• Welcome to Hrvatski Radioamaterski Savez.
Main Menu

Vox populi

Autor 9A2JG, 20. Kolovoz 2007, 15:50:00

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

9A9YY

Zaboravio se potpisat...izvinjavam se
73 de 9a9yy...Sinke

9A2JG

Nema problema Sinke. Najgore je kad se na nešto (npr. dobro) naučiš. Kad to nestane, ljudska je reakcija pitanje : Zašto ? Pitanje takve vrste nije kritika, više uzdah, kojim izražavaš žal, al' nemaš komu, u sustavu volonterskih aktivnosti. A da smo RA po prirodi tankoćutni, nema diskusije! I, eto vraga.

73, Koki 9A2JG
51 godinu u Narodnoj tehnici Hrvatske

9A7WA

Ja imam običaj da iza svakog dobrog jakog dx popijem 0,3 čašu
  stare dobre žute domaće rakije, e sad što ponekad ima previše dx-ova
  ja nažalost tu ništa ne mogu, ali ponavljam, nisam kriv ja nego dx-ovi.

73    de    9A7WA

9a6c

Neprincipijelan zahtjev i Pandorina kutija?

Šta ću sad? Kad je razumino čemu se radi...

GG

9A7YY

Citat: 9A7WA  u 05. Ožujak 2008, 12:58:09

ali ponavljam, nisam kriv ja nego dx-ovi.

Ma samo ti deiksiraj Mirko.
Ima onih koji u životu nisu napravili dx a stalno su pod čokom.  :)

9A2JG

Samo san triba riječ neprincipjelno stavit u navodnike, i onda bi nedvojbeno shvatio šalu malu. Kad ovakvu (očiglednu) šalu ne shvačaš, onda je slabo...
Iden na drugu tematiku, IOCA program, ne lista. Lista asocira na puno grubih stvari; program, radionica, workshop, to će nan dat kruva.
Jedna smrt-sto proroka. Jedna detronizacija-odma se nađu advokati.

Zadnja vijest, još povoljniji smještaj u Kraljevici, sad neću moć odbit doć !
Drago, priman te u sobu, ka trećega (falija nan je jedan za preferans) !

73, Koki 9A2JG

9A8DU

:D
Pozdrav,Koki hvala na pozivu ,radobih se pridružio ,moram priznati susjeda me nepušta.
73 Drago 9a8du (Osijek nepokoreni grad)
73 Drago 9A8DU
(Osijek nepokoreni grad)
LIPANJ 1991 A VI ???

9a6c

Evo, stavio sam navodnike, ali opet isto, hi.

Ali nema veze, glavno da ništa iz te šaljive pandorine kutije nije izašlo.

GG

9A2JG

Žao mi je Drago, ali, ima u Boga dana...
Evo, u postu pod drugim naslovom, pišu oni koji misle da su nezamjenjivi, i neki koji ih podržavaju. Ukratko, neko mora da debelo laže, jer se priče za sada- ne poklapaju. Čeka se riječ trenutnih obnašatelja dužnosti, kao merituma, ali oni za sada - šute.
To je otvoreni atak na dobrohotnost i blagost nove garniture. Tak im i treba! Da su rezali oštro, na prvu loptu, i bez milosti, sad bi oni bili gospodari situacije. Ovako, smijenjeni dižu glave, prijete i vrijeđaju! Dokle? Pa, valjda, dok im vladajući puste špage.

Ljudi, pa je li ovo kolektivna amnezija? Jesmo li na dopu? Mi bili kažnjavani za dječje bedastoće, ovdje se vrijeđa javno, i (za sada) ništa ?
Niko ne zagovara revanšizam (citat Mario), ali ako zagovaramo (barem) isti aršin, da li puno tražimo? Je li ovo nama naša borba dala?

73, Koki 9A2JG

9A3MR

Koki, rane ti ljute..a na čemu si ti?

Obnašatelji, merituma, rezali oštro, bez milosti, dižu glave...o čemu se ovdje radi?
Da zovemo policiju...vatrogasce...hitnu...911..112?

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A4DB

Ne Rolando dragi...

