• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

FT-897D upute

Autor 9A1AA, 06. Ožujak 2009, 22:48:23

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A1AA

Kolega treba manual za FT-897D po mogućnosti na hrvatskom jeziku.
Ima li ga gdje ?
73, Ivo 9A1AA

9A1AA

Hvala Sanjine. Znam da na engleskom jeziku ima manuala. Našo sam na netu i na češkom.......
Kolega ne zna engleski jezik pa bi bolje štimao 9A ili neki ex YU jezik :D
73, Ivo 9A1AA

9A9L

Ivo....kad si tak dobar prijatelj PREVEDI mu....HIHI
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A6C

Možda jedino kod onih koji su kupili u S5?

Ja znam za 9A1CFN.

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A3GE

Asti...gdje ste zapeli...prosto ko pasulj...? Mašina je podešena u fabriku...? Ali ako želite ući u "skriveni" menu postupak je sljedeći.....ugašen uređaj....skupa stisnuti A B C tipke na dole...dosta su tvrde...i upaliti uređaj...tilulilu zvuk se čuje...i upli ste u meni..gdje se SVE može podesiti po želji...RX GAIN TX GAIN  ( na kratkom valu da se dignuti snaga te na UKV isto...oko 90 W. i tu je sve ostalo ......kada ste to uradili tj. postavili po svojem stisnuti tipku F i promjene su unešene...obično se RX gain naštima na najbolji prijem....snagu podižete na svoj rizik..? Napon mora biti 13.8 volti..inače ne važi za TX gain  20 A. solidnih....ispravljač što bliže kanti..pola metra kabela...ne ono orginal 5 metara..! Na Net- ima puno toga kako i šta sve tablice..orginal postavke promjene i ostalo..! Za UKV ...RX postavke..(gain) je dosta nizak...pa se to rukne na max,  255 i tu smo ! Glavnim dugmetom...onaj veliki postavljaju se stvari...kad ste u "skrivenom" meni-ju...a malim skroz desno birate stavke u meni-ju...! Knjižicu u ruke za početak....! M.

9A1AA

Uputit ću moga kolegu 9A3IW da pročita sam sve ovo i postupi prema osobnom odabiru rješenja ovoga krucijalnoga pitanja ;D
73, Ivo 9A1AA