• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

ARG U 2008

Autor 9A2QF, 31. Siječanj 2008, 22:37:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2QF

Čekam,čekam i ni sa 31.siječnjem ne dočekah.
Pitate se što, pa ništa novo o ARG-u od lipnja
2007 godine.
Nema kalendara natjecanja za 2008 godinu,nema
nikakvih vijesti niti diskusija na forumu,kao da su
svi koji se bave ARG umrli ili spavaju zimski san.
Menadžer za ARG je izabran i to je objavljeno,a dali je izabran odbor i dali se sastajao ili ne nema
ništa. Na forumu se piše, objavljuju se novosti o
aktivnostima radioamatera,ali o ARG-u ništa,ali diskusije koje imamo često prilike čitati,koje nas zamaraju i oduzimaju vrijeme  i prostor na forumu, a često nemaju nikakve veze sa djelatnostima i radioamaterizmom imamo koliko hoćete.
Na sreču ima nas dosta koje i ta djelatnost u
radioamaterizmu ima svoje poklonike u natjecateljima,instruktorima ili samo onih koja svoja znanja i htijenja za popularizacijom ARG-a
prenose na mlađe generacije,pogotovo po osnovnim školama,gdje interes za ARG iz godine u godinu sve više raste.zato osim saveza pedagoga koji uključuju nastavnike tehničkog odgoja u osnovnim i srednjim školama,uključiti treba i članove radioklubova u osposobljavanju za podučavanje mladih za ARG natjecanja.
Nadan se da slijedeča tri mjeseca nečemo čekati na kalendar i odgovore,jer nam onda nisu više ni potrebni,vrijeme za konsolidaciju redova i kadrova prolazi,odaberite osobe koje imaju afiniteta ,znanja i volje i za ovaj dio radioamaterske aktivnosti.
  Ima još pitanja ali prvo čekam reakciju i odgovore na navedeno,pa onda dalje.

73 9a2qf Zdenko

9A2QU

Evo, nisi jedini zainteresirani, a možda će i druge zanimati.
Ja sam se s istim pitanjem obratio neposredno ARG manageru (brzi/at/inservis.hr) i 21.1. sam dobio odgovor sljedećeg sadržaja:
"Zbog usaglašavanja termina, sastanak radne grupe za ARG, odgađa se za mjesec VELJAČU. O točnom terminu bit će te obaviješteni kasnije...
73!
brzi, 9A3RT"
Usaglašavanje termina odnosi se na ARG kalendar u 9A, budući da su kalendari S5, HA i orijentacije, gdje naši natjecatelji također sudjeluju, već poznati.
73,
Željko, 9A2QU

9A6RWF

Evo  i ja  ocekujem da se novi ARG menager javi s par rijeci , bar da nas pozdravi !
73
Slavko

9A2QF

Prošlo je 15 dana od postavljenja teme ili pitanja , šutnja kao u apoteci ili crkvi. Termin sastanka u veljači, pola je već prošlo,dali se čeka zastara ili nešto drugo.
  Dobro dobro imamo i ovako mnogo posla u klubovima,školama i centrima tehničke kulture.Do zaključno sa 29 veljače moramo održati gradska natjecanja za kvalifikacije na županijska natjecanja,koja će biti kvalifikacije za državno natjecanje.
  Ima nekih momenata koje bi trebalo nametnuti savezu pedagoga i HZTK-i ,jer se vidi da neke stvari i pravila nemaju nikakve3 veze sa ARG-om koji može kvalitetno pripremiti HRS i osobe koje se ARG-om intenzivno bave, to je kao i onaj vic o stanju u nekoj socijalističkoj državi,kojoj ide kako ide,jer joj je ekonomski fakultet na kraju (ulice) socijalističke revolucije, Kod nas je sada tako da liječnici vode ekonomiju,ekonomisti vojsku, a ARG pedagozi koji nisu pohađali ni nikakve tečajeve ili upoznavanja što je to ARG. Zašto nitko nema snage iznijeti u javnost,činjenice koje stoje,a ako nisam u pravu spreman sam se ispričati.
  Čekam reakciju i pobijanje mojih izjava, ako nisam u pravu.

73 9a2qf  Zdenko

9A2QF

Dočekasmo i taj dan,hvala na objavljenom kalendaru ARG natjecanja u ime RK Velika Gorica, u moje osobno ime i u ime svih onih koji su navedeni kalendar željno očekivali.
   Puno uspjeha u ovogodišnjim natjecanjima želim svim organizatorima i onima koji će na natjecanjima nastupiti.

73 9a2qf  Zdenko   

9A3RT

Društvo iz ARG-a sorry, vjerujte nije mi lako. Nažalost ne ovisi sve o meni, postoji i tzv. viša sila. Kad budem imao nešto pametno za napisati bit će napisano, a gluposti ionako ima previše. Samo za info, jučer, tj. 25. veljače se sastala radna grupa (napokon) te smo počeli sa radom. Više o tome moči če se pročitati na WEB-u ili u časopisu. Eto toliko od mene...

73!

brzi, 9A3RT