• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Hrvatski radioamaterski kup

Autor 9A6JOY, 26. Travanj 2011, 11:04:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Kako robot nije zaključio prijave ?
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A5K

9A5K

Usput, objavljeni su prijavljeni rezultati..
Neslužbeni stižu uskoro.

73,
9A5K

9A2JG

Vidio da je sad objavljeno, hvala.
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A7V

Pohvala opet za Krešu i njegovog Robicu koji fantastično odrađuju posao poslije
svakog natjecanja i objavljuju rezultate ( naravno neslužbene ).

Na žalost ovaj puta nisu dostupni dnevnici dvije postaje koje su po meni
odigrale ključnu ulogu u rezultatima, a to su:

1. 9A9L iz Dela-vara kako je spelovao množitelj ( čitaj Delnica ) i
2. 9A9YL kojeg na žalost nisam čuo u SSB-u ?!? ( ali čitaj Gospića )

Krešo, molim te, daj objavi i njihove dnevnike, na osnovu podataka iz svih
prispjelih logova, pa da se vide sretnici koji su ih uspjeli odraditi, te da vidimo
u kom grmu leži naše neznanje ili pak znanje !

73 i čestitke pobjednicima, makar neslužbenima

9A7V

9A1AA

9A3B nema niti jednu od navedenih postaja u svom logu. Koliko bi bodova imao i na kojem bi mjestu bi radioklub 9A3B da je njihov lajavi i bezobrazni operator (čitaj 9a1aa) "uspio" odraditi ta dva množitelja samo u jednom periodu vrlo je lako izračunati iz neslužbenih rezultata.

Logovi su otvoreni pa neka bude svakome na diku i ponos kako je odradio natjecanje  ::)

Konkurenciji iskrene čestitke. Nije Krešo kriv što njega mrze samo malkice manje od mene  ;)

73, Ivo 9A1AA

9A9L

Citat: 9a7v  u 09. Svibanj 2012, 18:09:15
Pohvala opet za Krešu i njegovog Robicu koji fantastično odrađuju posao poslije
svakog natjecanja i objavljuju rezultate ( naravno neslužbene ).

Na žalost ovaj puta nisu dostupni dnevnici dvije postaje koje su po meni
odigrale ključnu ulogu u rezultatima, a to su:

1. 9A9L iz Dela-vara kako je spelovao množitelj ( čitaj Delnica ) i
2. 9A9YL kojeg na žalost nisam čuo u SSB-u ?!? ( ali čitaj Gospića )

Krešo, molim te, daj objavi i njihove dnevnike, na osnovu podataka iz svih
prispjelih logova, pa da se vide sretnici koji su ih uspjeli odraditi, te da vidimo
u kom grmu leži naše neznanje ili pak znanje !

73 i čestitke pobjednicima, makar neslužbenima

9A7V

Ako si dobro pratio natjecanje onda bi znao da je iz DE radila jos jedna postaja. Prema tome nebuloza da je 9A9L postaja odigrala kljucnu ulogu. Sto se tice loga postaje 9A9YL nazalost je trenutno nedostupan jer je kompjuter otkazao poslusnost i radi se na podizanju sistema. A koliko je veza napravila nebih znao kasti dok ne osposobim disk.
Sto se tice mog loga vidi se sve iz UBN isto kao sto se vide ostali. Tko me je cuo radio je, tko nije moje suze ne pomazu. Neki mozda imaju filtere za moj znak....he he.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A4OE

Kad bi se posteno radilo sve veze za koje nije moguce utvrditi da su korektno primljeni podatci bi se brisale isto kao sto se radi za one kod kojih je utvrdjeno da su podatci krivo primljeni.

Slicna praksa postoji u svijetu.

