• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Toroid Trafići

Autor 9A7KSJ, 27. Ožujak 2009, 06:49:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7KSJ

Pozdrav .

Gdje se kod nas može naći malih toroid trafića , treba mi za experimente
na kratkom valu .

73 de 9A7KSJ

Juka .

098 / 967 8897  ???

9A6C

Pitanje je kakvih i za koji napon?

CHipoteka i prodavaonice rasvjetnih tijela nude niskonaponske transformatore.

ZA visoki napon ELEKTROMEHANIKA Križevci.

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A2D

GG, pa ne treba on mrežne transformatore. KSJ, koliko ja znam, kod nas to nitko ne prodaje.

73 de 9a2d

9A2JK

Na žalost, (iskustvo me uči), ako i uspiješ naći dobavljača kod nas,
cijena bi mogla biti nerealna.
Možda bi bilo najpametnije nabaviti iz EU ili USA, bez obzira na poštarinu i PDV.

73
Martin 9A2JK

Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A2NO

Dobro jutro društvo!

Juka, probaj se obratiti FORMA-ELEKTRONIKA na telefon 6113 - 666 iz Zagreba. Naručuju preko kataloga ako robe nemaju. Cijene su u redu. Imamo dobro iskustvo s njima. Obično surađujemo s Željko Čorkovićem iz firme. Pitaj i vidi.

73, Dino

9A3MR

Imam nekoliko jezgrica tipa T37-2 viška  ....pa ako ti odgovaraju..
Inače, možeš ih naručiti na: http://www.surplussales.com/Inductors/FerToro/FerToro-1.html

platiš karticom i to je to.

Ima još jedan način:  http://www.micrometals.com/

odeš na "Sample request" i naručiš od svakog po par komada. :-)

Ali..avaj...dok su prije nekoliko godina uzorci uredno došli poštom iz USA, prošle godine su mi se javili predstavnici za EU (iz DL) da se strpim dok naruče uzorke iz SAD. Kad su uzorci stigli u DL, gđa iz predstavničke firme je njih desetak umotala u kutiju dovoljnu za cipele br 46 i to poslala DHLom. U Zg je to preuzela carina i obavijestila firmu koja radi špediciju za DHL. Ovi su me tražili predračun i svakojaka čuda tako da sam im rekao da uzorke slobodno bace u koš. Da ne spominjem troškove carinjenja i postupka. Kad sam im na kraju rekao da nemam namjeru se s tim više natezat dogovorili smo neku cifru, mislim da je bilo oko 200 kuna...ispalo je jeftinije naručiti od Nebraska Surplus nego zatražiti besplatne uzorke.  :)

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A7KSJ

Nadam se da ću ovdje pronaći toroide koji mi trebaju ali mi je žao raskopati ove filtere .
Možda se ipak snađem za ove koji meni trebaju 

9A2D

Kada to budeš raskopavao, od 10 njih 9 će ti puknuti.

73 de 9a2d