• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Brunei DXPedition

Autor 9A3VV, 21. Studeni 2010, 22:55:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3VV

Možda bi netko skoknuo do Bruneija (V8)? ;) Da se ne muči oko smještaja, opreme i licenci, evo jedan koristan link:

http://www.tungkulodge.blogspot.com/
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

Ajmo zajedno pa podilit troškove! ;)

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A3VV

Ovako: dnevni najam tog apartmana sa uporabom kompletno opremljenog PPS-a za dvije osobe košta 620 kuna dok za tri osobe to iznosi, prema tečajnoj listi HNB za egzotične valute, 826 kuna, što je u rangu dvokrevetne sobe s tankim, bezličnim doručkom u nekom od naših osrednjih hotela. Kako je vlasnik umirovljeni časnik brunejske vojske vjerujem da je u stanju brzo i uz razumnu cijenu isposlovati licencu za rad. O cijeni hrane tamo mislim da je bespredmetno uopće govoriti, za cijenu jednodnevne košarice hrane u nas, tamo se može jesti barem tri dana ako ne i duže. I zdravije i ukusnije! O gostoljubivosti tamošnjih ljudi i svemu ostalom mislim da je bespredmetno govoriti, da to treba doživjeti. Istina, ne znam kako je s vizama za posjet Bruneiju ali ne vjerujem da bi bilo jako komplicirano i skupo.

Reni, da mi mirovina nije takva kakva je i da sam malo boljeg zdravlja nemoj mislit' da ne bih pošao. Ovako samo mogu maštati ali možda se netko zaozbiljno zainteresira? Nije valjda da samo Marko i Hrvoje imaju petlju (ne smijem napisati ono drugo :P)?
73 Damir 9A3VV
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

Da sam Željko Kerum iša bi i dalje od Bruneja ;D

73,9A6R

9A3VV

Ma ne trebaš ići tako daleko, evo Brad, WP2B prodaje QTH KP2M (poznat i kao Radio Reef) kompletno opremljen (uređaji, stupovi, antene):

http://www.radioreef.com/hfs/index.html

Cijena? Nešto sitno... ;D Pitaj Keruma da ti posudi :P

Baš sam razmišljao kako kupiti QTH KH7XS kad ono - prodano... :(
73 Damir 9A3VV

9A6R

Moga si mene pitat pa bi ti reka da je prodano.Jedan ga je frajer isprid nosa kupija ! ;D
Zakasnija san !!

73,9A6R