• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Aktiviranje svjetionika

Autor 9A3TY, 18. Srpanj 2009, 01:08:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6R

E moj Ivo,sve si ti lipo napisa ali bojim se da te malo svita razumilo.Možda par nas sa Juga koji smo sve to okusili i prolazili istim putem.
Sad će se opet nać koji lumen pa će reć da mlatimo praznu slamu.Je, lako je govorit onome kojemu je dobro i koji je u svemu.Ivo, sit gladnome ne viruje!

73,9A6R

P.S.GL in IOTA contest
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A2D

Citat: 9a3ty  u 19. Srpanj 2009, 12:22:20
Citat: 9a2d
Pa dobro, Reni, da li sam ja ijednu krivu riječ napisao? Mislim da nisam.

Pa dobro, Vlado, da li sam ja ijednu krivu riječ napisao? Mislim da nisam. Mislim da će me cjenici i službena statistička izvješća poduprijeti u mojoj teoriji (zavjere  :) ).

Ne znam zbog čega misliš da mi je namjera bila nekoga omalovažiti te si se osjetio pozvanim skočiti u obranu?
Da li je za nekoga uvreda ako ga nazovem bogatim Europljaninom? Mislio sam da nije. Ja se naime uopće ne bih uvrijedio da me netko nazove bogatim samostalnim Hrvatom. Ali, sto ljudi sto ćudi. Možda je moj način razmišljanja pogrešan pa se javno ispričavam svima koje sam uvrijedio nazivajući ih bogatim Europljanima.

No, dozvolit ćeš da, možda, gledajući iz zlatne Slavonije stvari drugačije izgledaju, zar ne? Dozvoli onda da ima i drugih, koji drugačije misle, jer žive u drugačijoj sredini, drugačijim uvjetima, koji nemaju ni klupske prostorije, ni kontest lokacije, ni lineare ni antenske sustave, ni mogućnost popeti se na svoju planinu zbog mina, a ipak se (kad god skupe dovoljno šoldi) pojave u IOTA kontestu i proliju više znoja nego li popiju pive, i uvijek pošalju svoj dnevnik i ne srame se što rade sa 100W kao neki što se neki srame svojih kilovata pa se prijavljuju kao da su radili  sa 100W, a i popeli smo se jednom na taj minirani Velebit i donijeli s njega više minsko eksplozivnih sredstava nego odrađenih veza, ali te se veze ionako ne broje kad ti netko treba pomoći, bitnije su one druge (utjecajne) veze, zar ne?
Kako to da nama nitko ne pomogne oko "formalnosti", kako to da nas nitko ne prevozi helikopterima, kako to da nas nitko iz saveza nije kontaktirao otkad postoji klub i pitao treba li vam što pomoći , kako to da nama nitko ...... ups..... pa ovo nema veze s temom "Aktiviranje svjetionika" .... ups .... over and out .... (odo ja po jedan apaurin, Vlado Vlado, crni Vlado)

Sve smo mi to lipo razumili, svi mi u pravilu imamo pravo. Uređenje lokacija, financiranje klubova i aktivnosti ovisi o klubovima, tj. o onima koji ih vode. Najlakše je naricati nad svojom tužnom sudbinom i kriviti druge.

73 de 9a2d

9A7YY

Vratimo se temi.

Ako želite otvorite novu temu pod odgovarajućim naslovom i nastavite.

9A6AA

Citat: 9a3ty  u 19. Srpanj 2009, 12:22:20
...
Kako to da nama nitko ne pomogne oko "formalnosti", kako to da nas nitko ne prevozi helikopterima...

Evo ja ću vam pomoći i u svezi "formalnosti" i u svezi prijevoza helikopterom, kada poželite poć' na Palagružu.

Samo se javite...

No, podsjećam da ima i manje zahtjevnih lanterni...

9A6AA
"DX never sleeps..."

VE3ZIK

ARLHS CRO-079 ce biti aktivna u IOTA 2k9. Naravno, CI-231 i EU-170 se podrazumijeva  ;D

Sretno svima i C U u IOTA 2k9

9A/VE3ZIK
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ

9A3MR

Desant uspio, Žaki i Zik na Kukuljaru...

9A7YY

Citat: 9a3mr  u 24. Srpanj 2009, 21:46:01
Desant uspio, Žaki i Zik na Kukuljaru...

Bogu fala bonaca je pa će se usput i nauživati večernjeg friškog morskog zraka.

GL momci!

PS.
Ne gasite lanternu ako vas moskitosi budu bombardirali.  ;)

VE3ZIK

nisu samo momci, ima i djevojaka :)

Dok ja zadovoljno sirim ruke, moja XYL skepticno gleda ka svjetioniku...
73, Zik VE3ZIK, /9A,/E7, /S5,  DK8ZZ, YT3ZZ