• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

MO DX Team na SVetom Nikoli .. CI-118

Autor 9A3SM, 13. Travanj 2010, 21:48:07

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A3SM

Svim IOCA ljupcima obavijest od IK4RQJ

Članovi MO DX Team ( Modena DX team) u vremenu od 13 - 17. 05. 2010 godine planiraju aktivirati otok Sveti Nikola EU-110,CI-118,WLOTA-LH 3152.
U ekipi su IK4RQJ - Gus, IK2SNG - Tony i IZ4BBF - Sergio i kako Gus piše radiće sa 100 W i vertikalnom antenom na svih HF bandovima i svim modovima CW,SSB,PSK i RTTY .
Pozivni znaci će biti  9A/IK4RQJ,9A/IK2SNG i 9A/IZ4BBF,a QSL karte idu na HOME CALLS.

Ostaje nam da se spremimo i čekamo ...

VY 73 de Mato - 9A3SM

9A6R

Sveti Nikola je dosta puta bio aktiviran.Talijani tu dolaze više zbog IOTA-e manje IOCA-e. ;)

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A4OE

Welcome to the website of the IOTA DXpedition to St. Nikola Island, EU-110.
u nastavku slijedi
We chose to activate this island because, according to  RSGB IOTA statistics, only 51% of ham participants to the program received the accreditation for EU-110.
Our goal is to contact as much radioham as we can.
To je za one koji ne posjete njihovu web stranicu.

9A4OE Damir JN75EI-JN85MQ bivši član 9A1ARS

9A6R

Eto vidi se da piše EU-110.Ne vidim i CI-118 :-\
Ma poznajem ja Talijane... ;)

73,9A6R

9A5BS

Citat: 9A6R  u 15. Travanj 2010, 10:59:56
Eto vidi se da piše EU-110.Ne vidim i CI-118 :-\
Ma poznajem ja Talijane... ;)

73,9A6R

znaci li to da otok ne vrijedi za IOCA diplomu ako ne daju referencu?

9A6R

Pitaj IOCA managera.Možda bude vrijedilo i za nju. ???

73,9A6R

9A3SM

Vrijediće naravno jer oni su svoju aktivnost poslali na sve strane za koje otok ima reference IOCA, IOTA možda i WLH stranicu za lovce na otoke po nekom od ovih programa ...
Za one koji ne vjeruju nikome drugom osim sebi ostaje jedino biti QAP i slušati ...
VY 73 de Mato - 9A3SM

Evo ti Reni originalna poruka pa čitaj možda povjeruješ čovjeku ... :D

Hi Mato,
I sent You info about our next DxPedition on EU-110.
I hope to catch You on air from Sveti Nikola,
Best 73
IK4RQJ Augusto

The MO.DX.IT. team will be active from SVETI NIKOLA island (IOTA EU-110, IOCA CI-118, WLOTA LH-3152) on 13 – 17 May. Three operators (IK4RQJ Gus, IK2SNG Tony and IZ4BBF Sergio) plane to operate CW, SSB, PSK and RTTY on HF bands (WARC included) with 100 watts and vertical antennas. They will be on air as "9A / home call". QSL via home calls.

More infos, fotos and video at www.modxit.it

--
IK4RQJ - Augusto "Gus" Baldoni

9A4OE

Opa doslo je do male greske sa moje strane.
Ovdje se radi o dvije posve razlicite ekipe talijanskih radioamatera koji ce raditi sa pomenute lokacije u petom mjesecu. Ova prva ekipa sto ju je 9A3SM najavio bit ce aktivna 13-17. 05, a ova druga od 28.05-02.06. Izgleda da nitko to prije nije primjetio pa se ispricavam. Kad sam isao usporedjivati pozivne znakove i datume uvidio sam da je greska. Od 17 do 28 je slobodan termin pa mozda jos kakvi talijanski radioamateri ulete to jest pristanu uz otocic.
Eto prilike za IOCA menadjera da ih kontaktira i upozna sa pravilima IOCA programa kako bi se i oni mogli priznati za isti.

9A7YY

IOCA team ne spava, radi se, osluškuje, čita, pa se na temelju toga ostvaruju i određeni kvalitativni pomaci.
Logovi će biti poslani Mati a i ostali detalji su finalizirani.

Uz suglasnost Andree IZ2LSC prenosim vam dio njegovog maila.

Dear Branko,
thanks for the information.

We will print on the qsl card the IOCA reference and I will update the dxpedition website with the reference information.

My best 73

Andrea
iz2lsc

9A6R

Meni je svejedno dragi Mato,oće li ili neće ali kolegu je interesiralo pa sam ga uputio na pravu adresu. :)
Iz svega navedenog se može izčitati da nisu baš previše zainteresirani za IOCA program,uostalom kao i većinu RA na kugli.

73,9A6R

9A5CW

Stupio sam u kontakt sa IK2 ekipom... brine ih upload logova ;)

73
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A3SM

Patrik, uputi ih na moju ili Brankovu adresu i sve će biti riješeno.
A za Renija, prema prošlogodišnjim aktivnostima ne bi se baš reklo da nitko nije tzainteresiran, baci mnalo pogled na listu aktiviranih otoka u 2009 godini sa poslanim logovima .. možda promijeniš mišljenje no u svakom slučaju imaš pravo na svoje mišljenjei  svoj sud.
Ugodan dan svima
Mato

9A5CW

Pogledaj si link gore, odi na na njihove stranice pa ih kontaktiraj osobno, odgovor bis trebao dobiti dosta brzo... u principu treba im internet za dnevni upload logova.
73
p.s. ja sam im objasnio kako da dodju do najbrzeg nacina spajanja na net...
73, Pa3k 9A5CW
..................................
B. Đorđević napisa:

Oni šta su sami pisali da doma imaju zeru žice, imaju više slotova od onih sa bimovima i kvadovima !

9A3SM

Zahvaljujemo Patrik, riješeno od strane mog " pobočnika " ...
73,Mato

9A4OE

Za vrijeme trajanja ekspedicije svi oni koji odrze veze sa svim clanovima ekipe MO-DX-IT 9A/IK4RQJ, 9A/IK2SNG, 9A/IZ4AMS i 9A/IZ4BBF dobiti ce posebnu potvrdu (diplomu) o tome.