• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Feler

Autor 9A2JG, 19. Siječanj 2008, 05:46:58

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A2JG

Od jučer, kada pokušam otvoriti Vox populi pokaže se prazan list. Naslovnu stranicu (Br.1) tog topica mogu otvoriti, ali ostale  stranice ne, Gdje je rješenje?

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A9L

Valjda je i server podilkanio od silnih nebuloza pa je stavio topic u QRT. Pametni su ti serveri u zadnje vrijeme.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A9L

Ali cini mi se da se stranica br 30 u Vox populi vidi bez problema. Br 31 je prazna. Valjda je netko obrisao zadnji post. Probaj na 30 stranu Koki.
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

9A8DU

Pozdrav ,vjerojatno zabrana od strane urednika.
73 Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2D

Gospodo, niste u pravu. Jemenci, Jemenci su krivi!

73 de 9a2d

9A2JG

Gospodo sve jesam, ali poludio još nisam . Sad vidim (nakon više od 24 sata) sve stranice osim predzadnje.
Nije valjda opet počela cenzura?
Kefa moj čovjek je u Sjevernom Jemenu! Vatamo vezu za DX EXP. Druga kuća od mene.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A2D

Jel se to meni čini, ili je 9A5K ovih dana javno i rekao da će biti promjena na ovim stranicama. Moja XYL, kada posprema kuću, ja bježim iz ćoška u ćošak (tj. iz kuta u kut, za dušebrižnike koji su se malo kasnije rodili pa ove izraze, jadni, ne razumiju ili ih ne žele razumjeti) a nakon toga još danima povezujem konce gdje mi je gdje. QRX.

73 de 9a2d

9A8DU

???
Kaj se dogadja,koja god vlast dojde opet bumo mi ......li,za kaj predsednik nebu podnel ostavkau,za kaj sad sem mislil dasmo i mi selaki svoji na svojemu,niš ovo nevala,bomo mi neku bunu delali.
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2D

Kaj si ti ponoril, čujem da i CW zoveš na 3675, pajdaša iz KC (ako opet tvoj znak nije netko zloupotrijebio)?

73 de 9a2d

9A8DU

Citat: 9a2d  u 19. Siječanj 2008, 18:44:46
Kaj si ti ponoril, čujem da i CW zoveš na 3675, pajdaša iz KC (ako opet tvoj znak nije netko zloupotrijebio)?

73 de 9a2d
;)
Pozdrav ,ne dragi moj Kefa malo sam probao među spoj(interface),
inače ja neznam telegrafirati.
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2D

Ja znam, tek toliko da vidiš da Veliki brat sve sluša.

73 de 9a2d

9A5K

Nisu još u pitanju promjene na stranicama...
A pogotovo nije riječ o cenzuri.

U posljednje vrijeme primjećeni su neki tehnički problemi u kompatibilnosti cijelog site-a (Joomla) i
foruma (SMF forum). Očito da će trebati napraviti upgrade software-a.

73,
9A5K

9A2D

Evo, iz prve ruke.

U davnim vremenima je bilo: Iz lijeve ruke u desni džep (gdje ste sad, partizani????).

73 de 9a2d

9A9L

Jal u sumama i gorama, jal vu kukuruzi...
73's de Leon 9A9L
WWW.9A9L.COM

n1yu

9A5K: U posljednje vrijeme primjećeni su neki tehnički problemi u kompatibilnosti cijelog site-a (Joomla) i foruma (SMF forum).

Ja sam vec pomislio da imate samo 5-bitni brojac stranica ali se 32. otvara bez problema.  Srecom je Drago citirao moj istorijski prilog sa 31. strane :-)

LP MMM M/S56A