• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

9A6AH na 3.675

Autor 9A7YY, 24. Travanj 2008, 22:13:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7YY

Pa zar nitko nema škare u Koprivnici ?????????

Slučajno sam večeras navratio na frekvenciju i čujem da to traje već 3 ili četiri dana.

Sramotno.  :-[ :-[ :-[ :-[

9A4QV

Ekipa se zagrijava za srvks vjezbu voda 2008 za subotu.
Ova predvjezba zove se vino 2008  ;D ;D
Ima li tko to snimljeno, da stavi na jubito, da se malo i mi ostali nasmijemo  ;D ;D

9A6C

Traje to par godina i nije baš za smijat se.

Ali izgleda da nikog od dežurnih na 3675 baš i ne smeta.

G
Ljudi koji o sebi govore u trećem licu uplašeni su, narcisoidni i skromnih mentalnih sposobnosti

9A2KO

Nije problem u njemu, problem i nemoc je u nama.
Uz duzno postovanje za sve sto je ucinio za amaterski pokret treba profunkcjonirati nasa savjest i pokrenuti disciplinske mjere.

Opseg pripada samo nama i on je ogledalo nas samih.

Smjeh i ignoriranje daje snagu negativnostima. Vrijeme je za radikalni zaokret inace ce mo potonuti u blatu balkanske krcme.

Ruze za obitelji uz stisak ruke Eduard.

9A4QV

Draaaagi moji...

Sve to stoji sto ste napisali ali cinjenice govore da vec preko 15 godina takve stvari postoje i desavaju se svakodnevno (R6 ,3675 i itd)

Netko me podjsetio da toga u "bivsem" sustavu nije bilo, da se i malim politiziranjem na bandu nije dobilo nista, nego upravo obratno izgubilo (dozvolu i postaju ako si je imao) ,mogao si dobiti samo po kichmi  ;D

Ali tu ste vi iskusniji i stariji, imati vecu RAM memoriju pa vjerovatno imate i takve slucajeve registrirane...

Mislim, da ce tu trebati primjeniti onu staru (poslovicu): ako ga ne mozes pobijediti, onda mu se pridruzi  ;D ( in vino veritas ;D ;D )

hik, QV