• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Diploma SOTA

Autor 9A4MF, 11. Siječanj 2009, 17:33:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4MF

Evo da se pohvalim sa novom diplomom, stigla emailom, printanje 5Kn u tiskari
Jeftino i jednostavno, a zahtjev se isto šalje emailom. Možda bi i HRS mogao uvesti ovu praksu?

Lijepi pozdrav iz Lipika

73 de Miro

9A9L

Cestitam Miro.
Inace koliko se sjecam bila je neka informacija da bi i HRS nesto takvo trebao poceti izdavata. Kod nas mislim da RKZ vec izdaje nesto digitalno. EPC (PSK club) odavno izdaje diplome na taj nacin i to je najjeftinije.  Cestitke jos jednom.

73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A8DU

Pozdrav,svaka čast, ali meni je to previše umjetno,teško se može uspoređivati sa onom draži kada je gore originalno pečat i potpis,nikako kopija,praktično je, ali nema draži.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2JG

Ko more platit kad ti savjesni poštar diplomu, koja je proputovala pola zemaljske kugle, ispresavija na četvorinu, i - ugura u sandučić !
Meni 4 puta u 8  zadnjih godina, Reniju jedanput.
Imam pisane isprike (nakon slanja materijalnih dokaza, CD-ova i DVD-ova!, u HP HQ), ali one neće "ispeglati" diplome.
Čestitke, AWY !

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A4MF

Pozdrav svima!
Koki, podsjetio si me na diplomu  "ZONE 2", pošaljem ja zahtjev i normalno USD koliko je trebalo+ 2USD više, u koverti sa jastučičima A4 i unutra stavim tuljak sa nalijepljenom  mojom adresom i njegovom adresom kao pošiljaoc, samo treba saviti diplomu i zalijepiti da ne ispadne, i što mislite kako sam dobio diplomu ? :'( Bila je presmotana na tri dijela i stavita u standardnu kovertu ali onu širu! :-\ Ja sam  >:( i njemu i jjegovom menađerstvu, pa neka kaže da su škoti škrtci? Ovaj je nadriškrtac :P
Moje osobno iskustvo a vjerujem da ima dosta sličnih

73 de Miro ;)

9A8DU

O posljedicama slanja poštom nisam razmišljao,mada je i to rješivo.
Koki predsjedniče posebno te pozdravljam,nisam te jučer čuo,ali ja sam uobičajeno učestvovao,bez nekih ambicija,da neskrećem previše sa teme.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???