• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

gdje kupiti antene??

Autor 9A4HP, 26. Travanj 2008, 13:12:41

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4HP

ETO NA POMOLU SU NEKE PROSTORIJE ZA RAD NASEG RADIO KLUBA 9A1CFI  PA NAS INTERESIRA GDJE KOD NAS NABAVITI HF,VHF I  UHF ANTENE .SVAKA SUGESTIJA JE DOBRO DOSLA , A I VASA ISKUSTVA U KUPNJI .KAKAV JE POSTUPAK SA CARINOM AKO SE NABAVLJAJU IZ INOZEMSTVA?

UNAPRIJED ZAHVALAN 9A4HP
9A4HP OGULIN

9A2JK

Kod nabavke iz inozemstva plaća se samo PDV 22% + troškovi
špedicije (cca ukupno do 500 HRK ili manje).
Uz paket mora biti originalni račun.
Ako kupujete iz inozemsva dobro se informirajte
o troškovima dostave jer su oni prilično veliki.
PDV se plaća na ukupnu cijenu PDV + poštarina!

73 i GL
Martin 9A2JK
Nije znanje znati i za sebe ga zadržati, nego je znanje znati ga podijeliti.

9A6C

Draško,

čestitike na skorom useljenju. Uvoziti je jednostavno i nema problema, samo treba puno novaca. Osim PDV, treba naslagati još troškove carinjenja i dostave. Okvirno računajte da  ćet vas troškovi izaći i do 50% u odnosu na export cijenu.

Kod nas se neke multiband antene mogu nabaviti i kod ALMAR-a iz Funtane, ali ako možete, radije ih napravite. Posebno UKV antene, koje su jeftine do boli.

Ako vam treba usmjerena antena za KV, predlažem da  mi se javiš na direct mail pa ti mogu dati dobar infor gdje to možete nabaviti.

Za UKV antene stojim na raspolaganju, pa ako treba i što materijala, ima u Strojoprometu Split ili ZG. Ono što platite ja vam mogu nekako preuzeti i poslati na način koji vam odgovara.

73 GG

Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A6R

Pozdrav!Imam ja jednu na prodaju pa ako ste zaint.javite se na 0996930326.Adio

9A6R Reni Split
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A6C

PS - ako te baš zasvrbe prsti i ima viška novaca, nemoj se zaletit za kakvom ECO antenom, nećeš se usrećit kao n ija.

GG
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A6R

Draško nije ovdje riječ o ECO anteni,antena je beam potpuno nov,nekorišten.14,21 i 28 MHz.Prava antena.Nadam se da se čujemo.

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A4HP

HVALA NA PONUDAMA ZA USMJERENE ANTENE ALI ZA SADA NAM TREBA IPAK NESTO BEZ USMJERENJA A UJEDNO I ZA RAD U HRSVKS.MA ZNAM DA JE NAJBOLJE SAM NESTO NAPRAVITI ALI SVI SMO LOŠI SA SLOBODNIM VREMENOM A SVEGA OSTALOG VEC BI SE NAŠLO... AJD POZDRAV.
9A4HP OGULIN