Nema dnevnika za kontrolu, nema priznatih veza, jednostavno se brisu.
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A1AA

Ne radi se ovdje samo o jednom natjecanju već i o onome prethodnom ZK 2012.
Dakle od 8 mogućih veza .......nula bodova......stvarno je u pitanju filter ali zna se na čijoj strani.
Zgodno je i to da taj filtrirani log nije poslat na uvid komisiji za natjecanja.......možda se log sam nakon natjecanja obriše.....od stida....he, he, he
73, Ivo 9A1AA

9A9L

Prosli je uredno poslan na cekiranje. Sa svim vezam koje su dostatne za 1. mjesto u kategoriji....ako se ne varam bilo ih je 63....nisam siguran. No cak ni u casopisu nema da je zaprimljen kao log za kontrolu. Znaci  da je bez veze slati.
Sto se tice filtera neznam o cemu ti to. Ako mislis na sebe  onda netreba filter. I tu nema srama. Bar ne kod mene. Pogledaj kod sebe. A 63 veze je dovoljan dokaz da se ozbiljno radilo. I u ovom kotestu bilo slicno. Biti ce i u slijedecem. Ma sta god neki mislili o tome.
A ako se treba brisati onda bi bilo puno onih koji imaju samo nekoliko veza. Lijepo se vidjelo u proslom kontestu a koliko vidimo i sada. Eto napokon je netko imao priliku da bude bolji od zagorje uniteda ali eto grijesi povjesti bas navru u krivo vrijeme. Dobro bi bilo razmisliti o bahatosti i nepromisljenim komentarima.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A1AA

Citat: 9A9L  u 09. Svibanj 2012, 22:55:49
Eto napokon je netko imao priliku da bude bolji od zagorje uniteda ali eto grijesi povjesti bas navru u krivo vrijeme. Dobro bi bilo razmisliti o bahatosti i nepromisljenim komentarima.

Eto samo sam to čekao.....priznanje.....toliko o hamspiritu....svaka ti čast "majstore"
73, Ivo 9A1AA

9A9L

Pa to i nisi trebao cekati. Sam si dobro zakljucio da od mene nikada neces dobiti bodove pa ma sto god ti mislio o tome a i ostali koji tako razmiljaju. Ja radim u kontestima one veze koje meni trebaju. I ne samo ja nego i svi koji se ne natjecu nego raf+de veze koje im trebaju za neku diplomu. Veza sa tobom ni pod kojim znakom meni ne treba a ako tebi treba onda se potrudis. Naravno ne na nacin na koji ti to radis. Tako neces nikad na zelenu granu bar sto se mene tice. I da ponovim ....od mene ne ocekuj vezu ni u jednom natjecanju. Nisi mi potreban za nikakvu diplomu. Eto sad znas ono sto si i prije znao. aA o ham spiritu bi se dalo porazgovarati kad se pogledaju prijavljeni rezultati.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A1AA

Još jednom....svaka čast "majstore" ....pravi si igrač...... ;D
Zaslužuješ Oskara za glumu lovca na jelene....upsss.....sorry na diplome.....
73, Ivo 9A1AA

9A9L

Eto dobro da smo se napokon razumjeli. Sad bar znas sa cim ne racunas u slijedecem razdoblju. Morat ces potraziti alternativu. Ja cu se i dalje uredno javljati u kontestima. Ili razmisliti o nekom drugom nacinu pa anuliras nedostatak nege veze ili nedaj boze nekog mnozitelja. I valjda ces razmisliti o svojim ishitrenim postupcima. Ja sam uvijek otvoren za diskusiju ali ne i za glumljenje velikog najpametnijeg urednika ili moderatora. Takve stvari ostavi za klince u skoli ili djecjem vrticu. Oni valjda ne rade u kontestima.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A1AA

Sad kad si već javno priznao što si imao pročitaj si malo "Opća pravila KV natjecanja".......posebice ovaj dio:

"Također, poništit će se sve veze s postajama koje će na bilo koji način protivno pravila natjecanja ili načela HAM SPIRITA pokušati utjecati na konačan ishod natjecanja (očito favoriziranje pojedinih postaja, namjerno odašiljanje krivih rednih brojeva, brisanje veza iz dnevnika i sl.)"

Pročitaj svoje postove gore u kojima javno priznaješ da si namjerno utjecao na ishod natjecanja uskraćujući 9A3B za veze i množitelj.

Nisam imao namjeru žaliti se na rezultate ali mislim da sada hoću....o da...sigurno hoću.....i neću biti sam u tome....

73, Ivo 9A1AA