• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Brisanje postova

Autor 9A5BEE, 03. Studeni 2007, 02:15:38

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A7YY

Citat:author=9A3LI

Dobro ona radi svoj "posao"

Dragi moj nepotpisani prijatelju, ako je za tebe dobro to što ona radi onda ti od sveg srca želim da ti ne radiš svoj posao na način kako ona radi svoj.

NHF

9A6AA

Citat: 9A7YY  u 03. Studeni 2007, 15:53:04
...Zato što je gore spomenuta, webmasterica, koja nije imenovala administratore tema a samim tim je preuzela sav posao a time i svu krivicu na sebe...
[/quote]

Baš me zanima kako je to webmasterica mogla učiniti? Po kojem principu? Više puta smo mogli pročitati da se traži osoba koja će voditi web (dakle, urednuik web-a), te pronaći osobe koje bi to radile po temama. Koliko ih se javilo?
Za urednika nitko - za temu jedan (!).

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7YY

Ma daj Emire, nismo mala djeca.
Možemo se mi sad tu nabacivati tezama.
Ali čemu?
Da li forum funkcionira onako kako bi trebao?

Ne funkcionira.

Svi to vidimo, a po tebi nitko nije kriv.

Izgleda da bi sve bilo OK da nema "šačice nestašnih" nebih citirao ime kojim su nazvani tu na forumu.
Ako već ne visi Pero neka visi Pedro.

9A2JG

Ko je ovdje H.C. Andersen, a ko čitatelji?
Pa valjda od svekolikog članstva NIKO nije htio prihvatiti se tih dužnosti jer se time pretpostavlja podrška politici sadašnje rukovodne garniture!
Nisi morao napisati : za temu jedan, to si se javio ti za moderatora u temi IOCA. To pretpostavlja da si zadovoljan sadašnjom politikom.

Ne slažem se da je ona kriva što nema urednika, ni moderatora tema! Odgovor je puno dublji, a konci, igla i škare nisu u njenim rukama!
Ona je kriva za "kažnjavanje" po pravdi Boga, nesankcioniranje ordinarnih bedastoća, uvreda i kršenja osnovnih ljudskih prava, nekonzekventnost, dopuštanje nekima što nije dopušteno drugima, pasivnost kod "fantomskih" znakova, otvorene sumnje u pristranost, i još puno toga.
Ukratko, ne bavite se ljudi njome, ona nije uzrok ni povod naših frustracija, nego samo izvršitelj nama nepopularnih mjera nesklone nam politike VLASTITOG Saveza.

Izdržat ćemo još 14 dana.

Pozdrav svima , a ne samo njima,
Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9a6c

Eeeeeeeeeeeee...

Ne znam da li se to meni čini ili odbor za forumsku eutanaziju počne zasjedanje uoči svake skupštine, bila ona izvještajna ili izborna?

Ono što posebno raduje je izgleda danonoćno zasjedanje Suda časti ili koga li već, možda prije dežurnog osjetljivog bića koje će netom po objavljivanju poslati svoj prosvjed masterici, koja će odmah poduzeti potrebne mjere, kako je već obećano u prvom postu ove otužne teme.

Mislim da za ovako drastičnim mjerama nema istinske potrebe, budući da mandat trenutnog saziva IO ističe za koji dan i čini mi se politički mudrije ostati u kako tako dobrom sjećanju, umjesto po ko zna koji put propasti u pokušaja zaustavljanja Reutersa...

S druge strane, ne mogu, a ne biti maliciozan te primjetiti da HRS ili tko li već u nedogled tolerira kojekakva s.anja na 3675, repetitorima i ostalim dostupnim frekvencijama, pod uvjetom da se ne dira u ..v.. (čitaj: ... i .....).

Kao i prije, nadam se da ovaj pokušaj discipliniranja vrijedi za sve, pa i za one čije nam ime premila i draga nam Silvija nije htjela otkriti u slučaju S54KB, eda se ne bi miješala i zauzimala strane. Kao i onda, tak i sad - nezauzimanje strana je ipak zauzimanje strane.

Je li i dotičnoj osobi zabranjem pristup na web HRS? No?

Osim ako i taj nije bio dio jemenske Alkaide...

Budući da sam se izrazito trudio u ovom postu biti pristojan, izbjegavati riječi poput sranje, govno, lik i djelo i slično, očekujem prolaznu ocjenu, makar dvojku.

Iako, osobno, ne vidim u tim riječima ništa loše, a s nekima bih se i sam rado suočio, barem svaki drugi dan...

Koji ste vi komedijaši, majko moja...

GG

9A6AA

Citat: 9A7YY  u 03. Studeni 2007, 16:20:05
...Svi to vidimo, a po tebi nitko nije kriv...

Još samo ovo: Ne mislim tako. Davno sam ukazivao da je odmah, čim sam podnio ostavku na mjesto urednika web-a, trebalo odrediti drugu osobu. To nije učinjeno jer se nitko nije htio prihvatiti tog (besplatnog) posla.

73

9A6AA
"DX never sleeps..."

9A7YY

Je Koki, kriv je predsjednik vlade i ministar financija što meni neki činovničić u tamo nekom poreznom uredu nije izdao potvrdu da sam platio porez na moje iznošene cipele. :)

9A3LI

Citat: 9A7YY
Dragi moj nepotpisani prijatelju, ako je za tebe dobro to što ona radi onda ti od sveg srca želim da ti ne radiš svoj posao na način kako ona radi svoj.

