• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

No comment

Autor 9A6AA, 23. Studeni 2009, 08:16:03

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

DH8WE-@                7007.0      9A4M     Please QSY ,VK9XX is on QRG              1823     22 Nov     Not Found
RV3YR-@                7007.0      9A4M      CQ-ing on DX FR!!! ZOO from 9A!!!        1813     22 Nov     Not Found
9A4M-@                7006.9      9A4M      sri iam IDIOT CQ cq cQ                       1809     22 Nov     Not Found
I5IHE                    7007.0      VK9XX      9A4M Mate pse qsy 5 kc                    1809     22 Nov     Christmas Island
M0DHO                   7006.8      9A4M      qrm for vk9xx                                   1808     22 Nov     Croatia
"DX never sleeps..."

9A4M

Ispričavam se svima koji su radi nekoliko mojih poziva imali RX problema s VK9XX.
Dakako, smetnja nije bila prouzročena s namjerom, nego je nastala kao rezultat moje greške/previda i emitiranja na krivom VFO.

Bezgrešni Emire: griješiti je ljudski, ali uživati u nečijim greškama obilježje je XXXXXX

73
Mate 9A4M

9A6ZT

Mate !

Pogriješiti  je  ljudski .... događa se u "žaru borbe" .... normalno  ne  namjerno.

Meni se par puta dogodilo na rtty da sam zaboravio isključiti "split" funkciju  koja je ostala uključena pa sam  se čudio što me čak ni Rusi ne čuju...!?!?!?

Glavno  je  da  nije  bilo  namjerno.

73 de Zdravko

9A6AA

Citat: 9A4M  u 23. Studeni 2009, 13:55:25
...
Bezgrešni Emire: griješiti je ljudski, ali uživati u nečijim greškama obilježje je XXXXXX

73
Mate 9A4M

Naravno da je ljudski griješiti (pa makar se takva početnička greška dogodila tako vrsnom operatoru kao što si ti. I to 15 minuta!). Ljudski je priznati pogrešku i ispričati se. Taj dio si savladao.

No, drugi dio rečenice (edit 9A6AA) spada u greške već u opću kulturu. Sva sreća da je uredik WEB-a s XXXXXX zamijenio taj tvoj biser. Da je netko drugi to napisao - već bi završilo u košu.

I zašto misliš da netko uživa u tvojim greškama? Mene, npr., ne zanima u čemu ti uživaš....

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A5K

Citat: 9A6AA  u 23. Studeni 2009, 16:37:02
Naravno da je ljudski griješiti (pa makar se takva početnička greška dogodila tako vrsnom operatoru kao što si ti. I to 15 minuta!). Ljudski je priznati pogrešku i ispričati se. Taj dio si savladao.

No, drugi dio rečenice, gosp. dopredsjedniče HRS-a, ne spada u greške već u opću kulturu. Sva sreća da je uredik WEB-a s XXXXXX zamijenio taj tvoj biser. Da je netko drugi to napisao - već bi završilo u košu.

I zašto misliš da netko uživa u tvojim greškama? Mene, npr., ne zanima u čemu ti uživaš....

9A6AA

Molim te pojasni zašto mene spominješ u prethodnom postu?   :o

73,
9A5K

9A6AA

Citat: 9A5K  u 23. Studeni 2009, 16:45:06
Molim te pojasni zašto mene spominješ u prethodnom postu?   :o

73,
9A5K

Eto ti ga vraže! Ne znam ni tko mi je dopredsjednik... Kad se tako brzo rotirate  ;)

Oprosti Krešo. Naravno da nisam mislio na tebe.

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6C

Citat: 9A6AA  u 23. Studeni 2009, 16:37:02

No, drugi dio rečenice, gosp. dopredsjedniče HRS-a, ne spada u greške već u opću kulturu.

9A6AA

Da, u pravu si, uživanje u tuđim greškama i nije baš neka fora... Iksići su tu da se oni koji nisu spomenuti ne bi uvrijedili, a po ničemu se nije dalo naslutiti na koga se odnosi izvornik... A osobito u što spada prvi dio rečenice... A u košu ionako ima malo mjesta, napunili ga prethodnici, štaš...

Ako ništa drugo, savladali smo tko ja dopredsjednik, koga ili čega itd...

XXX
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A6R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A8DU

Puno se da naučiti od RA elite ....
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

S55M

Mate, i pored tvog zvanja dalo se lagano odraditi-čuti  VK9XX . Više su smetnji napravili policajci na bandu, nego ti sa greškom.
A svi znamo onu ....... svaka dlaka smeta :) .
Adi
Koper-Istra