• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

TS480 i HamRadioDeluxe ?

Autor 9A2QP, 05. Svibanj 2010, 21:32:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2QP

Vec neko vrijeme koristim HRD 5 beta zasad posljednja verzija ito uz TS480SAT sa potpunom kontrolom CAT i remote preko izdvojenog PC sa Radmin 4.3 softwerom sve radi izvanredno ALI !!!!!
to ali uvjek zakomplicira stvari modul DM870 u HRD-u za digitalne komunikacije na prijemu radi jako lijepo a na predaji nikako da dobijem dobar signal.U pocetku kad sam nabavio TS480 sve je radilo ok i na prijemu i na predaji ali sad to na predaji ne radi(prije je radilo na USB ili LSB i na FSK ).Priznajem mjenjao sam postavke u meni-ima TS480 i nemam pojma sta sam iskljucio-ukljucio da to sad ne radi.Za info MixWin radi bez problema ali samo na predaji kad je vrsta rada USB ili LSB dok na FSK vrsti rada ne radi neznam zasto ali ne radi(ukljuci PTT ali nema modulacije a stalno je sve isto ustekano jer se MixWin isto preko CAT kontrole spoji sa TS480 to mi signalizira onaj PC na zaslonu TS480).Sumnjam da sam nesto propustio u podesavanju uredjaja u onim meniima a nikako da pronadjem kaj sam promjenio a mozda je to i do tog modula DM870 u HRD-u , ako netko ima iskustvo sa tim uredjajem molim ga da mi da upute kaj sam to zaribao i zasto to ne radi.Inace sam odusevljen tim uredjajem jer stvarno radi izvanredno.Moze i preko mobilnog broja 098 212 718
Kad smo sretni uvijek smo dobri,ali kada smo dobri,nismo uvijek sretni.....
73 de 9A2QP Joe

9A5CW

Za pocetak - reset - pa sve ispočetka.
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:
Ni EU nije šta je bija, držmo se mi Istre.
On je u Božjim rukama, ka i Papin sobar. Razlika je jedino šta sobar viruje u Boga.

9A5ZM

Poćni raditi sa onim malim FT100 i nemas problema. TS 480 SAT je izuzetno dobar poluproizvod. Pozdrav 9A5ZM.
Grga 73

9A9YY

evo kenwood izbacuje novi kv i 6m uredjaj...TS590S...valjda ce bit bolji od ovog 480

http://www.kenwood.co.jp/en/news/2010/20100507.html

Sinke 9A9YY

9A6R

Hoće li opet biti MADE IN SINGAPORE ili JAPAN?

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A9C

pozdrav
jel bitno za taj ts590s tko ga proizvodi
krasno izgleda ..sličan je kao ts870...samo da ima dva prijemnika..kao ts950..na slici se to nevidi
do sada sam imao samo kenwood uređaje..ts510..ts530..ts450..ts690s..ts870..ts950s..ts2000..
đuro..9a9c

9A6R

Na svim mojim KENWOODIMA je na pločici pisalo made in Japan.Koliko sam primjetio na ovim novim made in Singapore.Meni je draže kad je iz Japana Đuro.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A8DU

Pozdrav,zadnji uređaj od KENWOOD-a ,koji sam ja kupio je bio TS-870 na kojem je pisalo Japan ,kupljen Evropi.Kod Grenza sam kupio TS-2000 također Japan,poslije sve kupljeno u Zagrebu je Singapur,ali da budem iskren nisam primjetio neku razliku,sem kod TS-2000 kupljenog u Americi ,band je bio proširen i bio je činimi se osjetljiviji na dva metra.
73
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???