• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Otvorena ARG sezona 2011. i to bez krpelja

Autor 9A5TO, 09. Travanj 2011, 20:15:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5TO

Vjerojatno pravi aergeaši imaju druga mjesta gdje izmjenjuju iskustva i impresije, a ja ću svoja u kratkim crtama ipak objaviti ovdje.

- nakon 10 godina (jedna jedina rekrativna sezona) ponovo sam u ruke uzeo RX i lovio lisice  :o
- motiva je bilo puno, od kojih je možda najveći skresati pivski trbuh  :P
- uspio sam pronaći svih 5 RX unutar vremena, što mi je bio glavni cilj  :D
- klub 9A1CCY nakon 20+ godina ponovno ima svoje trkače koji su uspjeli osvojiti jedno 1. i jedno 2. mjesto (naravno, ja nisam među njima). Njima sam RX uvalio u ruke tek par sati prije starta (sestri 1x u životu, a jednom OT nakon 30 godina). Šta bi tek bilo da su trenirali  ;D
- organizacija članova 9A1GIJ jako dobra  :)
- lijepo je bilo sresti poznata lica   ;)

73,

Tom, 9A5TO

P.S. Još se nisam pohvalio mami da nisam uspio pronaći krpelja 8)
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A3MR

Bilo je odlično, hvala domaćinima na izvrsnoj organizaciji. Mi iz 9A1CIG smo u tri dana napravili 1400 kilometara al' nam nije žao... eto nas ponovo dogodine.

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A6XX

Tom, pa ti si ozbiljno ušao u ARG vode, nadam se da planiraš dolazak u Pazin :-)

73,
Hrle - 9A6XX

9A5TO

Citat: 9A6XX  u 11. Travanj 2011, 08:37:56
Tom, pa ti si ozbiljno ušao u ARG vode, nadam se da planiraš dolazak u Pazin :-)

73,
Hrle - 9A6XX
Ozbiljno (ma ne, samo za rekreaciju) sam zimus odlučio posjetiti sva ovogodišnja natjecanja. Ali objavom kalendara već su neka otpala radi bitnijih stvari. Tako da je za sada u igri ostao Ludbreg i eventualno Pazin. Definitivno ću znati tek vikend prije.
Jučer mi se cijelo popodne po glavi vrtila ideja o organiziranju jednog neformalnog natjecanja. Kada ga pripremim dat ću svima na znanje ;)

Tom, 9A5TO

P.S. U subotu navečer skužio da je EU sprint pa ga počeo raditi kad za 15-ak min nenajavljeno naišla posjeta želeći spikati u živo. Ipak je čovjek bitniji od natjecanja i rekreacije.
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»