• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Rothammel na ruskom

Autor 9A5BDP, 27. Travanj 2008, 17:51:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A5BDP

Bok graditelji antena..

U potrazi za 'savršenom' antenom nabasao sam na Rothammel-ov priručnik o antenama, izdanje je čini se na prvi pogled prilično svježe, jedino ima jednu manu a to je što je na ruskom....
Ali kako tehničari kažu ..slika i nacrt vrijede više nego tisuću riječi...
skinite i uživajte u štivu...

http://doris.kiev.ua/RS/ROTHAMMEL/

9A2FW

Imam "ruskoga" Rothammel-a izdanje 1969, kupio ga 1971 u Kairu!!!Svejedno sam ovoga skinuo u My Books, da se nađe.
Spasiba tovariš!

Nikola, 9a2fw

9A6AA

Citat: 9a2fw  u 27. Travanj 2008, 21:28:11
  Imam "ruskoga" Rothammel-a izdanje 1969, kupio ga 1971 u Kairu!!!...
Nikola, 9a2fw

Nikola,
iako prije 3 tjedna kada sam bio u Kairu, nisam naletio na Rothammela (već samo na uživo spravljani sok od šečerne trske), ne treba nas to iznenaditi. Utjecaj Rusa je toliki da su natpisi na dućanima u Hurghadi na engleskom i ruskom jeziku. Vrlo rijetko na arapskome. A da ti ne kažem da je npr., 50 km daleko u pustini, jedna djevojčica (pripadnica nomadske obitelji), kada sam joj dao 1Euro, rekla - spasiba (a ne shukran)...

Na žalost, bio sam odsutan kada me je u hotelu tražio SU1KA...

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A3HP

Lako za skinuti i zahvaljujem, ali od svih alata(nemislim na lopatu, motiku, plug, već na alate u kompu, nisam kompjuter geek) nemam baš taj. Ako može mala pomoć da nemoram tražiti okolo pomoć.

9A5BDP

Pozdrav..
Mislio sam da bi moglo biti problema sa djvu formatom ...isti se dosta često koristi za pakiranje velikih količina skeniranog materijala odnosno knjiga.
Za pregledavanje sadržaja djvu fajlova meni se ponajboljim pokazao izvorni djvu plugin za iexplorer koji se može skinuti i instalirati sa slijedeće sdrese..

http://www.lizardtech.com/download/dl_download.php?detail=doc_djvu_plugin&platform=win

samo treba pokrenuti autoinstal koji se nalazi na dnu već pomenute stranice...

9A3LI

Ko ne voli pluginove evo jedan "solo" preglednik:

ftp://ham2.cc.fer.hr/pub/users/9a3li/DjVuSolo3.1-noncom.exe

PS
Knjiga je odlična !!
8)