A to je posao ?
S kakvim radnim vremenom i koliko se zaradi po satu, bruto ?
Prvo bi svi mogli biti sretni da se netko i prihvatio tog "posla" jer
to nije samo moderiranje foruma već izrada i održavanje cijele web
stranice i sad još da se bori sa, kako Gogo kaže, komedijašima, ma daj,
to njoj treba u životu !!?
Evo, prihvati se ti moderiranja jedne teme na forumu i ja ću druge pa
ćemo skupa izbacivati one koji nas krivo pogledaju.
Njoj ostavimo web, ima i tamo dosta "posla" ..
Može ?

73 !
Darko
9A3LI

9A7YY

Citat: 9A3LI  u 03. Studeni 2007, 16:44:42
Citat: 9A7YY

Evo, prihvati se ti moderiranja jedne teme na forumu i ja ću druge pa
ćemo skupa izbacivati one koji nas krivo pogledaju.

Može ?

Može.

Ali prije ćemo sačekati da furija prođe.
Jutro je pametnije od večeri.

PS.
Ja nisam od onih koji će izbacivati one .................... ako ti jesi, onda to nije posao za tebe. :)

9A2D

Sve vas je lijepo dao pozdraviti kolega koji guli svoju kaznu na HRS-ovom Golom otoku (9A4DB, tko nije shvatio). Najviše pozdravlja jednog svog dragog kolegu (a nije 9A73AA, tko nije shvatio).

73 de 9a2d

9A2D

Budući da u svemu tom ureduje i Sud časti, ja bih volio vidjeti zapisnik tog organa da se vidi kada je isti zasjedao, u kom sastavu, koje odluke je donio, tko je poslao zahtjev itd.
Ako to u skorom roku ne dobijemo na uvid, onda javno izjavljujem da je riječ o čistoj krivotvorini, za što se i sudski može odgovarati.

Sve vas lijepo pozdravlja Đani, a više možete pročitati na www.hrs.bloger.hr

73 de 9a2d

9A3QN

Citat: 9A5BEE  u 03. Studeni 2007, 02:15:38
Brisanje postova i iskljucivanje sudionika se vodi prema opce prihvacenim pravilima ponasanja na forumima. Same uvrede

Opće prihvaćena pravila ponašanja na forumima? A to bi bilo točno što i prihvaćeno točno od koga?

Citat:
medju sudionicima se rijesavaju Sudom casti koji se vodi nacelima pravednosti.

Zanimljivo, Sud časti se sad bavi time što je tko navodno napisao na Internetu. Namjerno napominjem "navodno", jer u principu ne možete niti za jedan članak sa sigurnošću dokazati tko ga je napisao.

Citat:
drzati raspravu na civilaziranoj razini. Civilazirana razina

Ljepa naša rvacki jezik. ;-) Wannabe cenzorica mogla bi barem otvoriti neki rječnik i naučiti kako se točno piše "CIVILIZACIJA" i pridjevi izvedeni iz dotične imenice.

Citat:
rasprave je kada sudionici razlicitih misljenja iznose svoj stav argumentiranim tvrdnjama i svojom formulacijom misli ne vrijedjaju druge clanove, ili krace receno, medjusobno uvazavanje razlicitosti.

Baš super. Još da si pazila na "uvažavanje različitosti" kad su se počeli pojavljivati članci koji su ovdje uvlačili politiku (i to na način da su pisali hvalospjeve jednom prošlom fašističkom režimu)....

Citat:
rocitaju nedolicne postove. Stariji clanovi trebaju promicati radioamaterizam na kulturan nacin i stititi vlastite interese i interese svojih clanova. Ponavljam, argumentirana rasprava na

Dakle, članovi trebaju "štititi interese svojih članova"!? To me potsjeća na one viceve u kojima sam sebi ispadneš djed. ;-)

Bez uvrede, nemam ništa protiv tebe osobno, ali ideja da netko  pokušava nekoga cenzurirati na Internetu mi je malčice smiješna. Možeš ti nekoga isključiti sa foruma, ali ako netko baš želi objaviti "nepoćudno" mišljenje o HRS-u, za to mu ne treba HRS-ov forum (npr. newsgrupa hr.rec.radio.amateri je potpuno izvan domašaja bilo koga iz HRS-a).

Nego, jesi li ispravila auto-cenzursku skriptu koja nemušto zbog tko zna kojih razloga cenzurira riječ "početnik" (za slučaj da nisi, ženski rod te riječi je "početnica")? Možda da pošaljem jedan upit Sudu časti zašto je to "početnik" tako zla riječ, a "početnica" nije?

Kad smo već kod poboljšanja foruma, otkada se u Hrvatskoj koriste datumi formata "Studeni 03"? Mene su nekada učili da je to "3. studeni", pa osim ako se to u međuvremenu promijenilo mogla bi potrošiti malo vremena na poboljšanje Weba a ne na gluposti poput određivanja tko što smije napisati.

73
Kristijan
9A3QN
(koji je svoj prvi pozivni znak imao još tamo davne osamdeset i neke, za razliku od novopečenih samozvanih cenzora i cenzorica)

9A3LI

Citat: 9a2d
Sve vas lijepo pozdravlja Đani, a više možete pročitati na www.hrs.bloger.hr

73 de 9a2d

Sad sam totalno zbunjen !  >:(

Kaj si mu ti ?
Ljubavnik ?
:P

9A2D

Ne, dodavač. A čiji si ti?

73 de 9a2d

9A3LI