• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Trofej

Autor 9A2EY, 22. Travanj 2009, 10:38:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2EY

U Kraljevici su dodijeljene plakete pobjenicima 9A CW natjecanja za 2008. godinu. Kao dobitnik u QRP kategoriji srdačno zahvaljujem Damiru, 9A3VV za sudjelovanje u donatorskoj akciji, kojom je HRS pokrenuo još jednu dimenziju HAM SPIRITA. Nadam se većoj konkurenciji u QRP kategoriji ove godine.
73
      Željko 9A2EY

9a6c

Nemoj samo da te uhvatimo s kakvim KV linearcem ;)

Ove godine sve su plakete za ovo natjecanje imale sponzore pa je HRS ostao kratkih rukava.

Bravo svima koji su razveselili kolege u zemlj i svijetu!

GG

9A1AA

Baš je na plaketi za 9A3B ispalo (da nije greška  ???) da je sponzor 9A6C.
Vjerujem da se ni sponzor nije tome nadao :P
Nadajmo se da će slijedeće godine i 28 MHz biti "živ" pa će 9A6C biti sponzor kategorije 28 MHz, velika snaga - za 9A

Inače, imam ideju da za 2009. godinu pokušamo pronaći sponzore i za single band, low power kategorije u 9A plasmanu.
Vjerujem da bi na taj način malo potaknuli sve one koji nemaju linear ali mogu složiti dobru antenu barem za jedan opseg.
U planu je kategorija jedan operator - žićane antene itd...itd......

Prekidam da ne odem u off topic i eto ti bodova (negativnih) :o

Zahvaljujem svim sponzorima na dobro utrošenom novcu :-*
73, Ivo 9A1AA

9a6c

Pa 9A6C je ,koliko sam obaviješten, uputio i formalni prosvjed zbog nenamjenskog plaketiranja  :o

Sad moram pričekat solarni maksimum pa sponzorirar 160 m SO QRP :P

GG

9A7WA

Kao prvo čestitke dobitniku i tu nema se što više dodati, ali imam pitanje ako i ja doniram
  koju plaketu, hoću li biti manje kažnjavan, tj. hoću li imati protekcije, kao neki što su vrijeđali cijeli
  savez pa čak i izvan njega. Samo mi nemojte reći da izmišljam jel imam dokumentirano tj. ispisano
  i ne bih htio to ovdje objavljivati.

73            de             9A7WA

9A9L

Citat: 9A7WA  u 22. Travanj 2009, 13:50:44

Kao prvo čestitke dobitniku i tu nema se što više dodati, ali imam pitanje ako i ja doniram
  koju plaketu, hoću li biti manje kažnjavan, tj. hoću li imati protekcije, kao neki što su vrijeđali cijeli
  savez pa čak i izvan njega. Samo mi nemojte reći da izmišljam jel imam dokumentirano tj. ispisano
  i ne bih htio to ovdje objavljivati.

73            de             9A7WA

Mirko, da nebi bilo zabune i da te odmah demantiram. Ja sam vec 2 godine sponzor za plaketu ali to nije bila prepreka da ne dobijem 7 dana QRT. Nije vise vazno zasto ali je vazno da nisam bio ni prost ni bezobrazan ali sam uredno napisao nesto sto se web masterici nije svidilo. I djabe mi sto sam sponzor. Prema tome to nema nikakve veze. A ako bas zelis biti sponzor nemas problema. Dapace.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A7WA

Ako ti tako kažeš, onda tako je, tebi vjerujem, najvjerovatnije ću i ja donirati koju plaketu
   u budućnosti ako bude potrebno.

73          de          9A7WA

9A3VV

Citat: 9A2EY  u 22. Travanj 2009, 10:38:51
U Kraljevici su dodijeljene plakete pobjenicima 9A CW natjecanja za 2008. godinu. Kao dobitnik u QRP kategoriji srdačno zahvaljujem Damiru, 9A3VV za sudjelovanje u donatorskoj akciji, kojom je HRS pokrenuo još jednu dimenziju HAM SPIRITA. Nadam se većoj konkurenciji u QRP kategoriji ove godine.
73
      Željko 9A2EY
Moje čestitke na osvojenom prvom mjestu Željko! Drago mi je da si baš ti pobjednik u ovoj kategoriji. Nadam se da će QRP rad u 9A postati puno popularniji jer se tu vidi koliko tko kao operator vrijedi. Uskoro ću i ja u te vode 8) Valjda se neću utopiti ;D
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!