• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Novi lineari

Autor 9A2D, 20. Ožujak 2010, 07:16:29

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2D

BY posla. Copy & paste. A i te FU... cijevi mi jako liče na neke GU??b. U svakom slučaju, kažu pametni ljudi: WELCOME TO THE SHOW !

73 de 9a2d

9A3VV

Kad ovo gledam padne mi na pamet Dadina kovanica "kineski jeftilen". Ne mislim pri tome na cijenu ;)
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A6R

Šteta što Hrvatska nema jednu "malu"granicu sa Kinom. ;)

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2JK

Citat: 9A6R  u 19. Lipanj 2012, 07:44:49
...
Ja stojim iza one da je život prekratak za QRP ali nisam za silovanje drugih na bandovima.Tvrdim da je neke veze praktički nemoguće uraditi sa 5W pa i sa puno više.Tu pojačala i antenski sustavi dolaze do izražaja i RA su "morali"tome doskočiti.Neke veze se jednostavno ne mogu uraditi ni sa 100W.
...
P.S. Je,život je jako težak bez QRO-a! ;D

Zanimljiv link što se može raditi sa QRP:

http://www.aa4ga.com/p/qrp-dxcc.html

73
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A6R

Ti im se onda pridruži a KW prodaj ;D

73,9A6R

9A9C

POZDRAV
ja isto volim qrp...
ali za svaki slučaj imam kw na svakom bandu...nek se nađe
9a9c

9A6R

Tako je Đuro.I ja imam FT-817 kao i ti.Odličan uređaj. :D
Ispod njega mali FL-2100Z ;)
Sve QRP!
73,9A6R

9A6W

9A6C

Simpatičan, ali u Italiji sam vidio i većega, od 20 kW out, krasno urađen...Trafo za grijanje mu je imao 2 kW snage ;D. a sve zajedno bio ej teži od mene...

Ali, krasan rad 8)
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

S55M

Imam i ja jednog u garaži, koji neče nikad više raditi, jer bi mi samo za grijanje trebalo 7.5V i 350A. :)
A i to bi se moglo podnjieti, ali dečki.....treba je i primati. Nismo broadcast :)
Adi
Koper-Istra