Autor Tema: kazneni bodovi  (Posjeta: 6412 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline 9A7YY

 • Život posvećen forumu
 • *******
 • Postova: 1.409
 • Sto osma nam je tek
  • http://http://www.sibenik-meteo.com/komiza/AMP%20Komiza.html
Odg: kazneni bodovi
« Odgovori #15 u: 11. Travanj 2009, 20:26:00 »

Dogovorite se via PM bez PM...Ispričavam se za off topic ali kao član foruma od njegovih prvih dana moram reagirati.
Po ovoj temi se više neću javljati, ako netko ima potrebu za objašnjenjem molim putem osobne prepiske.


Puka bi da mu nisam reka.


Dragi Branko, ka prvo sretan ti Uskrs, jer si na mail kontra-čestita samo - mojoj supruzi.


Čemu ovo dragi Branko, kad se zna da ti nisam drag.
Uskrs sam čestitao tvojoj supruzi i njenoj obitelji ako ti tamo ne spadaš ........oprosti.......nisam znao.  :P

Over, rekao sam da neću više. Sri.  ;)
« Zadnja izmjena: 11. Travanj 2009, 20:28:07 od 9A7YY »

Offline 9A2JG

 • ???
 • *
 • Postova: 2.847
  • http://www.koki.hr
Odg: kazneni bodovi
« Odgovori #16 u: 12. Travanj 2009, 08:05:08 »
U vazmenoj noći dobijem PM u kojemu Obermoderator doslovce napiše da se na Uskrs uzdržim od pisanja. Prethodni postovi, ne samo pod ovim naslovom, zorno pokazuju kako se moderatorska ekipa sama toga pridržava, od sinoć, do jutros.
To što se ponavlja, nema veze, misle da će argumenti biti jači.
Baraža postova tri moderatora , zadnja dva tjedna, pokazuje nemoć, i odsustvo argumenata, za ikakovu, a naročito javnu, diskusiju, pa se količinom nastoji nadomjestiti argumentiranost.

S obzirom na činjenicu da su dva, od tri, moderatora javno obznanila da neće doći u Kraljevicu, Branko ponesi sobom i njihove argumente. Čekam te na kavi. Večernjoj, ili jutarnjoj, po tvom odabiru.

Vidiš da ni ja nisam mogao izdržati, baš kao i ti. Samo meni nije sve dozvoljeno, kao Vama.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

Offline 9A7YY

 • Život posvećen forumu
 • *******
 • Postova: 1.409
 • Sto osma nam je tek
  • http://http://www.sibenik-meteo.com/komiza/AMP%20Komiza.html
Odg: kazneni bodovi
« Odgovori #17 u: 12. Travanj 2009, 08:21:16 »
Opet si off topic.
Ajde bar danas budi dobar, Uskrs je. Molim te.

Društvo za kavu biram sam.

Offline 9A3VV

 • Život posvećen forumu
 • *******
 • Postova: 1.729
Odg: kazneni bodovi
« Odgovori #18 u: 12. Travanj 2009, 14:52:28 »
Nekima izgleda nikako ne može ući u glavu da demokracija i pravo iskazivanja vlastitog mišljenja i stavova nije Alajbegova slama nego postoje određena, i to dosta kruta, pravila ma kako se to nekima (ne)sviđalo, pa lupetaju li lupetaju, k'o Maksim po diviziji. Ni sebe ne izuzimam iz ovoga. Na koncu, i ja sam na listi kažnjenih. I jedan od moderatora također! Po zasluzi...

Na svakom uređenom forumu postoje administrator i moderatori koji zajednički skrbe o funkcioniranju foruma i uklanjanju svega što remeti njegovu funkciju, a postoje i sankcije za prekršitelje jer forumi jedino tako mogu opstati. Rješenje je krajnje jednostavno - kome se ne sviđa, tko misli da je iznad normi ponašanja propisanih od vlasnika foruma ne mora se javljati na forumu ako neće poštivati pravila. Ima foruma i foruma... Što je meni mati znala reći: ako ti se ne sviđa - poljubi pa ostavi.

