAPANJE TEXTA  ili još netko ovako ima , na slici .
Pozdrav,

Meni se to znalo događati i kod Mozille Firefox-a (a skoro uvijek imam zadnju verziju). Kako se problem pojavi tako i nestane. Koji god da preglednik koristiš, ako možeš nadogradi ga.
Problem vjerojatno nije u CSS-u predloška, kao da nešto ne učita kako treba (možda i zbog cache-a od preglednika).
Probaj par puta ponovno osvježiti web stranicu (F5) - zna pomoći.
73 de 9a6jrz

9A8MM

Citat: 9A6JRZ  u 03. Kolovoz 2011, 09:16:59
Problem vjerojatno nije u CSS-u predloška, kao da nešto ne učita kako treba (možda i zbog cache-a od preglednika).

Malo sam gledao ovo, djeluje mi kao da se to događa kad su naslovi oglasa u obliku "prodajem...nesto...drugo...treće...", tj. kada je naslov malog oglasa zapravo jedna riječ.

Probam to riješiti, a do onda ćemo vjerojatno morati modificirati naslove malih oglasa na način da ubacimo pokoji razmak.

Marko, 9A8MM

9A6JRZ

Citat: 9A8MM  u 03. Kolovoz 2011, 09:24:22
Probam to riješiti, a do onda ćemo vjerojatno morati modificirati naslove malih oglasa na način da ubacimo pokoji razmak.
Pozdrav,

Nisam gledao uvećanu sliku do sada, ali vrlo lako da je moguć problem kod toga, ali za očekivati je da će onda to biti i kod drugih. Ja sam imao sličan problem (nevezano za web stranice), kad mi je kolega koji sjedi do mene rekao "pa razdvojio sam katastarske čestice zarezom".
Da li može biti problem zbog korištenja copy/paste kod oglasa ?

73 de 9a6jrz

9A8MM

Citat: 9A6JRZ  u 03. Kolovoz 2011, 09:39:47
Da li može biti problem zbog korištenja copy/paste kod oglasa ?

Ne, ovdje je frka samo u naslovu, koji se onda rastegne preko teksta vijesti.

Marko, 9A8MM

9A6JRZ

I sada ima takvih oglasa, ali ih prikazuje kako treba (bar kod mene). Da li je moguće s copy/paste prenijeti neki ASCII znak kojeg preglednik neće prikazati, pa da to stvori dugu riječ.

To Đuro ukazuje na probleme ;)
73 de 9a6jrz

9A8MM

Moguće je, ali ne vjerujem da se to tu događa. Znakove tipa "-" ili ":" preglednici kuže kao sepratore, ali "." ne, i tu nastane ovo.

Marko, 9A8MM

9A7KSJ

Evo od sinoć , znači  06.08.2011  više nemam preklapanje onog texta , šta se događa to kod mene ?!?!?

9A7KSJ

Juraj

9A8MM

Citat: 9A7KSJ  u 07. Kolovoz 2011, 09:01:11
Evo od sinoć , znači  06.08.2011  više nemam preklapanje onog texta , šta se događa to kod mene ?!?!?

Vjerujem da je baš ovo što sam opisao.

Marko, 9A8MM

9A6SJU

VE3ZIK

kod mene je sad isto ovako, koristim firefox 5.0 8)
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A6M

Citat: 9A7KSJ  u 03. Kolovoz 2011, 06:47:37

9A7KSJ

Od jučer (08.08.) i kod mene "prekriva"

franjo