• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Na Palagružu I

Autor 9A7WA, 30. Siječanj 2009, 11:38:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7WA

Što se ti Branko više prepireš sa tim kako vjetar puše, nije on više
  nikakav faktor u IOCA, on bi to htio privatizirat ali ne ide, vidiš da ti pred
  nosom zaključava da bi njegova bila zadnja, vidiš koliko je jadan, ali ima
  načina i za to.

73       de       9A7WA

9A2JG

I drug iz tandema mu zaključava teme, kad ne želi čuti drugo mišljenje.

Nije se zgorega sjetiti ljudi koji su PRVI bili tamo na ekspediciji kao YT2P.
Felix 2RG, Tom 2DX, Edo 2TW, Lari 2RO i Senad 2ZZ, naravno (u to doba) YU. Golema je bila svekolika pomoć kluba Marjan iz Splita , YU2CBM.
Tek toliko, da se ne zaboravi.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A7YY

Citat: 9A7WA  u 30. Siječanj 2009, 11:38:43

Što se ti Branko više prepireš

Ne prepirem se ja Mirko ni s kim. Pokušao sam kolegi ukazati na nenamjeran previd. Ništa više, ništa manje. Sve u službi forumskog pučanstva.

PS.
Emire poslao sam ti jučer direkt za CI-660 Bijelac, daj molim te vrati to promptno da mogu Kokiju vaditi mast. Bilježim se.

9A9L

Kad vidim kakva su prepucavanja sa tom JOCOM naprosto mi se gadi uopce slusati a kamoli raditi nekoga sa hrvatskih otoka. Zalosno je to sve.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2JG

Ka dicu iz pučke škole su nas vodili u splitski škver gledat najlipši putnički brod ikad sagrađen u našin škverovima, Rosa da Fonseca.
Nije valjda da će nas autobus kupit po Rvaskoj za ić gledat karte u Kraljevicu ?

73, Koki 9A2JG

P.S. Leone, ovdje bar moš' pisat.

9A6C

Felix 2RG, Tom 2DX, Edo 2TW, Lari 2RO i Senad 2ZZ, naravno (u to doba) YU. Golema je bila svekolika pomoć kluba Marjan iz Splita , YU2CBM.

Zar CBM nije bio organizator?

???
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A9L

Ja mislim da je ipak Marko Polo aktivirao Palagruzu.....
I sram ga bilo....nije poslao QSL-ke.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A6AA

Temu http://www.hamradio.hr/index.php?option=com_smf&Itemid=683&topic=4150.msg29442;topicseen#new zatvorio sam jer nisam primijetio da se išta novo piše s ciljem s kojim sam tu temu otvorio. To je moje pravo.

Naravno da od 7WA i 2JG nisam ni očekivao nešto konstruktivno po tom pitanju. Oni su sami sebi dovoljni a nitko ih ozbiljno niti ne doživljava.

"DX never sleeps..."

9A7YY

Citat: 9A9L  u 30. Siječanj 2009, 13:32:57

Ja mislim da je ipak Marko Polo aktivirao Palagruzu.....

Nije,nije Leone. Diomed je bio brvi. Palagruža se još zove i Diomedovim otokom zbog.............toga i toga.  :) :)

9A9L

Ma on je tamo zivio ali Markan ju je aktivirao....dokazi da nije....hehehe I to kao JOCA MPCI-0001. Provjeri
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A2JG

Dragi Gorane ekspediciju su odradili oni koji su tamo i bili. Podrazumijevalo se , u socijalizmu, da se kaže da je RK organizirao, sve, pa i to.

Što se tiče pisanije 6AA, pa to je upravo svojstveno njemu, svoje ključat, a po tuđemu šporkavat. Već viđeno, mnogo puta.
Njemu odgovaraju SAMO oni koji mu begenišu. To je već čuveno.

73, Koki 9A2JG

9A6C

Dragi Gorane ekspediciju su odradili oni koji su tamo i bili. Podrazumijevalo se , u socijalizmu, da se kaže da je RK organizirao, sve, pa i to.

Ovo je nadmašilo sve.

Hvala.

GG

PS - Sad se moram pitati tko je zapravo organizirao UKV ekspedicije u YU2CBM, mi koji smo išli ili klub. I je li taj klub uopće postojao u to vrijeme ili so to nam samo pričinjalo? A danas?
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A8A

Kako nitko iz IOCA nije otkrio ovo:

'Na Galešnjaku ne želimo seks-turizam'

Srcoliki otok Galešnjak, koji se nalazi u Pašmanskom kanalu između Zadra i otoka Pašmana, postao je prava senzacija nakon što ga je 'otkrio' Google Earth Izvor: Google Earth

Ostalo pročitajte na:

http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/01/30/0047006.html

73's Mark   ;D ;D ;D ;D ;D

9A2JG

Dragi Mark, još tamo 1961. se otvorila PRVA najlon plaža (ili otok za golaće, kako Vam drago) i to na otoku Zečevu, kraj Hvara. Prvi gosti su bili Nijemci i pokoji naš. Sad vidiš di su "korijeni" hrvatsko-njemačkog prijateljstva.

Po mojim informacijama od svih RA koji su tamo bili, samo su 4 radili na KV-u. Ako neko ima kakovu dopunu, bilo bi mi drago.

Zadnji su radili Tomo 9A4W i Mario DJ2MX .

Jake IOCA snage i dan danas, skoro 50 godina poslije, ponovo posjećuju taj lijepi otok. I seks i turizam nešto utanjili, ali se ne damo...

73, Koki 9A2JG