• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Tisak QSL karata u organizaciji HRS-a

Autor 9A5ADH, 28. Travanj 2009, 23:12:52

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6AA

Jučer, City expressom, stigle prve QSL-ke za potrebe ekspedicije na Palagružu. :)

Jako dobro!

Hvala gospodinu Težaku!

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A6R

Jeli otiskan na njima Kamik od Tramuntane? ;D

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A7WA

Prvo dva mjeseca ništa, a onda odjednom krenulo ko munja, čudni su putovi gospodnji, i
   nitko kriv, sve normalno, strpite se radni narode, ali kad treba po tom narodu onda opali, raznim
   sredstvima od admnistratorskih na dalje. Ipak kritika vrijedi, sva sreća da za navedenu ekspediciju
   nije qsl manager onaj koji je javno izjavio da nekima neće poslati karte, već neki DL boy ili sl., ali
   ako i on neće, imaju druge ekspedicije, ako pak ni oni neće onda ćemo osobno otići tamo i riješiti
   taj CI, i ništa me neće zaustaviti, meni je najvažnije da je IOCA manager novi i razuman čovjek,
   bez obzira što drugi mislili, a zamislite karte dolaze čak i na praznik rada, jako čudno i neobično.

73   all   de   9A7WA

9A7WA

Milane, suzo CB-jaška, samouki radioamateru, je li tebi normalno da neko na prvi maj
  dobije qsl karte, da se razumijemo, nije to moj praznik rada nego međunarodni i nisam to ja izmislio,
  jedan privatnik to može iznimno učiniti ako treba, da li će to HP express dostavit ne znam, niti me
  zanima, ali ako pratiš raspravu karte su trebale startati sa tiskom poslije 10.03  ove godine i onda
  skoro dva mjeseca ništa, a ljudi se pitaju i pitaju, ne ja, ja sam mali igrač u ovom slučaju, ali ima i
  većih, povuče se to pitanje i onda karte stignu iz nebesa u dan dva, nije li to ipak malo čudno, ajde
  budi fer pa priznaj, ostalo nije bitno.
                       Ali bitno je to da si ti obećao barku za prijevoz na otoke u okolici Hvara i to besplatno,
  ja sam spreman i platiti, evo VE3ZIK je već zainteresiran, dakle jesi li to napisao proforme radi ili
  je to ozbiljno i ti stojiš iza toga, to bi ja volio čuti i ništa više.

73              de               9A7WA

9A6AA

Citat: 9A6AA  u 01. Svibanj 2009, 14:49:47
Jučer, City expressom, stigle prve QSL-ke za potrebe ekspedicije na Palagružu. :)

Jako dobro!

Hvala gospodinu Težaku!

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A2Y

Ali Mirko,Emir nije štampao QSL karte u organizaciji HRS-a ,za buduću aktivaciju Palagruže.To nema veze sa tvolimQSL kartama,Čovjek j privatno u tiskari naručio karte,i dobio,kad ih je dobio.Iako ne znam koji Ober ili Unjuli Moderatori su dežurni,ali predpostavljan da će i ovaj moj post svršit u Koš za smeće.Nek cvjeta HR$ Demokracija.
      9A2Y

9A7WA

Ok, ako je to tako, onda sam ja krivo shvatio, i naravno da mi je žao, za sve što sam krivo
   napisao, ali ako pogledamo naslov a on je : pogledajte gore, nije li on na krivom mjestu onda,
   i da ne osjećam se kriv , ni najmanje, tema je  Tisak QSL karata u organizaciji HRS-a, a ako je
   uporedno bilo dvostruko tiskanje u organizaciji HRS-a onda je dotični spretno iskoristio temu
   vjerovatno sa namjerom da me isprovocira, možda je i uspio, ali ne , to je podlo, jer bi svaki
   normalan čovjek to naglasio i tu prestaju svi komentari ...............

73               all                  de                  9A7WA

9A7WA

Milane kućo stara, ne znam jesi li odvjetnik, pogledaj naslov molim te.

73        all          de          9A7WA

P.S.   A  ako slučajno imaš restoran i ovo nije istina ja plaćam škampe i bijelo najbolje.

9A2Y

E Mirko, nije važno što tko ima u novčaniku,nego u glavi.Ajd drž se i nemoj nasjedat na provokacije,e
       9A2Y

9A7WA

Prevedeno, znači u pravu sam, na znanje svim radioamaterima, a kad sam bio drugačiji.

73          all            de            9A7WA

9A6AA

Citat: 9A2Y  u 01. Svibanj 2009, 19:14:31
   Ali Mirko,Emir nije štampao QSL karte u organizaciji HRS-a ,za buduću aktivaciju Palagruže.To nema veze sa tvolimQSL kartama,Čovjek j privatno u tiskari naručio karte,i dobio,kad ih je dobio.Iako ne znam koji Ober ili Unjuli Moderatori su dežurni,ali predpostavljan da će i ovaj moj post svršit u Koš za smeće.Nek cvjeta HR$ Demokracija.
      9A2Y

Milane, moram te ispraviti.

Tiskane su u organizaciji HRS-a, i kako sam već napisao, g. Težak nam je izašao u susret i poslao prvu pošiljku, a ostale će biti tiskane tijekom svibnja. To što je nekome 30. travnja isto što i 1. svibnja - njegov je problem.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7WA

Nije to problem, problem je što je neko zločest, a netko nije i  to je sve .

73              de             9A7WA

P.S.   I neki su ljubomorni iako matori na IOCU, a neki ne, ja imam vremena i strpljenja za sve,
                     dizajn je lijep ali ćemo pričekat austrijance da potvrdimo palagružu, jer ionako znam da
                     je ne bi dobio, javno izrečeno na ovom forumu i usprkos svemu želim vam puno veza sa
                     otoka i okolice jer ja nisam kao neki ili to barem javno ne bih izrekao, a nemam dlake na
                     jeziku, mislim da se to i vidi

9A6R

Mirko,polako,karte su osigurane ali prvo treba skočiti pa reći hop.Palagruža nije baš uz kraj,ima do nje jahanja.

9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A4QV

Sretno svima na Palagruži, i puno qso-a.
Inače fotka na QSL-ki vam je UFB  ;D

QV

9A4WW

Što je s QSL karticama???

Jel kome stigla pošiljka iz Varaždina??

Alen, 9A4WW