• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Nedolično ponašanje

Autor 9A7YY, 07. Studeni 2007, 18:17:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A4GL

Citat: 9A2JG  u 09. Studeni 2007, 05:53:57
P.S. Pretpostavljam da je "vjeruj te " tipfeler ilitiga greška pera.

Ne kužim, misliš na tipografsku griješku ?  ;D ;D ;D Što smo sretni kad nadjemo drugome grešku.

E, koki, ajde se nauči quotati. Naime nakon pomnog proučavanja nisam uspio skužiti koga si ispravljao.

73 de Tihomir, 9a4gl
-----------
Sa budalama se ne raspravlja !!! Oni te prvo spuste na svoj nivo, a onda te dotuku iskustvom !
Tihomir Heidelberg, 9a4gl
email: _NOSPAM_9a4gl@hamradio.hr

9A3VV

Koja netrpeljivost i pametovanje na forumu. Dugo sam bio otsutan (ili odsutan, kako kome drago :P) sa ovoga foruma i vidim da nisam ništa propustio. Pojavili su se novi konfliktni tipovi koji rigaju žuč na sve oko sebe. Mislim da bi im trebalo pod hitno izreći istu mjeru kao svojedobno Marijanu, S56A. Ako nisu u stanju raspravljati uz uvažavanje drugoga i snagom argumenata (ugledati se na Gogu, 9A6C!) bolje je neka se ne javljaju ovdje. Uostalom, naši su pozivni znaci u Callbooku i nema nikakvoga smisla skrivati svoje ime.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A8DU

Citat: 9a3vv  u 10. Studeni 2007, 22:08:52
Koja netrpeljivost i pametovanje na forumu. Dugo sam bio otsutan (ili odsutan, kako kome drago :P) sa ovoga foruma i vidim da nisam ništa propustio. Pojavili su se novi konfliktni tipovi koji rigaju žuč na sve oko sebe. Mislim da bi im trebalo pod hitno izreći istu mjeru kao svojedobno Marijanu, S56A. Ako nisu u stanju raspravljati uz uvažavanje drugoga i snagom argumenata (ugledati se na Gogu, 9A6C!) bolje je neka se ne javljaju ovdje. Uostalom, naši su pozivni znaci u Callbooku i nema nikakvoga smisla skrivati svoje ime.
:D
I ovaj ima ĆUKA. 73 Drago 9a8du (OSIJEK NEPOKORENI GRAD)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

n1yu

Citat: 9a3vv  u 10. Studeni 2007, 22:08:52

Ispravka pogresnog navoda:  Na mene je prolio zuc pripadnik HV, a tadasnji webmaster iz policije je ustao u odbranu drzave i poretka umjesto osnovnih ljudskih prava!  Lijepa nasa je svakim danom sve bolja ukljucujuci HRS.  EU ceka na reformu sudstva...

LP MMM S56A, N1YU

9A3VV

Citat: n1yu  u 22. Studeni 2007, 18:42:55
...
Ispravka pogresnog navoda:  Na mene je prolio zuc pripadnik HV, a tadasnji webmaster iz policije je ustao u odbranu drzave i poretka umjesto osnovnih ljudskih prava!  Lijepa nasa je svakim danom sve bolja ukljucujuci HRS.  EU ceka na reformu sudstva...

LP MMM S56A, N1YU
Opet ti doplazio na ovaj forum? Marijane, Marijane, drži se ti svoje nepreboljene Juge, ali ne ovdje! O kojim ti ljudskim pravima pričaš? Sr.. si ovdje sa svojim jugoslavenstvom i svima si nam se bio popeo na vrh nježnika! I sada bi nam se opet penjao? Nemoj, molim te, dosta je bilo! Penji se ti po Triglavu, zdravije ti je, a nama manje zamorno.
73 Damir 9A3VV
(CTC, FISTS, QCWA, A1C, R-CW-C)
Use and enjoy Morse code operation - fundamental to ham radio.
Always keep in mind that there's a very fine line between "hobby" and "mental illness". Don't cross this line!

9A7YY

Počeo Marjan po starom.
Daj Marjane prikoči malo, ostavi se politike, loše ti ide.
Ipak si ti samo gost na ovom forumu, pa bi bilo lijepo od tebe da malo više poštuješ domaćina.

NHF

n1yu

Branko, ti si domacin u Komizi ali na internetu nisi! 

Da li je tu globalizaciju tako tesko razumijeti?