Prijedlog o ukidanju trajne zabrane samo bih djelimično podržao. Naravno, radi se o trajnoj zabrani izrečenoj Marijanu Miletiću (S56A, N1YU). Ta bi zabrana po meni trebala trajnom i ostati. O ostalima bi se dalo raspravljati, o ovoj zabrani - NE! Međutim, ako netko dva ili tri puta skupi kvotu od 30 kaznenih bodova onda s njim nešto zbilja nije u redu i njega treba trajno udaljiti. Pa makar to i mene zakačilo, da se razumijemo! Pravilnik ima važiti jednako za sve članove HRS-a, ali i druge ako se na forumu HRS-a javljaju.

Ako pak netko drži da je on u posjedu jedine i neporecive istine, da je njegova riječ - riječ Božja i da protiv nje nema nitko pravo bilo što reći onda njemu definitivno nije mjesto na forumu (ne samo ovome...) nego na psihijatriji.

Btw, ako mi netko zna reći hoće li se u Kraljevici dijeliti indulgencije, molim za promptnu info kako bih sto posto sigurno došao jer sam griješan preko svake mjere pa bi mi jedan svežanj indulgencija jako dobro došao ;). Vidim, naime, da se oprosti na forumu dijele šakom i kapom pa k'o velim hajde da se i ja ogrebem ;)
« Zadnja izmjena: 12. Travanj 2009, 14:58:25 od 9A3VV »
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

Offline 9A8DU

 • Život posvećen forumu
 • *******
 • Postova: 1.627
Odg: kazneni bodovi
« Odgovori #19 u: 12. Travanj 2009, 22:29:46 »
Pozdrav,trebalo bi razmisliti o uključenju stručnjaka psihijatra,te  diplomiranog psihologa,a kod opetovanih slučajeva i socijalnog radnika,ako se nekoga opomene nekoliko puta a taj i dalje radi istu stvar,vrjeđa ostale učesnike foruma,ili nedaj Bože moderatora/administratora,njih nedao Bog ako krivo pogledaš odmah uputnica i na Psihijatriju,za ovakve slučajeve treba angažirati posebno prijevozno sredstvo,te pouzdanog vozača,iskusnog oko transporta bolesničkih,medicinskih pomagala i ljekova,isti bi morao biti adekvatno nagrađen,a sve o trošku HRS-a,za tu potrebu predlažem novom upravnom odboru(Kokiju)povećanje članarine,
treba organizirati rehabilitaciju s redovitim tretmanima,postupno vraćanje na forum,a sve pod nadzorom jednog od članova IO predlažem za njega poseban naziv( NADZORNIK)koji bi imao posebne ovlasti,da lupi šakom o stol,koji bi isto tako morao biti napravljen od Slavonske hrastovine, otporan na pucanje zbog radi čestog lupanja šakom o stol,ako kojim slučajem moderator zastrani,kažnjavanje istog treba onemogućiti dodjeljujući imunitet,zapravo moderatorima treba omogućit svekoliku slobodu odlučivanja(KAŽNJAVANJA), po vlastitom nahođenju,jedino bi u slučaju moderatora (NADZORNIK)Koki jer mislim da je osposobljen,zna prosuditi,pravičan je i neće zastranit.ljepi pozdrav
Drago 9a8du(Sarajevo ljubavi moja)
« Zadnja izmjena: 13. Travanj 2009, 05:43:37 od 9A8DU »
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

Offline 9A3VV

 • Život posvećen forumu
 • *******
 • Postova: 1.729
Odg: kazneni bodovi
« Odgovori #20 u: 13. Travanj 2009, 12:43:15 »
Drago, ja negdje navedoh primjer kako sam trajno udaljen sa jednog foruma iako sam napravio samo jednu jedinu grešku, ne vrijeđajući pri tome nikoga - objavio sam privatnu poruku punu uvreda i prijetnji upućenu mi od jednog sudionika tog istog foruma kojem se nije svidjelo što sam ja napisao. Moderator mi je trenutačno izrekao trajnu zabranu pisanja na tom forumu i niti moja intervencija kod administratora foruma (pa ni osobno poznanstvo sa vlasnikom tog istog foruma!) nije pomogla. Dapače, administrator me je oprao, dao je punu podršku moderatoru i uputio me neka pažljivo pročitam Pravila foruma. To sam i uradio i utvrdio kako je moderator posve ispravno postupio jer je Pravilima izričito zabranjeno objavljivanje sadržaja privatnih poruka, a kao sankcija je predviđeno isključivo trajno isključenje s foruma. Srećom, koristio sam jednokratni nadimak, moj stari nadimak je ostao nedirnut. Dobra je stvar u svemu tome da sam Pravila tog foruma jako dobro proučio i ne može mi se više dogoditi da me baniraju, čak ni privremeno. Na greškama se uči Drago (narod veli pametan se uči na tuđim greškama a lud na svojim), a moderatori su tu da nas natjeraju na čitanje i poštivanje Pravila foruma. Prema tome, pustimo ih neka rade svoj posao, nije to ni malo zahvalno, osobito u situaciji gdje se javljamo pod pravim imenima, a mnogi se i osobno poznajemo. Na kraju krajeva, vidiš da je i Saša, iako moderator, dobio zabranu. Ne znam što je napisao ali mi se sviđa što nema iznimki.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

