• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

BLJESAK

Autor 9A8DU, 30. Travanj 2009, 20:25:14

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A8DU

Svim radio amaterima a posebno svim učesnicima Domovinskog rata,te svima ostalima čestitam godišnjicu vojno redarstvene akcije BLJESAK.
Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2D

Hvala, Drago, tu sam dobio jedan čvarak na odoru.

73 de 9a2d

9A2JG

Čestitke svim braniteljima, posebno radioamaterima, desetinama neznanih za javnost, samozatajnih ljudi, koji su dali svoj skromni doprinos  uspjehu akcije i DR-a. Vi, koji budete danas u Okućanima na proslavi, sjetite se njih.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A9L

Ma nemogu vjerovati.....na dobro jutro hrvatska na vjestima ni jednog jedinog slova o akciji Bljesak. Ali zato nekoliko minuta o prvomajskoj proslavi.  Valjda su zaboravili jer se ne kuha grah.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2KO

Bljesak je u srcima...nepobjedivi na djelu...ruza na grobu vitezova...ne dirajte nam Hrvatsku!
Eduard uz stisak ruke.

9A6R

Čestitke od mene Vama drage kolege RA za Bljesak i za Praznik rada !

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A8DU

Pozdrav,Bilo je zaista veličanstveno,razgovarajući sa jednim kapetanom koji je to komentirao ovako,mi pojma nismo imali ,da se nešto priprema sa vaše strane,zaista ste nas s.....i njegove rječi.
i jesmo ih,poslije Oluja,ali o Oujićemo kada dođe vrjeme.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6R

Drago, nemoj puno o DR-u na ovim stranicama.Rekli su nam neki da nije baš zgodno o tome ovdje.

73,9A6R

9A8DU

Reni, oni koji nepoštuju DR,neka si traže neku drugu Domovinu,evo recimo tamo daleko daleko od mora, svejedno neznaju plivati a niti navigati.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6R

Dobio sam taj info pa sam ga samo htio prenijeti.NHF

9A6R

9A7WA

Može li mi netko tko zna pojasniti što znači NHF, malo mi je nepoznata ta kratica, pa da ne bi bilo
   nagađanja kako kome paše.

73           all             de            9A7WA

9A3LI

Citat: 9A7WA  u 01. Svibanj 2009, 18:11:36

Može li mi netko tko zna pojasniti što znači NHF, malo mi je nepoznata ta kratica, pa da ne bi bilo
   nagađanja kako kome paše.

http://idioms.thefreedictionary.com/No+Hard+Feelings

Nije sve u telegrafiji i Q-kodu, ima nekaj i u tehnici !

9A7WA

Eto, zar je bilo teško, Hvala, ja to nisam znao i sad nema nikakve nedoumice.

73              all                 de                   9A7WA