• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Problemi nefunkcioniranja oglasnika...

Autor 9A8DU, 11. Travanj 2010, 09:26:32

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8DU

Pozdrav,kao i svi koji čitaju male oglase ili ih koriste da bi se rješili viška HAM opreme,primjetilisu da u zadnje vrjeme nefunkcionira onako kako bi to bilo normalno,dakle bilo bi dobro oglasnik vratiti na stari način oglašavanja, na ovaj način nije došlo do poboljšanja funkcioniranja malog oglasnika , kao i u puno ostalih poteza otišli smo u nazad,stječe se utisak da je nekome interes da bude što lošije,događa se isto što se događalo na forumu u normalnoj komunikaciji,što više ograničenja,što više kazni i kojekakvih opomena ,što i kako napisati,prosto je nevjerojatno da predsjednik nereagira ili ovo sve što se događa na forumu u savezu "BAŠ ME BRIGA"
predsjedniče "ODSTUPI"
73
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A4QV

Pa stavi oglas ovdje, na primjer:

Prodajem Hrvatsku tipkovnicu ili Hrvatski pravopis, cijena 20.000 kn, šaljem pouzećem na teret kupca..
Ne odgovaram na mailove, SMS-ove, poruke, telefonske pozive, direktne upite.

pozdrav
QV

9A8DU

Mogu ja stavit oglas,ali sa time nismo rješili problem,a guranjem problema pod tepih nećemo ništa rješiti...
73
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A8DU

Samom sebi nevjerujem,pošaljem oglas,naravno to postavlja urednik za male oglase!!! mog oglasa još nema,nebi se uzbuđivao da nevidim druge oglase koji nose današnji datum.U kom grmu leži zec???
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JK

U kojem roku, od momenta kad si poslao oglas, bi oglas trebao biti objavljen?

Kako znaš da su oglasi, za koje tvrdiš da su objavljeni prije tvoga, poslani
poslije tvoga oglasa?

Razmišljam o prodaji nekih stvari ''koje mi kupe prašinu''.
Ove info bi mi koristile da oglas predam na vrijeme.

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A8DU

Pozdrav,Martine oglas sam predao sinoć!a vidim neke oglase sa današnjim datumom,jedino ako se vodi datum kada je  urednik malih oglasa pustio oglas? onda mi nije opet jasno zašto nije pustio i moj oglas ,ako je već pustio neke druge oglase danas??? na kraju nije ni bitno....
P.S. nakraju sve je to odraza funkcioniranja saveza ili što ti Martine misliš???
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JK

Citat: 9A8DU  u 15. Svibanj 2011, 17:25:22
....
P.S. nakraju sve je to odraza funkcioniranja saveza ili što ti Martine misliš???

Ne znam, jer ne znam točno kako funkcionira objavljivanje malih oglasa.
Znam da je to određeni posao koji netko treba odraditi.

Ne znam kako to rade ''veliki savezi'', npr. DARC. Da li oni uopće imaju
mali oglasnik na njihovim web stranicama? Ne znam njemački, ali onako
listajući nasumce, nisam primijetio nešto slično oglasima, a niti forum.

73
Martin 9A2JK

9A8DU

Martine,mali oglasi sami po sebi funkcioniraju,nema tu posebnih zahvata,program sve nudi,ako pogledamo FUNK BOERSE.DE ili njuškalo moraš biti logiran,postaviš oglas i on je odmah na stranici,kod nas se jedno vrjeme događalo da je nastala neka vrsta takmičenja,čiji oglas će biti na prvom mjestu,većina komercijalnih oglasnika za to ima posebno plaćanje pa je oglas određeno vrijeme na nekoliko prvih mjesta,možda bi i na našem malom oglasniku trebalo tako šta uvesti,uz neku godišnju predplatu od recimo stotinjak ili dvjesto kunića,pa tko voli neka mu oglas bude na jednom od prvih mjesta ,recimo tjedan dana,izbjegli bi troškove plaćanja urednika malih oglasa ,bez obzira što su oni simbolični sto EURIĆA mjesečno,em bi HRS kasirao nešto novaca ,a priznat ćeš u ova recesijska vremena bi puno značilo,imamo puno penzića čija je mirovina samo za jedan puta veća od nagrade uredniku malih oglasčića....
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A3TY