Offline 9A8DU

 • Život posvećen forumu
 • *******
 • Postova: 1.627
Odg: kazneni bodovi
« Odgovori #21 u: 13. Travanj 2009, 18:09:10 »
Pozdrav,mene muči što stvarno neznam začega sam dobio dva boda,nesumnjam da je opravdano ali bih volio znat zbog čega,druga stvar koja me muči G.Glavni je kažnjen sa dva boda bar me Branko 9a7YY tako obavjestio na MAIL,tko zna možda nisam dobro pročitao,e da kažnjen je zbog Kažnjeničke bojne,Branko demantiraj me ako nisam u pravu,ako jesam molim gospodina Glavnog na rang listu,vidin Reni vodi i trenutno je nedostižan,čak ga niti Mirko nemože ugroziti,oprostite na šali morao sam malo.
ljepi pozdrav Drago 9a8du(Sarajevo ljubavi moja)
« Zadnja izmjena: 13. Travanj 2009, 18:11:43 od 9A8DU »
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

Offline 9A8DU

 • Život posvećen forumu
 • *******
 • Postova: 1.627
Odg: kazneni bodovi
« Odgovori #22 u: 08. Svibanj 2009, 21:07:38 »
Drago, ja negdje navedoh primjer kako sam trajno udaljen sa jednog foruma iako sam napravio samo jednu jedinu grešku, ne vrijeđajući pri tome nikoga - objavio sam privatnu poruku punu uvreda i prijetnji upućenu mi od jednog sudionika tog istog foruma kojem se nije svidjelo što sam ja napisao. Moderator mi je trenutačno izrekao trajnu zabranu pisanja na tom forumu i niti moja intervencija kod administratora foruma (pa ni osobno poznanstvo sa vlasnikom tog istog foruma!) nije pomogla. Dapače, administrator me je oprao, dao je punu podršku moderatoru i uputio me neka pažljivo pročitam Pravila foruma. To sam i uradio i utvrdio kako je moderator posve ispravno postupio jer je Pravilima izričito zabranjeno objavljivanje sadržaja privatnih poruka, a kao sankcija je predviđeno isključivo trajno isključenje s foruma. Srećom, koristio sam jednokratni nadimak, moj stari nadimak je ostao nedirnut. Dobra je stvar u svemu tome da sam Pravila tog foruma jako dobro proučio i ne može mi se više dogoditi da me baniraju, čak ni privremeno. Na greškama se uči Drago (narod veli pametan se uči na tuđim greškama a lud na svojim), a moderatori su tu da nas natjeraju na čitanje i poštivanje Pravila foruma. Prema tome, pustimo ih neka rade svoj posao, nije to ni malo zahvalno, osobito u situaciji gdje se javljamo pod pravim imenima, a mnogi se i osobno poznajemo. Na kraju krajeva, vidiš da je i Saša, iako moderator, dobio zabranu. Ne znam što je napisao ali mi se sviđa što nema iznimki.
Pozdrav,Damire Saša je, ali i gospodin Grubišić za izvrgavanje ruglu Kažnjeničke Bojne,ali njega štiti imunitet činimi se jači od onog saborskog,iako me gospodin Branko obavjestio,elektronskim putem ,da je i gospodin 9a6c također kažnjen sa dva boda,nema ga na rang listi,kako on kaže Kažnjeničke Bojne.
73 Drago 9a8du(Nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

Offline 9A6R

 • ???
 • *
 • Postova: 2.366
 • The South will rise again !
Odg: kazneni bodovi
« Odgovori #23 u: 08. Svibanj 2009, 21:12:25 »
E Drago baš si me nasmija sa ovom forom o dva kaznena punta za GG-a!Da nije tragično bilo bi smiješno.Aj uzdravlje.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

Offline 9A8DU

 • Život posvećen forumu
 • *******
 • Postova: 1.627
Odg: kazneni bodovi
« Odgovori #24 u: 10. Svibanj 2009, 22:15:20 »
E Drago baš si me nasmija sa ovom forom o dva kaznena punta za GG-a!Da nije tragično bilo bi smiješno.Aj uzdravlje.