Koki ti samo pokusava objasniti da truli kompromisi neumitno
dovode do trulog obnasanja duznosti, ovlasti i/ili vlasti.
On to cini ciste savjesti i na (dobroj) vjeri...
Rehabilitacija nekog tko je vec jednom "rehabilitiran" nepostivanjem
odluke prethodnog IO a nakon nanaosenja stete medjunarodnih
razmjera ni u kom slucaju nece stvari uvesti u mirne vode (bonacu).
I tako, da ne dociram puno, ima jedna lijepa poslovica:
"Tko sije vjetar, zanje buru"

73
A okrenut ce na Jugo, reka radio...

9A3MR

Djani...sri.. imam problem sa čitanjem između redaka.

Daj, otvori mi oči, tko je "rehabilitiran"? Kako?

Pozdrav
Rolando 9A3MR

9A2JG

Citat: 9A4DB  u 05. Ožujak 2008, 23:34:51
Koki ti samo pokusava objasniti da truli kompromisi neumitno
dovode do trulog obnasanja duznosti, ovlasti i/ili vlasti.
Da mi je odvjetnik, i da smo se dogovarali šta reć, ne bi bolje sažeo u jednoj rečenici bit stvari.
Par puta sam zavirio tamo na blog, tamo pišu i stvari (ja ih nemam mogućnosti i sredstava provjeriti) za koje bi (ako je istina) neko iz bivše garniture trebao i kazneno odgovarati.

Ako tebe, kao RA (a ne, Bože sačuvaj, kao prepoznatog) Emirove uvrede ne vrijeđaju, onda ja zaista nemam komentara.
Još za bivše webmasterice i moderatorice (u jednoj osobi) on je sipao uvrede kao iz vreće, od glupana do sv. Ivana Kapistrana, njemu ništa nije bilo sveto. Ako ti i nakon svega ovoga zatvaraš oči pred stvarnošću, to je tvoj problem. Moj problem ovdje je samo jedan, nefunkcioniranje moderatora kada je riječ o toj osobi. Ali, postoji i instrument opoziva. Pa, lijepo ćemo ga opozvati, ako ne postupa s javno prihvatljivim i konsensusom prihvaćenim načelima ponašanja na HRS-ovom web-u.

Tvoj mi je smisao za humor dobro poznat, stoga ostavi brojeve telefona za nekoga drugoga.

Ako napori trezvenih ljudi ne urode plodom, idući put si ti na redu, ili neko drugi, pa da vidimo kako češ se nositi sa "guskama u magli" i "stokom sitnog zuba" (bez civikata). Antologija psovki i uvreda 6AA i 6A su za jednoga dobroga repera, koji Edo maajka, kakve Utvare...

I na kraju, Rolando dragi, ja jesam, na kofeinu, do podne, poslin dobrog obida ili večere na po litre, ohne wasser, bolski plavac, ohne zucker, osobno bra i turna.

73, Koki 9A2JG

P.S. Dok sam ja pisao post, ti si svoj već poslao. Pa, vjerovatno ti je Djani htio skrenuti pažnju da bi svaki obnašatelj vlasti trebao (makar ovlaš) pregledati odluke IO u zadnja dva mandata, pa bi (vjerovatno) bio mnogo pametniji, i razložniji u ocjenama ljudi i pojava.

9A3MR

Koki poštovani,

kad bi se sa foruma isključili svi oni koji su bahato i nepristojno polemizirali posljednjih godina bojim se da bi malo tko ostao.

S druge strane, mislim da je neprincipielno zahtjevati da se 3ag ponaša kao 5bee. Smisao promjena nije bila da se začepe usta onima koji drugačije misle.

Ili si ti za radikalne mjere? Sudeći po vokabularu sličnom Politbirou KPSS jesi.
Kakav je tvoj prijedlog...da osnujemo prijeki sud? Streljački vod?

Pozdrav
Rolando  9A3MR

9A4DB

Rolando OM dear

Pogledati zadnji zapisnik predzadnjeg IO,
spominju se dva znaka.
Oba "na led", posljedica jedan je na ledu i dan danas,
sto se HRSa tice a drugi je u medjuvrenu opet napravio
Savezu ko ona simentalka od 12 litara mlijeka ali sa
dobrim volejem na zadnjoj livoj.

73