Iako jako malo koristim hrs-ove male oglase jer su stvari na e-bayu najčešće po bitno povoljnijim cijenama, moram reći da mi nije jasno zašto su mali oglasi uopće dobili poseban status u odnosu na ostale poruke. I ako je istina da se još za tu moderatorsku djelatnost plaća naknada onda je to u ova recesijska vremena dodatna sramota za hrs.
73 de Ivo, 9A3TY

9A1AA

Ispravak netočnog navoda od 9A8DU......plaća se web urednik a ne urednik malih oglasa......takva funkcija ne postoji.
To je u opisu poslova web urednika.
73, Ivo 9A1AA

9A8DU

Citat: 9A1AA  u 15. Svibanj 2011, 20:18:43
Ispravak netočnog navoda od 9A8DU......plaća se web urednik a ne urednik malih oglasa......takva funkcija ne postoji.
To je u opisu poslova web urednika.

Molim imam informaciju da se za uređivanje malih oglasa plaća 100€,te da gospodin Vida mlađi ubire mjesečno 100€ isto mi je potvrdio gospodin Vida stariji,jedino ako se gospodin Vida stariji šalio!!!
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A1AA

Da Drago, ali je funkcija Mateja Vide 9A3AZW web urednik a ne "urednik malih oglasa".
Pročitaj još jednom što sam napisao u svom zadnjem postu.
Ako nevjeruješ ti provjeri na 01/48 48 759.
73, Ivo 9A1AA

9A8DU

Nije važno,bitno je to da gospodin Vida kasira dodatnih 100€. za uređivanje malih oglasa,evo ja se nudim da to radim bez lipe naknade,sa druge strane gospodin stariji Vida je u upravljačkom tjelu HRS-a a sin uređuje,male oglasnike,zar to nije sukob interesa???
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JK

Drago, zašto te toliko muči objavljivanje oglasa na HRS-ovoj stranici, kad si sam
rekao da to na drugim mjestima bolje funkcionira?
Možda zato što ovdje te oglase vidi više zainteresiranih?

Uostalom taj problem možeš lako riješiti. Jednostavno na forumu objavi da poklanjaš
određene radioamaterske stvari. Troškove dostave, naravno, snosiš ti sam.
Uvjeravam te da ćeš se tako vrlo brzo riješiti viška stvari.

73
Martin 9A2JK

9A8DU

Dragi Martine ,Drago 9A8DU je poklonio uređaj,ispravljač i antenu radio klubu slijepih,nije za samohvaljenje ali kada si već malo me isprovocirao morao sam!
uvijek sam za pomoći,svojevremeno je iz moje obitelji bilo pet članova saveza,samo da bi savezu kroz članarinu pomogao,za napomenuti je da se nikada nitko nije javio u eter,dakle članstvo iz solidarnosti.
Martine zato me smeta kada pojedini klubovi ili pojedinci koriste crkavicu sviju nas,koja je namjenjena za opće dobro radioamatersko,se troši za nekakova uređivanje.Evo maloprije čitam privatni MAIL,gdje me gospodin Vida stariji pomalo vrjeđa,pomalo prijeti,pomalo uči kako on nije u upravljačkom tjelu HRS-a ,nego u nadzornom,s tim gore dakle nadzire i nevidi.... svaka čast... Prijeti gospodin Vida da će javno obznatniti moj MAIL upućen HRS-u ja ga ovom prilikom pozivam da ga objavi,kao i sve ostale MAIL-ove upućene HRS-u od moga koji je toliko bezazlen,do onoga od 9A3VV ili od silnih majlova o radu HRS-a koje uputi 9A2JG Koki,dakle da završim,ja kao pojedinac mogu bez saveza ali savez nemože bez članstva,krivo je kada je rukovodstvo ili pojedinci u rukovodstvu saveza uvjereno kako su oni sami sebi svrha ,a nas članove tko što pita!bitno je plaćanje članarine,a dok je članarine bit će i hranarine,samo dokle???
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???