• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Hrvatski radioamaterski kup

Autor 9A6JOY, 26. Travanj 2011, 11:04:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5K

Prijavljeni rezultati za HRK 2011 dostupni su na HF robotu (www.hamradio.hr/hfrobot ), tj. na linku: http://www.hamradio.hr/hfrobot/index.php?pageid=4&contestid=10&showmode=claimed

Neslužbeni rezultati će biti dostupni uskoro, tj. kroz sat-dva...

73,
Krešo - 9A5K

9A6M

Obzirom da ste na ovim stranicama mogli vidjeti i "ton majstora" ekipe 9A0AA  u HRK  evo jednog njegvog uratka.
Iako se ništa ne mijenja priznavanjem veze sa 9A2OU, nije na odmet preslušati.
Pogledajte UBN 9A0AA i preslušajte

73
9a6m i 9a3acf

9A5K

Mogu se kladiti da ti je 9A2OU poslao minute (veza u 15:54) sa sata umjesto rednog broja....  ;)

73,
9A5K

9A6M

Ispričavam se gos.9A4AA nisam ga htio preseliti u  BJ.
Skužajte, pobiglo mi kod prepisivanja.
U originalu je ok.
73,9a6m

9A6M

Moje pitanje glasi:
Mislite li i vi (kao i robot) da je stanicu (postaju) zbog ispravno primljenih podataka (snimka to dokazuje,znam da se ne priznaje)  potrebno kazniti sa oduzimanjem čak 3(TRI) ispravne veze.
U ovom natjecanju nakon objave službenih rezultata možda neće utjecati na plasman, ali sutra u nekom "XX"možda hoće.

73,9a6m

9A1AA

73, Ivo 9A1AA

9A2D

Ma tko bi se uopće usudio jednom 9A1AA uputiti bilo kakav komentar, pritužbu ili slično. Taj koji se rodio zreo je za Popovaču.

73 de 9a2d

9A1AA

Kefa, ne kužim o čemu je riječ. Bojim se da je HR Kupu bilo drugih s oznakama AA u sufixu.
Ja sam radio (kao i uvijek) pod znakom 9A3B i ne znam da mi je itko uputio bilo kakvu primjedbu  ???
73, Ivo 9A1AA

9A2D

Ma nisi ti shvatio, komentar nema veze a tvojim učešćem u natjecanju nego smo sa strahopoštovanjem ugledali i službene rezultate.

73 de 9a2d

9A1AA

Ondak dobro Kefa. Ja se već uplašio Popovače  ::)
Rezultati su takvi kakvi su. Interesantno je to što i nakon 30 godina sudjelovanja u takvim ("domaćim") contestima naučiš, od drugih, nešto novo a posebice sada kada tehnika i informatika svaki dan ne zaustavljivo napreduju  :D

Iskrene čestitke pobjednicima ali i svima onima koji su se javili u natjecanju i nakon toga poslali "Robiju" svoj log.
73, Ivo 9A1AA

9A2D

Eto vidiš kako se dva š
pametna dogovore na brzinu. Nešto nas zeza u kukuruzima FT2K, kuca točkice, a crtice ništa. Promjenili sto ručica ali rezultat isti (to ti je kaono, kad u javnoj kući ne ide posao, ne treba mijenjati krevete, nego osoblje). Ako netko ima sličnih iskustava, pomagajte... Na kraju vidim da ću morati restirati kompletno uređaj pa pta bude, bude. Već je jednom kod 3TN-a bio na šok terapiji radi drugih stvari, vidim da će morati opet. Zato je 7DX radio samo SSB, reda radi pa na kraju ispao prvi. U OS smo podigli popravljen EMTRON i sve je spremno za, znaš koju lokaciju.

73 de 9a2d

9A6M

Nešto nas zeza u kukuruzima FT2K, kuca točkice, a crtice ništa.

Bok Vlado
Da li je problem sa točkicama kad kucaš sa vanjskim keyerom ili kad koristiš njegov keyer.

franjo

9A2D

Franjo, pozdrav. Ma zeza me laptop, danas sam po........i , otišao u trgovinu i kupio novi (ljubim noge onome tko je izmislio kartice za peglanje.). NA FT2K mi rade točkice, crte ne, na njegovom internom. Kada staviš vanjski elektronac, sve OK, kad ga tastuješ nekim programom, opet sve OK. Ići će taj izgleda kod 3TN-a, on ga zna u dušu, malo na resetiranje.
Ma čuo sam u subotu dva Amera na CW, bitno je da su počeli.

73 de 9a2d

9A6M

Citat: 9a2d  u 23. Svibanj 2011, 13:50:23
  NA FT2K mi rade točkice, crte ne, na njegovom internom

73 de 9a2d

A da pogledaš meni 60 , pod uvjetom da imaš originalni software.ili 62 ako ste stavili update.
Sve mi se čini da ti je netko namjestio"pušku" hi

73,franjo

9A9L

Sva sreca da ja nisam bio ni blizu uredjaja pa nemoze mene okriviti za "pusku"....hehehe Remote control...
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM