• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Rezultati CQWW SSB 2009

Autor 9A2EY, 25. Listopad 2010, 14:47:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2EY

c c c c c c c Ivo, Ivo !
Gledam rezultate CQWW SSB natjecanja iz 2009. godine u naj novijem broju časopisa HRS Radio i ne nalazim svoju pozivnu oznaku u listi 9A postaja. Prvo sam pomislio da se moj log izgubio, ali prije desetak dana došla je diploma na kojoj piše:
9A2EY
7. mjesto u Svijetu
6. mjesto u Europi
Novi nacionalni rekord
E, ali to je u kategoriji 7 MHz QRP. A šta je to QRP? To su oni koji nas gnjave slabim signalima. Vjerujerm da će Ivo 9A1AA obećati da će u rezultatima KV natjecanja ubuduće pogledati i QRP kategoriju.
Pozdrav & 73

Željko 9A2EY

P.S. Reni! Molim Te nemoj komentirati ovu temu, jer kad pročitam tvoje mišljenje o QRP-u pomislim da ću sutra umrijeti HI.

9A1AA

Željko. Što mogu reći nego obećati da ću ubuduće više paziti. Naravno, namjera nije postojala i ja ti se ovom prilikom ispričavam za pogrešku :-[

Nije mi samo jasno kako mi se tablica koju sam napravio za časopis razlikuje od one na CRO CC portalu.
Tamo je sve OK
http://www.cro-cc.net/index.php?option=com_content&view=article&id=506&Itemid=34

PS. Moraš priznati da su ona slova u CQ Magazineu tak sitna  ;D
73, Ivo 9A1AA

9A6R

Željko, kad si me već prozvao moram nešto i reći,HI.
Nemam ja ništa protiv QRP-a,pogotovo ne protiv tebe. ;)
Ali definitivno ta kategorija nije ZA MENE.Zato dolje ispod crte i piše ona stara izreka koju BTW nisam ja izmislio.
Da puno ne duljim,čestitke na vrlo dobrom plasmanu.Možda se i moj znak jednog dana nađe na tim listama,samo kad počmem slati dnevnike. ;D
Treba nešto ostaviti i za umirovljeničke dane.
GL OM.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A5TO

Citat: 9A2EY  u 25. Listopad 2010, 14:47:24
c c c c c c c Ivo, Ivo !
Gledam rezultate CQWW SSB natjecanja iz 2009. godine u naj novijem broju časopisa HRS Radio i ne nalazim svoju pozivnu oznaku u listi 9A postaja. Prvo sam pomislio da se moj log izgubio, ali prije desetak dana došla je diploma na kojoj piše:
9A2EY
7. mjesto u Svijetu
6. mjesto u Europi
Novi nacionalni rekord
E, ali to je u kategoriji 7 MHz QRP. A šta je to QRP? To su oni koji nas gnjave slabim signalima. Vjerujerm da će Ivo 9A1AA obećati da će u rezultatima KV natjecanja ubuduće pogledati i QRP kategoriju.
Pozdrav & 73

Željko 9A2EY

P.S. Reni! Molim Te nemoj komentirati ovu temu, jer kad pročitam tvoje mišljenje o QRP-u pomislim da ću sutra umrijeti HI.
Čestitke na rezultatu.

I ja se prebacujem u QRP (u subotu sam kupio RIG s finim filterima) jer u zadnjem domaćem natjecanju "neću reći tko" dođe na 1.2KHz od mene (koji sam radio s 1500W i dipolom) i natjera me da mjenjam frq jer više nisam gotovo nikoga uspio primiti. A požaliti se nema smisla niti konkurenciji niti komisiji  :'(
Ako bude vremena i volje prvi kratki test će biti u skorašnjem  CQWW SSB.

73,

Tom, 9A5TO
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»

9A4QV

Citat: 9a5to  u 25. Listopad 2010, 18:59:03
dođe na 1.2KHz od mene (koji sam radio s 1500W i dipolom) i natjera me da mjenjam frq jer više nisam gotovo nikoga uspio primiti.

Tom, 9A5TO

Taj ti je samo htio pokazati da tvoji fini filteri nisu ni do koljenja njegovim pravim filterima  :P
QV

9A5TO

Citat: 9a4qv  u 26. Listopad 2010, 00:26:37
Citat: 9a5to  u 25. Listopad 2010, 18:59:03
dođe na 1.2KHz od mene (koji sam radio s 1500W i dipolom) i natjera me da mjenjam frq jer više nisam gotovo nikoga uspio primiti.

Tom, 9A5TO

Taj ti je samo htio pokazati da tvoji fini filteri nisu ni do koljenja njegovim pravim filterima  :P
QV
Fine filtere sam tek sada nabavio. Na klubskom FT-1000MP Mk V Field očito za njega nisu dovoljni. Prije bih rekao da je htio pokazati kako ima bolju antenu i više snage (naravno, opet u granicama dopuštenog)  :-\
Ovako s QRP ću biti traženiji, pogotovo ako se budem javljao iz portabla ;D

73,

Tom, 9A5TO
«...Dozvoli mi da pobijedim. Ali ako ne mogu pobijediti, dozvoli mi da budem hrabar u pokušaju...»