• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Kako vidimo rad HRS kroz ovu godinu dan

Autor 9A2Y, 12. Prosinac 2008, 20:18:11

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Dragi Mark, dovoljno si dugo po forumu da si shvatio da se ovdje uvijek dobijaju odgovori od onih koje se ne pita, ali nema veze oni to najbolje znaju, i to-uvijek isti.
Ja svoje odgovore još čekam, od predsjednika. Oni pismeno, su na putu.

Po intonaciji tandema, ko da smo u devedesetima, red busanja u prsa, red "pravih" informacija, i, na kraju, dokazivanje ko je veći...

Veoma dobro znaš ko je prozvan gromobranom, jer se gura(o) na prvu crtu, i kad nije njegova šihta. I on to zna, ali, ...nema veze.
Ja ću se poslužiti pjesmom koju je on citirao, ali onaj stih koji je, kao i svaki Dalmatinac koji prođe Knin, put Zagreba, zaboravio od arije ne može se živit.

Ali, dvojac je uspio razvodnit poantu, to radi već dugo, dugo, uz blagoslov moderatora, a kako i ne bi, kad ga ovaj danas brani kvazi-tumačenjem pravilnika o radu Suda časti. You strech my back, I strech yours, ili po Rojsovu Ko je šta jamija, jamija...
A predsjednik se brani neznanjem. Neka, i to je obrana, kakva-takva.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A6AA

Citat: 9a6c  u 15. Prosinac 2008, 18:15:48
... i dodat uz onoga gofa iz zamrzivača...

Pustimo sada moga gofa s otoka Bijelca (CI-660), ajmo dalje vozit kako naslov nalaže.

Dakle, "Kako vidimo rad HRS kroz ovu godinu dan(a)"?

Drugim riječima, da li pokudit ili pohvalit čelništvo HRS-a?

Trećim riječima: da li itko vidi neke promjene, i kakve?

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A8DU

Koki za prezidenta!
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A3MR

O čemu se ovdje priča?   ;D

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A4DB

O laži, paralaži te njegovim tajnim obožavateljima  ;D

9A2JG

Bitno je da je naučija dobro nauk od svoga Učitelja; zaje....t se na topicu koji drugi otvori, a na onome koji on, trenirat strogoću. Uz naručene aplauze. Ali, nema veze, u subotu je vela ispovid...

73, Koki 9A2JG

9A3MR

Koki...Zmaju od Brača.
Mogu li naručiti jedne ćevape i pivo? Kad me već ide...  ;D

:-*

9A2JG

Ti spadaš u zaštićene vrste, ka i Tvoj učitelj, i niko Ti ništa ne može. Možeš off-topic-arit do sutra ujutro, još će te i pofalit. Zna se ko. Učitelj.
Možeš i vriđat, ne bi ti bilo prvi put. Bez sankcija. Neka.
Možeš mi i držat mini-predavanje o osiguranju osnovnih sredstava, kao što si već i pokušao, sve prolazi kroz Pađene. Ali, samo u jednom smjeru.

Čak se i Emir, nakon obavezne javne razmjene umotvorina sa Učiteljem, vratio temi.
Budeš i Ti, kad Ti bude trebalo.

73, Koki 9A2JG

9A3MR

9A8DU

:D
Koki za prezidenta HRS-a !
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9a6c

Ma Emire, nije ti u redu, sad kad smo se takli zamrzivača, sad je opustimo gofa itd. Nisan se ja gofa taka, nego ti.

Pa ću ja bit kriv za OFF TOPIC? E neću!

Ne triba ih ni kudit ni hvalit, ako ćemo pošteno, tek su godinu dana tu di jesu. Nismo ni one prije stavljali na vagu za godinu dana, a?

Bilo bi ih fer pustit do prve skupštine, neka reču i oni dva slova, a onda ćemo svi zajedno u komite i ni zelene kader ne bu nam raven... Biće ih na sve strane svita, faliće strana.

Mala piva, staro češko

9A7WA

Rekao sam da više neću, ali moram malo, očigledno da je 9A2JG-u porastao SWR,na više od 1:3,  a ionako mu signal baš nije nešto bio, pogotovo na donjim bandovima.
    Što se tiče 9A6AA , rekao bih ništa novo, a šta biste i očekivali, kako
vjetar piri, pa ako ide , ide, a sve se zna.

73   de   9A7WA

9A2JG

Predsjedniče, ja još čekam odgovore na jučer DVAPUT postavljena ISTA pitanja, jedanput obično pisana, drugi put VELIKIM slovima.
Da, možda, ne treba boldati? Treći put i Bog pomaže? Pa nije ovo glasnik HZTK!
Inače, katran i perje čekaju, za sve klubove iz tog miljea. Šta se čeka?
Kao što si mogao vidjeti i čitati sinoć, miljenici i podobnici ti se razmahali; za njih ne važe pravila foruma. To jedino ne vidi onaj noj u španjolskoj Sahari. Jer mu je glava u pijesku. I još poneko.

Nije baš off-topic, ali je važno za reći.
Vratio se Mirko, i to je dobro.
Izjavio Hrle da više nije mali, i to je dobro, ako je narasta. Inače, jučer su oči Hrvatske bile uprte u Pazin. Nakon izlivanja i bombaša, Rockwool ti ga dođe kao kruh naš svagdanji.
A da je Rockwool štetan potvrđuje i Adam, on je falija topic, i sadržaj, znači dobro je jučer reka Jakovčić da su posljedice već vidljive.

Sada kad su se raspisali ovi šta su htjeli biti predsjednici HRS-a, bija bi red da , sukladno manirima EU, SAD-a i Crne gore , napišu koliko su potrošili za lobiranje u neuspješnoj predsjedničkoj kampanji.
Bilo im je bolje štampat QSL-ke, kad već rade na KV-u.

73, Koki 9A2JG

9A8DU

Koki,ti si  naš budući predsjednik,ja ovo najozbiljnije,još samo da profesoru dozvole
pristup forumu u Hrvata.
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A6JRZ

Citat: 9A2JG  u 16. Prosinac 2008, 07:50:11
Predsjedniče, ja još čekam odgovore na jučer DVAPUT postavljena ISTA pitanja, jedanput obično pisana, drugi put VELIKIM slovima.
Da, možda, ne treba boldati? Treći put i Bog pomaže? Pa nije ovo glasnik HZTK!
Tko kaže da ti mora odgovoriti odmah, pa ni ja ne dežuram da pročitam sve tvoje bisere :)

Ja sam pročitao pitanja i zaključio da je to čista provokacija. Da si bar postavio neko pametno pitanje (ali s obzirom što i inače pišeš, ne čude me takva pitanja).

To što je AKL u takvom stanju to je zbog nesposobnosti (zaslugama) vodećih ljudi toga kluba, a ne zbog Saveza.

Radi malo za dobrobit tog kluba, od zvocanja na ovom forumu nitko nema koristi (samo možda štete), a ne sve gledati kroz novac (pročitaj još jednom vic od Adama).

73 de 9a6jrz

P.S. Ovaj svoj post više neću mijenjati, razjašnjavati jer nema smisla previše smo različiti i različito razmišljamo (ali to nema blage veze s podjelom sjever/jug)
P.S. Za ovakaj
73 de 9a6jrz