• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Tisak QSL karata u organizaciji HRS-a

Autor 9A5ADH, 28. Travanj 2009, 23:12:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

Alene,

do prošlog tjedna se moglo ubaciti u tiskanje po povoljnim uvjetima.

(Naručili smo još par tisuća za našu ekspediciju na Palagružu...)

Sve kartice su otisnute a danas je krenula plastifikacija.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6AA

Za one koji nestrpljivo očekuju: QSL-ke su tiskane.

Ide li tko u Varaždin?

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7WA

Utorak, 24 Veljača 2009 04:12 
Obavještavaju se svi zainteresirani za tisak QSL kartica da Hrvatski radioamaterski savez organizira tisak veće količine kartica tijekom ožujka.

Riječ je o tisku na kunstdruck 250g papiru u standardnom formatu 90x140 mm, dvostrano. Prednja strana QSL kartice - full color+plastifikacija, zadnja strana u jednoj boji.

Očekivana cijena ovisi o ukupnoj količini i za sada se kreće oko 13 lp + PDV po komadu.

Pripremu QSL kartice rade naručitelji, te se ista dostavlja putem e-maila u tiskaru.

Sve zainteresirane molimo da se jave u stručnu službu HRS-a na tlf. 01/48 48 759 ili e-mailom na 9a0hrs@hamradio.hr Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript s informacijama o željenim količinama.

Krajnji rok za prikupljanje prijava je  10. ožujka 2009. godine.

Mislim da ovom gore navedenom nije potreban nikakav komentar,  nažalost, karte se i dalje
očekuju iako su izuzetno povoljne, dao bog, ne ponovilo se nikada više.

73                             de                           9A7WA

9A2VJ

Da li su stvarno tiskane?? Nula bodova.....nikad više!

73 de 9A2VJ

9a6c

Citat: 9A6AA  u 16. Lipanj 2009, 21:47:04
Za one koji nestrpljivo očekuju: QSL-ke su tiskane.

Ide li tko u Varaždin?

9A6AA

9A2VJ

Znam čitati...ali isto i znam da takav odnos prema radu nije dobar.Kad bi tako radili u mojoj firmi odavno bi izgubili poslove koji su teškom mukom dogovoreni...

73 de 9A2VJ

9A6AA

Pozdrav Vel,

Moraš uzeti u obzir da je kašnjenje u slanju priprema u tiskaru te uplata na račun HRS-a, dosta utjecalo na početak tiskanja.

Ja ću, ipak, i sljedeći put koristiti ovu varijantu a u subotu sam u Varaždinu. Samo kad bih još uhvatio dedu Marka da plati jednu pivu...

Pozdrav iz Zagreba

Emir, 9A6AA

"DX never sleeps..."

9A8A

Citat: 9A6AA  u 18. Lipanj 2009, 21:46:23
Ja ću, ipak, i sljedeći put koristiti ovu varijantu a u subotu sam u Varaždinu. Samo kad bih još uhvatio dedu Marka da plati jednu pivu...

Pozdrav iz Zagreba

Emir, 9A6AA

Pozdrav !

U subotu oko 09,00 mi dolazi Dino, 9A2NO,  da mu pregledam QSL karte ta DXCC, ti se javi pa ćemo se naći svi zajedno ??

73's Mark

9A6AA

Uredno preuzete QSL-ke za 9A0CI i 9A3KB (8000 komada). U tiskari se radi punom parom i brdo QSL-ki je pripremljeno za slanje. Kako nitko nije pokazao zanimanje za dostavu do Zagreba u mome aranžmanu, ja ih nisam preuzeo pa su ostale tamo. Uskoro će biti u Dalmatinskoj.
Bilo je i karata za operatore izvan 9A.

Deda Mark ispunio obećanje. U društvu s 9A2NO.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A4WW

Upravo primljen paket s karticama...

Alen, 9A4WW

9A3QB

9A3MR

Danas stigle i za 9A1CIG.

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A4QA

Zasto QSL karte nisu bile gotove prije ovog sajma u Fridrishavenu kad je obecano da ce biti gotove . Netko je dobio vidim  nije fer trebali ste nas obavijestiti da nece biti gotove pa da se snalazimo kako znamo  Balkanska posla i dalje izgleda. Nadam se da ce stici do Zagreb radio festa    73 de PA/ 9A4QA/E74QA  Eno   Brunssum Holland

9A2VJ

Vrhunska kvaliteta...odlične boje..na kraju svega dobar posao..

GL,Velimir -9A2VJ

9A3GJ

Preuzimanje paketića na jednu adresu relacija Varaždin-Nova Gradiška (2000 kom.) košta 65 kuna preko CityEX-a,a pruzimanje dva paketića (od po1000 kom) na jednu te istu adresu košta 130 kuna,mislim, tu se radi o jednoj te istoj adresi,mužu i ženi,obadvoje radio-amateri ,pa mogli su im spakovati obadvojima u isti paketić,pa bi tako ljudi,familija odnosno obitelj u tom slučaju uštedjela tih 65 kuna dodatnih nepotrebnih troškova.
E troškovi,troškovi:"ugušit"ćemo se u silnim nepotrebnim troškovima.
Troškovi CityEX=četiri kutije prosiječnih cigara(netko bi mogao reći u tom slučaju i da to nisu neki troškovi-bitno je zdravlje)

Mladen-9A3GJ

Daj još jednu rundu ...