• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Popis WFF

Autor 9A4OE, 12. Kolovoz 2010, 20:02:24

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4OE

Popis svih oznaka iz programa WFF na danasnji dan.
Popis je prilagodjen (za moje potrebe) za dnevnik veza UR5EQF v.3, TXT ekstenziju treba samo promijeniti u STC1 i import u odgovarajucu bazu podataka. To ne znaci da se nemoze prilagoditi i za ostale dnevnike veza.
Sad vidim da nemoze upload txt fajla za potrebe dnevnika veza fajl najprije prebaciti u txt, a zatim txt promijeniti u stc1.
9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A4OE

Dopuna predhodne liste, SPFF i trenutna YUFF uz asistenciju Boska YU3A wff koordinatora za YU

9A4OE

Dopuna predhodnih popisa.
Dodano ESFF, FFF, RFF, SMFF i SPFF.
Poljaci jos uvijek nisu zakljucili svoju listu posljednji broj na popisu je 426, ali oni koji prate i rade wff znaju da su dosli do brojke blizu 450, ali cjelovit popis trenutno je nedostupan sto je malo cudno jer su oni po tom pitanju bili vrlo azurni.

Ako netko zna ime np RFF-305 neka napise, nije greskom ispusteno nego nemogu nigdje pronaci.

VE3ZIK

Pozz :)

gledam ovu 9AFF listu i bilo bi lijepo kada bi neko uradio kartu 9A sa svim FF referencama a da su oznacene na karti... Onim brojem koji i imaju i da se klikom na broj otvori link koji vec postoji o svakoj 9A-FF.
Nisam ni znao da u mojoj okolici ima jod 9AFF (Solin, Trogir itd itd...)...
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A5CW

Citat: VE3ZIK  u 13. Rujan 2010, 20:34:21
Pozz :)

gledam ovu 9AFF listu i bilo bi lijepo kada bi neko uradio kartu 9A sa svim FF referencama a da su oznacene na karti... Onim brojem koji i imaju i da se klikom na broj otvori link koji vec postoji o svakoj 9A-FF.
Nisam ni znao da u mojoj okolici ima jod 9AFF (Solin, Trogir itd itd...)...
Citas mi misli... ;) Zato sam ja jucer pitao za tocne lokacije 9A-FFxyz...
Ja sam mislio sloziti kartu Istre...
73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A6AA

Takav popis već radim za pregled preko Google Earth-a. Čini mi se da je to najbolje rješenje.

Emir, 9A6AA
ww.9aff.com
"DX never sleeps..."

9A2TN

Emire, zašto još uvijek nema QSL karti iz Kopačkog rita na stranicama 9A FF? Meni puno ne znači ali "klincima" bi bilo drago.
Poslane su sve karte za veze sa 9A1BOP/p.
Nisi mi ništa odgovorio ni za Podpanj kod Donjeg Miholjca?

9A4OE

FFF, SPFF i ZAFF

9A4OE

FFF 61-63, SPFF 471-475

9A4OE

ONFF i SPFF
Traze se OEFF i RFF

9A1AA

Damire, evo Francuz daje FFF-105  :o
Imaš li negdje nastavak liste FFF od 63 pa do preko 100 koliko se sada pojavilo?
73, Ivo 9A1AA

9A4OE

FFF i SPFF
Kod FFF nedostaje izmedju 105 i 123, nije greska, vjerojatno ce uskoro uslijediti dopuna liste kompletna lista moguce da predje brojku 300, vidjet cemo uskoro. FFF-100 nije dodijeljen, u pricuvi.
Poljaci poslovicno prednjace u dopuni svoje liste, presli su brojku 500.

9A1AA

Hvala Damire.
Evo liste koju sam dopunio svim ovim Damirovim dodacima. Koristim je u KLOG-u.
Naravno, treba je prebaciti prvo u txt format.
Ako vidite da nešto nedostostaje slobodno javite  ;)
73, Ivo 9A1AA

9A6AA

Ivo, uz uvažavanje činjenice da je teško pratiti ubrzani razvoj pojedinih nacionalnih FF programa, samo da dodam da na toj listi BiH ima 5 (E7FF) područja, dok službena E7WFF lista ima njih 30.

(http://e7wff.co.cc/)

73

9A6AA
www.9aff.com
"DX never sleeps..."

9A1AA

OK Emire. Hvala za info.
Potrudit ćemo se naći ostatak E7 referenci. Ovo nije nikakav "službeni" file već lista za KLOG a možda može pomoći i za druge loging software's ;)
73, Ivo 9A1AA