• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Nova antenica

Autor 9A3IH, 30. Kolovoz 2010, 16:20:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6R

Dobra je ali obavezno spuštati za olujnog vjetra.GL

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A1UN

ufb congrats, samo motorizirajte winch jer inace vidim da bez par piva se ne stigne do vrha

9A2JK

Lijepo !
Tko je proizvođač ovog stupa tj. da li je rađen kod nas?
Koliko je visok?

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A3R

Dragane,

čestitke i aplauzi,
sad mi je jasno zašto moj RX ovih dana skače po stolu :)

i ja imam isto takav........winch  8) a kad narastem....

73, Rudy 9a3r

9A3IH

Stup je konstruirao 9a2SW i njegov je nacrt i autorska prava , visok je 15m i samonosiv je . Izradjen je kod nas , ovdje u Labinu , a cincan je u Galizani.Antena je Homebrew.
Slazem se da treba motorizirati winch ali posto ja imam problema sa srcem i moram vjezbati, a u zadnje vrijeme slabo vozim biciklu ,......, ovo je zamjenski sport . A proizvodjac winca je REMEX .. (svaka cast deckima .. imaju svjetski proizvod i cijenu koja je niza od svjetske ) . Rudi , zahvaljujem na cestitkama ....stvarno je dobar winch

Treba mi 3 min da spustim antenu i negdje 5 min da je dignem .... ako je na bandu 9x0tl ili nesto slicno ide puno brze....    
Pozdrav
9A3IH

9A4W

Super izgleda   čestitam na svemu  .

73 Toma 9a4w

9A5CW

Citat: 9A3IH  u 31. Kolovoz 2010, 09:33:50
Stup je konstruirao 9a2SW i njegov je nacrt i autorska prava , visok je 15m i samonosiv je . Izradjen je kod nas , ovdje u Labinu , a cincan je u Galizani.Antena je Homebrew.
Slazem se da treba motorizirati winch ali posto ja imam problema sa srcem i moram vjezbati, a u zadnje vrijeme slabo vozim biciklu ,......, ovo je zamjenski sport . A proizvodjac winca je REMEX .. (svaka cast deckima .. imaju svjetski proizvod i cijenu koja je niza od svjetske ) . Rudi , zahvaljujem na cestitkama ....stvarno je dobar winch

Treba mi 3 min da spustim antenu i negdje 5 min da je dignem .... ako je na bandu 9x0tl ili nesto slicno ide puno brze....    
Pozdrav
9A3IH

Ki je dela antenu?
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:
Ni EU nije šta je bija, držmo se mi Istre.
On je u Božjim rukama, ka i Papin sobar. Razlika je jedino šta sobar viruje u Boga.

9A3IH

Ja , koje je to pitanje  ?? Pa3k

9A5CW

73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:
Ni EU nije šta je bija, držmo se mi Istre.
On je u Božjim rukama, ka i Papin sobar. Razlika je jedino šta sobar viruje u Boga.

E74KM

Svaka čast za antenu. Poštov vidim da je ručni rad koliko vremena je bilo potrebno i koliko novca za izradu?

73 de Milenko

9A3IH

Pripreme za izradu sam započeo u Ožujku , znači nabava aluminija  , nacti , plastike , nosači ....Sve je koštalo cca 1500E , a sama izrada je trajala 2 mjeseca.

Pozdrav