• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Nova postaja...!!!

Autor 9A2TK, 16. Veljača 2008, 19:21:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2TK

Evo nešto novo ako još netko nije vidio:

http://www.arrl.org/qex/2007/11/drent.pdf

Da čujemo komentare.... ;D
9A2TK, Tom
Najte kaj zameriti !!!

9A4DB

n1yu

Autor je iskritikovao moderne SDR trendove sa DC RX pa je izazvao bes ljudi koji od toga zive.  Zakacili su se na njegovu izjavu o 150 dB dinamike koja se lakse ostvaruje sa superhet nego direktnim analogno-digitalnim konvertorima koji potpuno otkazu pri signalima jacim od 1 mW.  Autor zna napraviti malosumni VCO pa je stanica definitivno state-of-the-art.

LP MMM S56A

9A9T

Evo ga, tko kaže da je bila patka?  ;)

Najte kaj zameriti!
Tom, 9A9T

9A6R

Nekidan sam u jednom časopisu za žene vidio fotke poznatih dama.Kako ih je fino"ispeglalo". ;D
U prirodi su toliko različite da su neprepoznatljive ??? .Tako i sam ovin 818 ;) Photo shop čuda radi!

73,9A6R

GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A9T

Najte kaj zameriti!
Tom, 9A9T

9A6R

Daj Bože da ga naprave,bilo bi super! ;)
GL

73,9A6R
GOD AND GUNS KEEP US STRONG!

9A9T

Najte kaj zameriti!
Tom, 9A9T

9A4QV

Ajme Tom, kakva loša fotomontaža.
Onaj ko je bar jednom bio u USA zna da ovakvi kamioni tamo ne postoje..
A i cesta mi je nekog "čudnog formata" za američke standarde..

Sto se FT-817d tiče, pa novi model neće izaći sve dok im prodaja trenutnog modela ide dobro, mozemo reci odlicno, ako pogledas i prodaju rabljenih, neces ih vidjeti dugo da stoje u oglasu, trazena roba....bez obzira na katastrofalnu konstrukcijku grešku kod prvih modela FT-817.

A Kenwood... hm, Alpine je neusporedivo bolji  ;D ;D

QV

9A5BCL

9A3VV

Ne bih imao ništa protiv tog malog Elecrafta kad već o velikom ne smijem ni sanjati ;)
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!