• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

karte preko biroa

Autor 9A3JB, 27. Siječanj 2011, 09:43:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3JB

Svi oni koji su imali nešto karata u dolaznom prometu su iste i dobili krajem 2010 g. , oni koji nisu - ništa nisu ni dobili!
Neke koverte su se vratile kao npr. 9A1P  jer nitko nije podigao poštu !
Slijedeća pošiljka će biti u Kraljevici ( ako je bude ) ili na drugi način.

Bilo bi jako ljepo da svi koji dolaze i prolaze kroz Zagreb - nazovu i navrate u QSL biro i podignu svoje kartice i svojih susjeda , jer , na taj način ćemo imati priliku slati karte i dalje.

091 3712 - 871

marinko9a3jb@hi.t-com.hr

73  9A3JB

9A5CW

**** 3JB Mail ti ne radi... vraca mi se sa gmaila i vip-a...****

meni sa 9a1p QSLkama dolaze samo kartice na 9a5aei, 9a5cw qslke slao si mi
na kucnu adresu... kao sto rekoh na forumu stvarno vec dugo nisam primio
niti jednu karticu na 9a5cw znak preko biro-a.
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A4WY

Mike...ako ima nesto za Istrijane iz 9A1IST-a slobodno šalji  ;)...6 mj. nismo dobili nista...
Logic will take you from A to B.
Imagination will take you everywhere
    A.E.

9A3JB

Karte će ići polako u tijeku mjeseca veljače jer je vrlo izvjesno da Kraljevice neće biti.

Sri za mail - greška

marinko.9a3jb@hi.t-com.hr

73  mike

9A6R

Kažeš nema Kraljevice.Pretpostavljam RA skupa u istom mistu ???   Draže mi je i to čuti nego "Nema QSL biroa" ;)

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3VV

Citat: 9a3jb  u 27. Siječanj 2011, 09:43:51
...
Bilo bi jako ljepo da svi koji dolaze i prolaze kroz Zagreb - nazovu i navrate u QSL biro i podignu svoje kartice i svojih susjeda , jer , na taj način ćemo imati priliku slati karte i dalje.
...
U subotu (5. veljače) sam u Zagrebu pa te molim da QSL kartice za sve nas sa područja Umaga, Buja, Novigrada, Brtonigle, Grožnjana, Oprtlja pustiš na porti u Dalmatinskoj 12 na moje ime. OK?

Reni, ne zazivaj vraga, bez skupa u Kraljevici može, samo neka je QSL biroa! 8)
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

Pa Damire upravo sam to i rekao.Meni osobno taj skup ne znači puno,nisam nikad ni bio tamo jer nisam toliko bogat da rasipam novac.Ne želim se ponašati kao pijani Amerikanac!Kartice koje dolaze sa biroa su mi vrijedne za razne diplome itd.Želim dug život 9A QSL birou.Ali kako je krenulo nešto me malo strah... :-\

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3VV

Citat: 9A6R  u 28. Siječanj 2011, 23:25:40
...
Želim dug život 9A QSL birou.Ali kako je krenulo nešto me malo strah... :-\
...
Pa upravo zato ti i velim, ne zazivaj vraga ;D
73 Damir 9A3VV
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A5TO

Citat: 9a3jb  u 28. Siječanj 2011, 17:00:44
Karte će ići polako u tijeku mjeseca veljače jer je vrlo izvjesno da Kraljevice neće biti.
A na velikom kalendaru za 2011. koji je tiskala HZTK-a je fino obojan i napisan skup u travnju  :o

73,

Tom, 9A5TO
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A4OE

Trebalo bi se vratiti unatrag malo manje od godinu dana i ponovo preslusati i prouciti nastupni govor predsjednika HZTK. Izmedju redova bila je odaslana znakovita poruka.
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A3VV

A gdje bi se taj znakoviti govor mogao preslušati ili pročitati?
73 Damir 9A3VV

9A5TO

Citat: 9A3VV  u 29. Siječanj 2011, 13:59:23
A gdje bi se taj znakoviti govor mogao preslušati ili pročitati?
Nekad bilo ovdje: http://9a-atv.net/index.php?option=com_content&view=article&id=137:radioamaterski-susreti-kraljevica-2010-uivo
ali mi se sada na linku unutar teksta otvara drugo predavanje. Kontaktiraj ATV dečke pa će ti pomoći, vjerojatno imaju u arhivi.

73,

Tom, 9A5TO
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A5BS

bok,

neke snimke iz Kraljevice 2010 se mogu vidjeti ovdje (skrolaj nize)
http://www.ustream.tv/channel/9a0tvz-atv-repeater

9A4OE

Citat: 9a4oe  u 11. Travanj 2010, 13:20:13
Malo van teme, izmedju redaka jucerasnjeg skupa cini mi se da je u buducnosti upitno i postojanje CTK Kraljevica. Tako da bi ova skupstina mogla biti povijesna i po tome sto je zadnja odrzana u CTK Kraljevica.

Ovo je bio moj komentar  nakon skupstine.
Tesko ce se pronaci pocetak snimke, pozdravni govor predsjednika HZTK.

Zasto je Marinko pustio ovu vijest?

Dobrano smo se udaljili od naslova teme.
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A3JB

Pozdrav Damire 3VV

samo mi napiši za koje klubove želiš podići karte jer mi oni podaci o mjestima ništa ne govore o pripadnostima i članovima.

Hvala