73,9A6R
Pa čekaj Reni ,zar nebi bilo pravedno ako je kažnjen da to bude i istaknuto,ama čovjek  na tvoje kažnjavanje i tvoje bodove ja osobno sam se naslađivao,i ako nisam bio ponekad u pravu,pogledaj ti sada što god napišem a da nije po volji moderatorskom interventnom vodu,ode u onaj veliki Brankov posebno naručeni kontejner,postali smo kao( GVANTANAMO),sva sreća da im nisam dostupan inače bi bilo pendrek antenom po mojim nejakim leđima.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

Offline 9A7YY

 • Život posvećen forumu
 • *******
 • Postova: 1.409
 • Sto osma nam je tek
  • http://http://www.sibenik-meteo.com/komiza/AMP%20Komiza.html
Odg: kazneni bodovi
« Odgovori #25 u: 10. Svibanj 2009, 23:11:22 »
A zbog čega ti Reni misliš da si bezgriješan?
Mogao si doći na hamfest jednako kao što si sa istim tim  kolegama par dana ranije bio i na kontestu.

Pa bi ti onda ja rekao kakvo je moje viđenje stvari, bez straha. Nisi valjda postao opasan po okolinu :o

Offline 9A6R

 • ???
 • *
 • Postova: 2.366
 • The South will rise again !
Odg: kazneni bodovi
« Odgovori #26 u: 10. Svibanj 2009, 23:21:15 »
Bivši kolega Branko već sam rekao da s tobom neću u diskusiju ali izgleda da ti moram ponoviti jer si malo "stariji"čovik.Ako me memorija dobro služi a služi,onda smo rekli jedno drugome da smo nas dvojica završili sve razgovore do kraja života.Prema tome ja te uljudno molim ovdje pred svekolikim 9A auditorijem da mi se više ne obračaš kako ovdje tako i u 3D.Ja sa takvim likovima kao što si ti ne želim imat posla.SK


9A6R

P.S.MOŽEŠ ODMA BACIT POST U KOŠ ;D
« Zadnja izmjena: 10. Svibanj 2009, 23:22:48 od 9A6R »
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

Offline 9A7WA

 • Život posvećen forumu
 • *******
 • Postova: 1.026
Odg: kazneni bodovi
« Odgovori #27 u: 10. Svibanj 2009, 23:30:54 »


                Eto do čega je dovelo vaše moderatorstvo, nema tu više što da se doda, to isto mislim i ja ,
    i nisam jedini, samo se drugi boje, pa izvolte gospodo  ...................                                    73             all               de                  9A7WA
« Zadnja izmjena: 11. Svibanj 2009, 09:23:34 od 9A7WA »

Offline 9A8DU

 • Život posvećen forumu
 • *******
 • Postova: 1.627
Odg: kazneni bodovi
« Odgovori #28 u: 07. Lipanj 2009, 21:51:29 »
Pozdrav,zanima me do kada je kazna javno istaknuta,obzirom da se Mirko vratija iz pržuna ,a kazna još stoji,dali treba da služi kao opomena svekolikom RA puku ili?predpostavljam da će i moja kazna ,dvostrukih kriterija,i ako neznam za čega sam kažnjen, zbog Hrvatske oružane sile,pendrek efendije ili?pa u svakoj normalnoj kazni stoji nekakovo obrazloženje i pouka o pravnom ljeku.ljepi pozdrav Drago 9a8du(Osijek nepokorteni grad)
P.S. Branko vaša moderatorska visosti, ako dozvolite jabih uputio jedno pitanje,dali sam kažnjen zbog RA generala HV,bivšeg župana,Hrvatskog viteza Branimira Glavaša.
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???