• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.

Hadžići 2007

Autor 9A6JRZ, 24. Kolovoz 2007, 21:46:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A6JRZ

Ima li tko propozicije za to natjecanje da mi ih pošalje ili link
73 de 9a6jrz

9A3GJ

Molim sve one učesnike contesta HADŽIĆI 2007 koji se održao 19.08.2007. odnosno u isto vrijeme kad i LIPIK 2007. da ponovo pošalju svoje contest logove a to važi i za one koji do sad nisu poslali jer je produžen rok za slanje logova iz tehničkih razloga odnosno kvara na relaciji server-komp (kod organizatora) do 01.02.2008.g.
Gospodin ZIJAD IZMIĆ - T94ZI se izvinjava svim učesnicima u contestu "HADŽIĆI 2007" ispred takmičarske komisije zbog ovog nemilog iščekivanja oko rezultata contesta i ujedno naglašava da je adresa za slanje contesta  marshal@bih.net.ba
Zato molimo sve učesnike da prekopaju svoje kompjutere i nađu log iz termina LIPIK CONTESTA JER SU SE ODRŽAVALI PARALELNO SA HADŽIĆI 2007
Postoje tu neki i bonus bodovi u propozicijama ali to sad u ovome trenutku smatram nebitnim ,već samo pošaljite logove .

9A8DU

Citat: 9A3GJ  u 22. Siječanj 2008, 06:53:07
Molim sve one učesnike contesta HADŽIĆI 2007 koji se održao 19.08.2007. odnosno u isto vrijeme kad i LIPIK 2007. da ponovo pošalju svoje contest logove a to važi i za one koji do sad nisu poslali jer je produžen rok za slanje logova iz tehničkih razloga odnosno kvara na relaciji server-komp (kod organizatora) do 01.02.2008.g.
Gospodin ZIJAD IZMIĆ - T94ZI se izvinjava svim učesnicima u contestu "HADŽIĆI 2007" ispred takmičarske komisije zbog ovog nemilog iščekivanja oko rezultata contesta i ujedno naglašava da je adresa za slanje contesta  marshal@bih.net.ba
Zato molimo sve učesnike da prekopaju svoje kompjutere i nađu log iz termina LIPIK CONTESTA JER SU SE ODRŽAVALI PARALELNO SA HADŽIĆI 2007
Postoje tu neki i bonus bodovi u propozicijama ali to sad u ovome trenutku smatram nebitnim ,već samo pošaljite logove .

:'(
Suze ronim,ništa nanova nešaljem.73
Drago 9a8du(Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A2Y

Kako stoje svari sa novim E7 prefisom u BiH ???!!
Još uvijek čujemo T9,YU4 .9A11 ....
                     Pozdrav 9a2y

9A3GJ

E pa sitacija sa znakovima će ovako kao do sad potrajati do 01.01.2009. dok im savez atomatizmom nepromjeni svima pozivne oznake,to znači da će neki u međuvremenu osim nabrojanih vjerojatno raditi i na E7 ?

9A2Y

Da , ali od kad BiH ima novi prefiks,svi koji su  došli tamo radit iz drugih zemalja imaju prefiks E7.To je malo čudno,zar ne??
     9a2y

9A3GJ

Pa koliko sam ja njih razumio zvanično su kao trebali krenuti sa E7 od 01.01.2008.

9A8DU

Citat: 9a2y  u 22. Siječanj 2008, 14:25:15
  Da , ali od kad BiH ima novi prefiks,svi koji su  došli tamo radit iz drugih zemalja imaju prefiks E7.To je malo čudno,zar ne??
     9a2y
:D
Pozdrav, ništa čudno,stranac sa prefiksom svoje zemlje, kada se javlja,kada se javlja sa područja,(teritorija)druge zemlje koristi i njen prefiks,slično je sa plovilima, u teritorijalnim vodama obavezno pored svoje zastave ističeš i zastavu zemlje u čijim teritorijalnim vodama ploviš.
73 Drago 9a8du (Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9A3GJ

Pustimo mi na miru čušpajz E7.....etc ..... već dali je netko čuo 9A6NDA zadnjig pola godine ,jer su svojim neobjavljivanjem rezultata iz sedmog perioda (pregrada 2007) ukočili konačno objavljivanje 9A ACTIVITY CONTESTA 2007.
Ustvari mislio sam na nekoga iz komisije za objavljivanje rezultata PREGRADA 2007.

9A4MF

Dečki pozdrav!
Ako nekome je potrebito, i želi poslati log a nema ga, kod mene su arhivirani svi logovi UKV natjecanja "Lipik 2007"
Slobodno se javite!
Lijepi pozdrav iz Lipika! ;)

9A3GJ

Miro,pa zašto gubiti vrijeme samo ih sve zajedno proslijediš na
marshal@bih.net.ba  i čiča miča gotova priča......hi...........ako je to po ham-spiritu izvodivo ako se nekosi sa ..........tko zna sčime ?
Pozdrav,Mladen